پاسخ : مشورت برای سومین گردهمایی رسمی سمپادیا
به نقل از جلاد چاق :
نه خب ، نمیشه گفت پیچوندن ، الان برفرض اگه بخوایم یه متینگ رسمی برای کل سایت برگزار کنیم ، طبیعتا باید
مدیرهای ارشد سایت ( اجرایی به بالا ) مسئولیتش رو قبول کنن . در این حالت 2 گزینه داریم ، مُحسن و مطهری .
ازونجایی که محسن یه ماه پیش متینگ رو برگزار کرد ، من مطمئنم هنوز خستگی متینگ قبلی از تنش بیرون نرفته
محمد هم گزینه ی بعدیه و خب باید بهش حق بدیم مشغله خاص خودش رو داشته باشه چون هرچی سن بالاتر بره طبیعتا
مشغله آدم بیشتر میشه . پس من توصیه میکنم فعلا صبر کنید ، تا وقتی که مدیرها سرشون خلوت تر بشه و شرایط برگزاری متینگ
رو داشته باشن.بر فرض توو سمپادیا هیچ کدوم از متینگ های رسمی بد از آب در نیومده و آخر متینگ بیشتر از دو سوم بچه ها رضایت
کامل داشتن و این نشون میده برگزار کننده ها از جون مایه میذارن . پس قبول کنید که نمیخوان با برگزاری یه متینگ عجله ای کارنامه متینگ سایت رو زیر سوال ببرن .
واسه برگزاری یه متینگ کار اونقدر ها هم ساده نیست ! هماهنگی با بچه ها ، هماهنگی با محل برگزاری ، مشخص کردن تاریخ و ساعت !
حتی میشه گفت خطرات احتمالی هم مسئولیت ایجاد میکنه . مثلا توی متینگ مهرماه ، ما داشتیم والیبال بازی میکردیم یهو یه مرد مجنون
یه آجر دستش بود و اومد سمت بقیه ! همه ترسیدن ! اگه خدای نکرده اون یارو اشتباهی ازش سر میزد و اتفاق بدی میافتاد یه سوال میپرسیدن:
"مسئول این گردهمایی کیه ؟ و اون شخص باید مسئولیت اتفاقات رو برعهده میگرفت. !
پس کار آسونی نیست و استرس خاص خودش رو داره و به کمی زمان هم نیاز داره ! پس توصیه میکنم صبر کنید تا وقت مناسبش پیدا بشه.