• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

به نقل از لنگه کفش! :
:-"ببینین به نظرمن علاقه خیلی مهم تره
چون میتونیدتوش پیشرفت کنین وبه درجات بالابرسید
واگرهم کارنداشت میتونین عضوهیئت علمی دانشگاه باشین
اگرهم علاقه نداشته باشین تودرسا میمونین وهیچ انگیزه ای نخواهیدداشت
الان من میترسم پافشاری کنم و به حرف بقیه گوش ندم بعدا به دلایلی نتونم موفق بشم اونوخ بقیه شروع میکنن ب سرکوفت زدن ک ما به تو گفتیم و گوش نکردی..

به نقل از لنگه کفش! :
:-"ببینین به نظرمن علاقه خیلی مهم تره
چون میتونیدتوش پیشرفت کنین وبه درجات بالابرسید
واگرهم کارنداشت میتونین عضوهیئت علمی دانشگاه باشین
اگرهم علاقه نداشته باشین تودرسا میمونین وهیچ انگیزه ای نخواهیدداشت
خب میگن اگه بخوای پیشرفت کنی و اینا اینجا که اصن کاری چیزی نیس ینی هیچ حامی وجود نداره باید از جیبه خودت خرج کنی :-"

خب همه که پولدار نیستن :((

به نقل از niloooofar :
بچه ها واسه مهندسی شیمی علم و صنعت یهتره یا صنعتی اصفهان؟؟؟

اصن با این اوضاع اصفهان و صنعت اصفهان بزنم یا نه؟؟؟

راستی به نظرتون ارزششو داره مهندسی شیمی تا مشهد برم؟؟؟ یا خمون اراک و همدن رو بزنم؟؟

لطفا کسی جوابمو بده!!!

به نقل از Kite :
الان من میترسم پافشاری کنم و به حرف بقیه گوش ندم بعدا به دلایلی نتونم موفق بشم اونوخ بقیه شروع میکنن ب سرکوفت زدن ک ما به تو گفتیم و گوش نکردی..
بخاطر دیگران زندگی نکن.
اینو من تازه دارم درک میکنم.

به نقل از angry-bird :
ببین بنظرم بیا به خود علمی ک قراره کسب کنی فکر کن و ببین واقعا از دونستنش لذت میبری یا نه
بعدش برو سراغ بازار کار و درآمدوو....
نم دقیقا علاقم مثل شماس ولی خب میتونیم بجای مکانیک ک خیلی گستردس رشته هایی مشابه مثل هوافضا رو بزنیم
ببین با توجه به فیزیکی ک تو دبیرستان خوندیم همون دینامیک و ترمودینامیک و حرکت و نیروها و اینا واقعا علاقه دارم و از خوندنش نهایت لذت رو میبرم ولی از بعدش میترسم ک دانشگاهم همینه؟؟من خودم عاشق اینم ک یه وسیله ای رو طراحی کنم و بسازمش و تو دوران مدرسه نتونستم این کار رو بکنم چون علمش رو نداشتم..الانم اگه این رشته رو نرم بعدا یه حسرت برام نمیشه؟؟

به نقل از Kite :
بچه ها لطفا کمک..
من خودم علاقه وافری ب مکانیک دارم ولی همه میگن بازار کار نداره و واسه دخترا خوب نیست و ممکنه موفق نشی و به جای مکانیک صنایع رو بهم پیشنهاد میکنن..
از این جهت ب مکانیک علاقه دارم ک خودم میتونم طراحی کنم و وسایل مختلفی بسازم و علم جامعیه و به درساشم واقعا علاقه دارم..
کدوم کار عاقلانه تره علاقه بدون آینده شغلی یا آینده شغلی؟؟؟
خب اینکه میگن واسه دخترا خوب نیست منظور محیط شغلای آیندشه دیگه. به هر حال باید بری توی کارخونه کار کنی. اگه دختری هستی که از اینکه دستت گریسی بشه و مانتوت کثیف بشه بدت میاد، یا خوشت نمیاد بری با آچار پیچ گوشتی و موتور جوش و تراشکاری و این چیزا کار کنی برای سر کار رفتن دردسر فراوانی خواهی داشت (حتی تو دانشگاه هم! چون جزو درساشون کارگاه جوشکاری و تراش و این قبیل کارا دارن مکانیکا)

به نقل از Kite :
اگرتوهررشته ای بری این طرزفکرروداشته باشی مطمئن باش درجامیزنی!
امیدوارباش
بقیه حرف زیادمیزنن
نبایدخودمونوبدیم به دست دیگران :-"

به نقل از سعیـد :
خب اینکه میگن واسه دخترا خوب نیست منظور محیط شغلای آیندشه دیگه. به هر حال باید بری توی کارخونه کار کنی. اگه دختری هستی که از اینکه دستت گریسی بشه و مانتوت کثیف بشه بدت میاد، یا خوشت نمیاد بری با آچار پیچ گوشتی و موتور جوش و تراشکاری و این چیزا کار کنی برای سر کار رفتن دردسر فراوانی خواهی داشت (حتی تو دانشگاه هم! چون جزو درساشون کارگاه جوشکاری و تراش و این قبیل کارا دارن مکانیکا)
ببین از گریس و آچار پیچ گوشتی بدم نمیاد خیلی هم دوست دارم ی مشکلی هست ک من در آینده هر رشته ای هم ک بخوام بخونم تا زمانی ک خیلی مجبور نباشم دوست ندارم بیرون کار کنم..هر رشته ای ک برم باید ادامه تحصیل بدم همییین
آخخخخخ مشکله من یکی دو تا نیست ک ..

به نقل از Kite :
ببین از گریس و آچار پیچ گوشتی بدم نمیاد خیلی هم دوست دارم ی مشکلی هست ک من در آینده هر رشته ای هم ک بخوام بخونم تا زمانی ک خیلی مجبور نباشم دوست ندارم بیرون کار کنم..هر رشته ای ک برم باید ادامه تحصیل بدم همییین
آخخخخخ مشکله من یکی دو تا نیست ک ..
راه دیگری که پیش پای همه ی ورودیای همه ی رشته ها هست اینه که تا جایی که جا داره ادامه تحصیل بدن و برن جلو و آخرشم استاد یه دانشگاه بشن برای خودشون. ولی استادی که با صنعتش بیگانه باشه استاد خوبی نیست. اونم تو رشته ای مث مکانیک. واسه همین به هر حال ارتباط با کار و صنعت باید باشه.
میتونم بپرسم رتبه ت چند شده؟

به نقل از .:$_$:. :
به نظرتون بین دانشگاه تبریز و ایران پزشکی کدوم رو انتخاب کنم و اولویت قرار بدم؟.....شنیدم امسال دانشگاه ایران و تهران جدا شده سطح دانشگاه ایران چقدر میتونه پایین بیاد؟
+
یه سوال دیگه هم اینکه دانشگاه های شیراز بهشتی تبریز ایران. پزشکی چند ترمه هستند؟

Back
بالا