niloooofar
کاربر حرفهای
پاسخ : انتخاب رشته
یکی جوابه منو بده
یکی جوابه منو بده
خود تهران فک کنم نهایت 4000 منطقه 2 بگیره.منطقه یک دیگه همون سه سه و خورده ای میگیره.به نقل از Shasusa :می شه یکی راجبه بیشترین رتبه ای که سلولی مولکولی تهران چه علوم مولکولی چه بیوتک چه میکرو هر کدوم بیشترین رتبه ای که می گیره چنده؟
شهید بهشتی چی؟
کسی هست این جا دانشگاه شاهد بره؟
چون تو تهران فقط شاهد ژنتیک داره می پرسم
ویژگی مثبت الزهرا : روزانه بودن، مهرشبانه بر مدرک شما نخوردنبه نقل از n@sataran :از چه نظر؟ تنها جنبه منفی الزهرا برای من دخترونه بودنشه اونم برای اینکه آدم بعد دبیرستان وارد یه جامعه بزرگتر نمیشه و تقریبا مثل دبیرستانه
من شنیدم که تو مدرک نمینویسن شبانه بوده ها...به نقل از SalehM :ویژگی مثبت الزهرا : روزانه بودن، مهرشبانه بر مدرک شما نخوردن
ویژگی منفی الزهرا : دخترونه بودن.
بنظرم ویژگی مثبتش میچربه.
تو برنامه انتخاب رشته گزینه 2 امروز پوردستمال چی میگفت تو مدرک شبانه ها مینویسن نوبت دوم.به نقل از مهســـــــــــــا :من شنیدم که تو مدرک نمینویسن شبانه بوده ها...
البته شاید اشتباه کنم. اگر کسی اطلاع دقیق داره بده
حالا جدای از شبانه بودن، از نظر رتبه بندی دانشگاه و اسم داشتن ، علامه و علوم اقتصادی و الزهرا ترتیبشون چجوریه؟به نقل از مهســـــــــــــا :من شنیدم که تو مدرک نمینویسن شبانه بوده ها...
البته شاید اشتباه کنم. اگر کسی اطلاع دقیق داره بده
به نقل از Dr.Stansfield :خود تهران فک کنم نهایت 4000 منطقه 2 بگیره.منطقه یک دیگه همون سه سه و خورده ای میگیره.
واسه بهشتی تا پنج و خورده ای منطقه دو و منطقه یک میشه حدود چهارو خورده ای و 5 !
من تعریف ژنتیک شاهد و کلا" خود دانشگاهشو خیلی شنیدم . ژنتیکشم فک کنم باید دیگه خیلی اگه متقاضیش کم باشه بالای 7 هزار نباشی.
بستگی داره خب. کدوم یکی از دانشگاههای تهران؟به نقل از Scarecrow :بچه ها اگه کسی علوم کامپیوتر تو یکی از دانشگاهای تهران قبول شه و مهندسی کامپیوتر تو یه شهر نزدیک مثل قم ، به نظرتون کدومو بره بهتره ؟
ببین زیاد به چادر و اینا ربط نداره ها... نمیدونم خرمالو رو میشناسی یا نه. از بچههای سایت بود. بعد اینم خیلی مذهبی و چادری و ایناست. ولی از مصاحبه ردش کردن... خیلی هم بعد از مصاحبه ش ناراحت بود و گریه میکرد. میگفت از آدم بازجویی میکردن. خیلی تو روحیه ش تاثیر گذاشته بود. بعد دیگه رفت زیست شناسی الزهرا...به نقل از Shasusa :منطقه یک میخواستم. قلم چی میکرو تهران رو تا 4100 منطقه یک گرفته.
کسی رو میشناسید ژنتیک شاهد بخونه لینک شم؟ میارم رتبه ش رو قطعی. مصاحبه ش هم چون چادری ام میگن اکیه. نگرانیم کیفیت دانشگاه و رشتهشه. مچکر :)
چرا قبول می شم ولی نمی زارن برم خوابگاه. می گن شهر نزدیک باشه که برم و برگردم.به نقل از مهســـــــــــــا :بستگی داره خب. کدوم یکی از دانشگاههای تهران؟
قم چرا؟کامپیوتر قم که ضعیفه. جای بهتری قبول نمیشی؟ اصفهان مثلا؟(خود اصفهان. نه صنعتی اصفهان)
بچهها...بچهها...
همایش معرفی رشتههای مهندسی- دانشکده فنی تهران ۱۹م برگزار میشه.
از اینجا ثبتنام کنید.
به نقل از مهســـــــــــــا :ببین زیاد به چادر و اینا ربط نداره ها... نمیدونم خرمالو رو میشناسی یا نه. از بچههای سایت بود. بعد اینم خیلی مذهبی و چادری و ایناست. ولی از مصاحبه ردش کردن... خیلی هم بعد از مصاحبه ش ناراحت بود و گریه میکرد. میگفت از آدم بازجویی میکردن. خیلی تو روحیه ش تاثیر گذاشته بود. بعد دیگه رفت زیست شناسی الزهرا...
منظورم اینه که اگر اونو میخوای بزنی حتما به یه انتخاب دیگه هم فکر کن که اگر قبول نشدی از مصاحبهی شاهد اونو داشته باشی.
اینطوری :به نقل از n@sataran :حالا جدای از شبانه بودن، از نظر رتبه بندی دانشگاه و اسم داشتن ، علامه و علوم اقتصادی و الزهرا ترتیبشون چجوریه؟
آهان. خب علوم کامپیوتر کدوم دانشگاه قبول میشی؟به نقل از Scarecrow :چرا قبول می شم ولی نمی زارن برم خوابگاه. می گن شهر نزدیک باشه که برم و برگردم.
سال ۹۰ بود اون.به نقل از Shasusa :عه. من شنیده بودم تقریبا راحته و اکی ن ته سوالشون راجبه روابط دختر و پسر بوده.
چه سالی بوده؟
الزهرا کیفیت دانشگاهش چطوره؟ چون با رتبه ی خیلی بدتر از رتبه ی منم می گیره صرفا بر اساس رتبه ها فکر نکردم خیلی با کیفیت باشه :/
به نقل از مهســـــــــــــا :یکی از بچههای مدرسهمون سال ۹۱ رتبهی ۱۱ تجربی شد. بعد انتخاب اول زده بود سلولی مولکولی الزهرا!!!!
انخاب رشته ی مجازی سنجش چقدر درسته ؟ بر اساس اون هم تهران ، هم امیرکبیر.به نقل از مهســـــــــــــا :آهان. خب علوم کامپیوتر کدوم دانشگاه قبول میشی؟
نمیدونم راستش.به نقل از Scarecrow :انخاب رشته ی مجازی سنجش چقدر درسته ؟ بر اساس اون هم تهران ، هم امیرکبیر.
خوارزمی رو بیخیال شید چرت و پرته.به نقل از Bluegirl :دانشکده فنی الزهرا چطوریه؟
دانشگاه خوارزمی چی؟!