انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته

به نقل از P_R :
بعد اصفهان و اینا ساری خوبه یه عده میگن رنک دانشگاه مهمتره تا فاصله !!! ساری 10 کاشان 23 یزد 25!!!! تو دنیام ساری 2700 کاشان4400
من پست قبلیاتو خوندم. شهرکرد و کاشان به راحتی انتقال نمیدن. من فکر میکردم شهرکرد راحته اما همین دو روز پیش یکی از دوستام که پزشکی شهرکرد میخوند گفت شهرکرد اذیت میکنه و نمیذاره انتقالی بگیری.
حرف مهسا هم که درسته اول یزده بعد کاشان بعد شهرکرد از نظر رتبه و علمی.
مهم تر از رنگ تیپ بندیه. الان جدیدا دانشگاه یزد تیپ 1 شده. اما ساری فکر کنم هنوز تیپ 2 باشه. البته اگه یزد شیوه نوین باشه اگه انتقالیت هم جور بشه بعد از 1 ترم ممکنه خیلی واحدات رو قبول نکنن.

یکی از دوستام چند وقت پیش گفت هزینه انتقالی شده به اندازه بین الملل. به اینم توجه کن که اگه انتقالیت هم درست بشه باید پول بدی.

به نقل از سَعیده :
چرا قبول میشی که!
چی میخوای بخونی؟
بر اساس اطلاعات کانون انتخاب کن، خیلی چیزا میتونی قبول بشی.
میتونم به مهندسی شیمی اهواز امیدوار باشم؟؟؟ :(

سلام
من تازه عضو اینجاشدم....
رتبم افتضاح شده...ولی انتخاب رشته میکنم؛اگرم نشد سال بعد.... :-ss
اگر دوستان کسی هس حتما کمک کنه
شهرسازی خوبه یا معماری؟؟؟؟
واقعا موندم.... :(

انتخب رشته رو کجا باید ارسال کنیم اون فرمشو ؟
عاقا اطلاعات من افتاده دست یکی میترسم یه غلطی کنه دست ببره تو انتخابام میخوام دسترسی پیدا نکنه نتونه کاری کنه واسه انتخاب رشته .

راهی هست عایا ؟ یکی هلپ می :((

• لایک
امتیازات: scare

به نقل از sadlove :
عاقا اطلاعات من افتاده دست یکی میترسم یه غلطی کنه دست ببره تو انتخابام میخوام دسترسی پیدا نکنه نتونه کاری کنه واسه انتخاب رشته .

انتخاب رشته که اینترنتی انجام میشه.

تنها راهی که به ذهن من میرسه اینکه تا لحظه آخر که سایت بازه بری چک کنی که ویرایش نکرده باشه.

• لایک
امتیازات: a17

به نقل از Banoo :
سلام
من تازه عضو اینجاشدم....
رتبم افتضاح شده...ولی انتخاب رشته میکنم؛اگرم نشد سال بعد.... :-ss
اگر دوستان کسی هس حتما کمک کنه
شهرسازی خوبه یا معماری؟؟؟؟
واقعا موندم.... :(

شهرسازی رشته خوبیه ولی بازار کار نداره توو ایران....من بین این دوتا معماریو اننخاب میکنم چون بازار کارش نسبت ب شهرسازی بهتره...

به نقل از niloooofar :
میتونم به مهندسی شیمی اهواز امیدوار باشم؟؟؟ :(
گمونم آره! رتبه ت به دانشگاه چمران میخوره ضمن اینکه بومی هم هستی.
ولی باز برو کانون اطلاعاتشو بگیر نسبتا دقیق بهت میگه چی و کجا قبول میشی :)

سلام
دانشگاه الزهرا در چه سطحیه؟ کلا جوش چجوریه؟ برای رشته های مدیریت دانشگاه علوم اقتصادی چجوریه؟ و اگه بخوایم این دوتا دانشگاهو برای رشته های مدیریت مقایسه کنیم، کدوم بهتره؟

به نقل از n@sataran :
سلام
دانشگاه الزهرا در چه سطحیه؟ کلا جوش چجوریه؟ برای رشته های مدیریت دانشگاه علوم اقتصادی چجوریه؟ و اگه بخوایم این دوتا دانشگاهو برای رشته های مدیریت مقایسه کنیم، کدوم بهتره؟

سلام
میدونم که علوم پایه ش مخصوصا فیزیکش خیلی قویه و واقعا حرف برای گفتن داره ، جوش هم یه جو صد در صد دخترونه س ;D

من فقط اینو میدونم که دوستم که نقره فیزیک داره ، گفتش که استادا الزهرا ، خیلی خوب و شاخن کلا ! :دی گفت خیلی از استادا فیزیک تو دوره ، اونجا هم درس میدن ! :اس :د

به نقل از n@sataran :
سلام
علوم اقتصادی جوش کلا اقتصادیه. یعنی استاداش بیشتر گرایش به سمت مباحث اقتصادی دارن. امسال دومین سالیه که رشته های غیر اقتصادی هم داره ارائه میده.

کسی اطلاع داره بیوتکنولوژی پارسال آخرین رتبه ای که از تجربی گرفته چی بوده؟
بعداینکه نمره ای (تراز)که داروی تهران و بهشتی میخواد یا همون آخرین نفری که گرفته چند بوده ؟
پزشکی بهشتی بهتر از پزشکی شیرازه ؟
ترم بهمن بهشتی پزشکی حدود چه رتبه هایی میگیره؟
یکی دیگه اینکه دانشگاه ایران پزشکیش بهتره یا شیراز؟
سایت کانون که فقط میانگین ترازای کانونشونو زده :|

گزینش کشوری دقیقا ینی چی؟؟؟؟

به نقل از Dr.Stansfield :
بعداینکه نمره ای (تراز)که داروی تهران و بهشتی میخواد یا همون آخرین نفری که گرفته چند بوده ؟
پزشکی بهشتی بهتر از پزشکی شیرازه ؟
ترم بهمن بهشتی پزشکی حدود چه رتبه هایی میگیره؟
یکی دیگه اینکه دانشگاه ایران پزشکیش بهتره یا شیراز؟
سایت کانون که فقط میانگین ترازای کانونشونو زده :|
پزشکی شیراز رو شنیدم از نظر عملی خیلی قویه(حتی مثلا بهتر از تهران) از هرلحاظی هم از پزشکی ایران بهتره. کلا پزشکی شیراز خیلی مطرحه.

فکر کنم فقط دورقمی میگیره ها !

بیوتکنولوژی دکترای پیوسته داره و پارسال تا رتبۀ 30 گرفت.

به نقل از amparisay :
بیوتکنولوژی دکترای پیوسته داره و پارسال تا رتبۀ 30 گرفت.
پاسال از منطقه دو شهر خودمون 53 ریاضی گرفت : / تازه متقاضیاشم کمن که 8-| آخرین نفرو میخام بدونم چند بوده . با صد و خورده ای امکان قبولیش نیست؟

پاسال از منطقه دو شهر خودمون 53 ریاضی گرفت : / تازه متقاضیاشم کمن که 8-| آخرین نفرو میخام بدونم چند بوده . با صد و خورده ای امکان قبولیش نیست؟
سال 91 فکر کنم تا 200 اینای کشوری گرفت. اون سال ظرفیت تجربیش 8 تا بود.

به نقل از sadlove :

تا روزآخر امکان ویرایش هست ولی خب شما میتونی همون موقع تایید کاملو بزنی و کد رهگیری رو بگیری و بعد از اون دیگه امکان ویرایش نیست من اینجوری شنیدم اگه از بچه های سال قبل هم کسی یادشه بیاد بگه.

ببین من دقیق یادم نیست ولی فک کنم وقتی انتخاب رشته می کنی یه کد رهگیری بت میده که برای ویرایش باید اون کد رهگیری رو وارد کنی،اگه اینجوری باشه دیگه مشکلی واست پیش نمیاد.البته مطمئن نیستم.اگه اشتباه گفتم دوستان بیاین یگین.

Back
بالا