• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

سلام بچه ها.
می خواستم بدونم صنعتی اصفهان چه جور جایی هست؟ چون میخوام برم اونجا. از نظر اساتید و خوابگاه و جو و...
علوم پایش چه طوره؟ چقدر قویه؟

• لایک
امتیازات: scare

به نقل از مهســـــــــــــا :
به عنوان یک همشهری بهتون می‌گم فطعا می‌ارزه
برید تهران...(حالا یا دانشگاه تهران یا امیرکبیر با توجه به صحبت‌های سعید)
مطمئن باشید هیچوقت پشیمون نمی‌شید. اصفهان واقعا ضعیفه در زمینه‌ی کامپیوتر. نه استاد خوب داره و نه هیچی...
تهران برید افق‌ دیدتون گسترده‌تر می‌شه و درهای جدیدی به روتون باز می‌شه تو کامپیوتر یا آی‌تی.
یه چیزی هم درمورد تفاوت آي‌تی تهران و امیرکبیر بگم!
یه خانومی که ارشد آي‌تی بود سال اولمون بهمون گفت که آي‌تی تهران برای کسی که نرم‌افزار می‌خواسته و آي‌تی براش آلترناتیو نرم‌افزاره تهران بهتره. برای کسی که خود آي تی رو دوست داره با همون ویژگی خاص مدیریتیش، امیرکبیر بهتره.
اینکه حرفشون چقدر درسته رو من نمی‌دونم!‌ صرفا نقل کردم.
ممنون بابت پاسخ
من الان بین کامپیتر تهران و برق اصفهان موندم
البته ممکنه برق تهرانم بیارم ولی قطعی نیست
می دونم تهران اومدن خیلی مزایا داره ولی یه سری معایبی هم داره که من خودم به شخصه حاضرم برم تهران
اما این وسط برق رو بیشتر کامپیوتر دوست دارم الان موندم چی کار کنم بیام تهران و رشته ای که کمتر دوسش دارم درس بخونم یا بمونم اصفهان و رشته ای که خیلی دوسش دارم رو بخونم

• لایک
امتیازات: scare

به نقل از amirsaeid254 :
ممنون بابت پاسخ
می دونم تهران اومدن خیلی مزایا داره ولی یه سری معایبی هم داره که من خودم به شخصه حاضرم برم تهران
اما این وسط برق رو بیشتر کامپیوتر دوست دارم الان موندم چی کار کنم بیام تهران و رشته ای که کمتر دوسش دارم درس بخونم یا بمونم اصفهان و رشته ای که خیلی دوسش دارم رو بخونم
صنعتی اصفهان اگر برق قبول بشی عالیه.

میشه راجب بینایی سنجی و شنوایی شناسی توضیح بدین؟؟؟ :) :)

به نقل از amirsaeid254 :
ممنون بابت پاسخ
قطعا برق صنعتی اصفهان! قطعا!
شما باید رشته ای که دوست دارید رو بخونید.
اتفاقا دیروز تو دانشگاه شاگرد سوم آي‌تیمونو دیدم. بهم گفت به هرکس می‌خوای مشاوره بدی بگو طبق علاقه‌ش انتخاب کنه و نه طبق دانشگاه...گفت ببین منو چقدر ناراضیم از زندگیم؟!‌
اون برق دوست داشته ولی آي‌تی داره می‌خونه. تازه این شاگرد سومه که با وجود عدم علاقه تونسته کلی موفق باشه!!(نه فقط از لحاظ معدل! از لحاظ کارهای جنبی کامپیوتر هم...)

بقیه که...

تهران اومدن خوبه. ولی نه به قیمت اینکه رشته ای که دوست داری رو از دست بدی. به خصوص که صنعتی اصفهان تو برق خیلی قویه.
به خصوص‌تر(!) این‌که برق و کامپیوتر هیچ ربط خاصی به هم ندارن!

به نقل از Dragon7 :
سلام بچه ها.
می خواستم بدونم صنعتی اصغهان چه جور جایی هست؟ چون میخوام برم اونجا. از نظر اساتید و خوابگاه و جو و...
علوم پایش چه طوره؟ چقدر قویه؟
علوم پایه‌شو نمی‌دونم قویه یا نه! ولی تو برق و ماکنیک و عمران که خیلی قویه.
و خب یه نکته‌ای :دی استادهای دانشگاه صنعتی اصفهان معروفن به بیمار بودن در نمره دادن :دی
و در مورد خوابگاه: دانشگاه صنعتی با خود اصفهان کلی فاصله داره. بعد خوابگاهاش هم تو خودشن!‌یعنی شما عملا از شهر دورید و برای رسیدن به خود اصفهان کلی راه باید طی کنید. از او نطرف خوابگاه محدودیت ساعت عبور و مرور داره... این یه مقدار زیادی سخت می‌کنه زندگی توش رو.
شما چه رشته ای می‌خواید بخونید؟ من شنیدم تو فیزیک دانشگاه اصفهان قوی‌تره از صنعتی اصفهان...مطمئن نیستم البته!

من بین هوافضای شریف و امیرکبیر موندم، کسی میتونه این دو تارو مقایسه کنه؟! :-?

به نقل از angry-bird :
من بین هوافضای شریف و امیرکبیر موندم، کسی میتونه این دو تارو مقایسه کنه؟! :-?
دلیلی داری که امیرکبیر رو بخای بالاتر از شریف بزنی؟

آخه خیلی شنیدم ک قوی تره از طرفی اساتید شریف خیلی سخت گیرترن ا...

به نقل از angry-bird :
آخه خیلی شنیدم ک قوی تره از طرفی اساتید شریف خیلی سخت گیرترن ا...
کاری نداره که، برو رزومه اساتیدش رو وبسایت دانشکده هاش رو مقایسه کن دیگه.

Back
بالا