خر تو خره.به نقل از مهســـــــــــــا :فارغالتحصیلام هستن یا همه دانشآموزن؟
به نقل از SalehM :خر تو خره.![]()
ولشون کن مهسا بیا خودمون واسه بچه های کنکوری میتینگ بذاریمبه نقل از مهســـــــــــــا :![]()
![]()
لفظ بهتری نبود؟
من نمیام پس![]()
من که موافقم برای روحیهمونم خوبهبه نقل از بهزاد 93 :ولشون کن مهسا بیا خودمون واسه بچه های کنکوری میتینگ بذاریم![]()
برو بچهبه نقل از SalehM :حالا ما اگه کنکوری بودیم میتینگ میذاشتیم، میگفتن برین درستونو بخونین، این کارا چیه، اصن چه معنی میده کنکوری بره میتینگ؟ "-:
شب امتحان مدّاح مشخص میشه.به نقل از مهســـــــــــــا :برو بچه
تو در کل سال کنکورت محاله هیچ روزی به اندازهای که من در چند روز گذشته درس خوندم درس خونده باشی
شماها تفریح نیاز نداشتین که
ما تفریح لازم داریم
![]()
چرا ب زور میاریمشونبه نقل از مهســـــــــــــا :من که موافقم برای روحیهمونم خوبهفقط مشکل اینجاست که ملت دارن خر میزنن جایی نمیرن که! همه مثل ما دوتا خوشحال و سرخوش نیستن که
برو بچه
تو در کل سال کنکورت محاله هیچ روزی به اندازهای که من در چند روز گذشته درس خوندم درس خونده باشی
شماها تفریح نیاز نداشتین که
ما تفریح لازم داریم
![]()
خب، یه راه دیگه هم هست! مثلا بگیم باید رضایت نامه اولیا بیارید!به نقل از GCD :چقد بریم ساعی آخه؟ هربار گردهمایی شده این: ساعی، پانتومیم، عکس، خونه
خب این بار یه کار دیگه کنیم
& خب من میگم چکار کنیم که اجازه بدن؟ همون تعهدنامه ای که گفتم مثلا؟
یعنی کسایی که مامان باباهاشون اجازه نمیدن برای چیتگر، بیاید دلیلشون برای اجازه ندادن رو بگید که رفع کنیم نگرانی هاشون رو
به نقل از SalehM :خب، یه راه دیگه هم هست! مثلا بگیم باید رضایت نامه اولیا بیارید!این به لحاظ روانشناسی باعث میشه طرف یک نوع اعتماد پیش ساخته ای براش بوجود بیاد!