• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

به نقل از Dr.Stansfield :
چرا بیوتکنولوژی تو دفترچه نیست؟ پارسال تو قسمت دانشگاه تهران زده بود.امسال من نمیبینم.جای دیگست آیا ؟
بیوتکنولوژی تهران تو قسمت رشته‌های نیمه‌متمرکز باید باشه. چون تا اون‌جایی که می‌دونم مصاحبه داره.

به نقل از Aimoi :
بیوتکنولوژی تهران تو قسمت رشته‌های نیمه‌متمرکز باید باشه. چون تا اون‌جایی که می‌دونم مصاحبه داره.
امسال مصاحبه نداره.متمرکزه.پارسالم که مصاحبه داشت تو لیست خود رشته های روزانه ی تهران بود.

چرا بیوتکنولوژی تو دفترچه نیست؟ پارسال تو قسمت دانشگاه تهران زده بود.امسال من نمیبینم.جای دیگست آیا ؟
صفحه‌ی ۷۳ دفترچه ی انتخاب رشته‌ی تجربی(۶۰ pdf)-
۱۹۰۶۰- دکترا پیوسته‌ی بیوتکنولوژی

فقط پارسال متمرکز بود. امسال دوباره نیمه‌متمرکزه

مرسی >:D<

:oپارسال نیمه متمرکز بود دوستِ من الان بیوتک میخونه پارسال مصاحبه داد :-s همه جا گفته بودن امسال متمرکزه که 8-|
عه جدی!؟‌
ببخشید فکر می‌کردم پارسال مصاحبه نداشته.

به نقل از مهســـــــــــــا :
صفحه‌ی ۷۳ دفترچه ی انتخاب رشته‌ی تجربی(۶۰ pdf)-
۱۹۰۶۰- دکترا پیوسته‌ی بیوتکنولوژی

فقط پارسال متمرکز بود. امسال دوباره نیمه‌متمرکزه

مرسی >:D<

:oپارسال نیمه متمرکز بود دوستِ من الان بیوتک میخونه پارسال مصاحبه داد :-s همه جا گفته بودن امسال متمرکزه که 8-|

چرا هیچکی جواب سوالای منو نمیده ؟ :)) یعنی انقد سخته سوالام ؟ :-"

"جایابی" یعنی چی ؟
من جایابی رو جایی ندیدم ولی شنیدم و میدونم که بعضی دانشگاها به این صورت هستن که میگن شما برین جای مناسب پیدا کنید مارو خبر کنید(!) بیایم قرارداد ببندیم!

"جایابی" یعنی چی ؟

جایابی رو من واسه سهمیه شاهد میدونم چیه!

یک سوال کلّی "-:
ببینید یه آدمایی هم هستن به پزشکی-دندون-دارو علاقه‌ای ندارن و تو فاز این «خوشگلا» نیستن و تو فازای دیگه ای ـن "-: در عوض عاشق علوم پایه‌ و ریسرچ ـن و طوریکه «مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم, هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم». بعد علوم پایه‌ی تهران رو پیش روشون دارن، و شهر و دیار خودشون رو. آیا تهران رفتن و سختی کشیدن خوابگاه -که البته براشون خیلی سخت هم هست- می‌ارزه به سطح علوم پایه‌ی تهران؟

به نقل از بهـراد :
یک سوال کلّی "-:
ببینید یه آدمایی هم هستن به پزشکی-دندون-دارو علاقه‌ای ندارن و تو فاز این «خوشگلا» نیستن و تو فازای دیگه ای ـن "-: در عوض عاشق علوم پایه‌ و ریسرچ ـن و طوریکه «مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم, هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم». بعد علوم پایه‌ی تهران رو پیش روشون دارن، و شهر و دیار خودشون رو. آیا تهران رفتن و سختی کشیدن خوابگاه -که البته براشون خیلی سخت هم هست- می‌ارزه به سطح علوم پایه‌ی تهران؟
فک کن یه درصد این یه پست بده شعر نگه توش. :-"
من مثلا زیست دانشگاه تهران رو خبر دارم که اسنتفورد اینا میرن ازش.

بچه ها برید همایش ها رو خیلی خوبه ....
سوالی هم داشتید بپرسید .....

به نقل از بهـراد :
یک سوال کلّی "-:
علوم پایه‌ی تهران... قطعا تهران!
امکانات آزمایشگاهی تهران رو هیچ‌جا نداره. به اضافه‌ی جو علمیش و شناخته شده بودنش تو دنیا و استادهای بی‌نظیرش... (تعجب نکنید که خبر دارم کامل از دانشکده ی زیست‌شناسی! هم‌اتاقیم ترم۶ زیست‌شناسیه.)

Back
بالا