پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93
به نقل از amirsaeid254 :
ممنون بابت پاسخ
من الان بین کامپیتر تهران و برق اصفهان موندم
البته ممکنه برق تهرانم بیارم ولی قطعی نیست
می دونم تهران اومدن خیلی مزایا داره ولی یه سری معایبی هم داره که من خودم به شخصه حاضرم برم تهران
اما این وسط برق رو بیشتر کامپیوتر دوست دارم الان موندم چی کار کنم بیام تهران و رشته ای که کمتر دوسش دارم درس بخونم یا بمونم اصفهان و رشته ای که خیلی دوسش دارم رو بخونم
قطعا برق صنعتی اصفهان! قطعا!
شما باید رشته ای که دوست دارید رو بخونید.
اتفاقا دیروز تو دانشگاه شاگرد سوم آيتیمونو دیدم. بهم گفت به هرکس میخوای مشاوره بدی بگو طبق علاقهش انتخاب کنه و نه طبق دانشگاه...گفت ببین منو چقدر ناراضیم از زندگیم؟!
اون برق دوست داشته ولی آيتی داره میخونه. تازه این شاگرد سومه که با وجود عدم علاقه تونسته کلی موفق باشه!!(نه فقط از لحاظ معدل! از لحاظ کارهای جنبی کامپیوتر هم...)
بقیه که...
تهران اومدن خوبه. ولی نه به قیمت اینکه رشته ای که دوست داری رو از دست بدی. به خصوص که صنعتی اصفهان تو برق خیلی قویه.
به خصوصتر(!) اینکه برق و کامپیوتر هیچ ربط خاصی به هم ندارن!
به نقل از Dragon7 :
سلام بچه ها.
می خواستم بدونم صنعتی اصغهان چه جور جایی هست؟ چون میخوام برم اونجا. از نظر اساتید و خوابگاه و جو و...
علوم پایش چه طوره؟ چقدر قویه؟
علوم پایهشو نمیدونم قویه یا نه! ولی تو برق و ماکنیک و عمران که خیلی قویه.
و خب یه نکتهای

استادهای دانشگاه صنعتی اصفهان معروفن به بیمار بودن در نمره دادن
و در مورد خوابگاه: دانشگاه صنعتی با خود اصفهان کلی فاصله داره. بعد خوابگاهاش هم تو خودشن!یعنی شما عملا از شهر دورید و برای رسیدن به خود اصفهان کلی راه باید طی کنید. از او نطرف خوابگاه محدودیت ساعت عبور و مرور داره... این یه مقدار زیادی سخت میکنه زندگی توش رو.
شما چه رشته ای میخواید بخونید؟ من شنیدم تو فیزیک دانشگاه اصفهان قویتره از صنعتی اصفهان...مطمئن نیستم البته!