• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته

به نقل از مهســـــــــــــا :
آره درسته.
تازه یه اتفاق خوب دیگه هم افتاده توش و اونم اینکه اون وضع وحشتناک تقسیم بندی به پسر و دخترشو هم برداشته :| سال ۹۰ ۳۶برقش تا دختر می‌گرفت و حدود ۹۰ تا پسر :||| تو اکثر رشته‌هاش همینطور بود. پارسال هم همینطور بود. خیلی دانشگاه‌های دیگه هم همینطور بودن مثل خواجه نصیر وعلم و صنعت و خود دانشگاه اصفهان که امسال دیگه نیستن. احتمالا خیلی جابه‌جا بشه قبولی‌هاشون.
خب این البته به ضرر ماست. :))

به نقل از SalehM :
آره ولی برای شخصی که من بهش جواب دادم (خانم نیلوفر)خب به نفعشه و شاید چیزهای بهتری از اونایی که من گفتم هم قبول بشه اصفهان...

به نقل از SalehM :
منم همین توصیه رو به ایشون کردم... ولی خب به هرحال جوابشون رو هم دادم... وای نهایتا واقعا توصیه نمی‌کنم بره یه شهر درجه۲ خوابگاهی بشه...
پ.ن:‌فکر نکنم تو اصفهان زندگی کردن هم کار راحتی باشه. اصفهانی‌ها خیلی سخت بقیه رو می‌پذیرن و تو خودشون راه می‌دن. (امیدوارم خودم اینطور نباشم البته!)

من به ایشون پیشنهاد میکنم شهر خودشو بزنه. :-"

2 تا نکته هم بگم اگه دوستان احیانا نخوندن !

* عمران شریف از 75 نفر ، ظرفیتش شده 80 نفر !
*مکانیک تهران ، از 100 نفر ، ظرفیتش شده 120 نفر !

به نقل از پـــوریـــــا . ک :
2 تا نکته هم بگم اگه دوستان احیانا نخوندن !

* عمران شریف از 75 نفر ، ظرفیتش شده 80 نفر !
*مکانیک تهران ، از 100 نفر ، ظرفیتش شده 120 نفر !
برق امیرکبیر از 100 شده 80.
تنها کاهشی که دیدم.

پزشکی سراسری چند نفر کاهش ظرفیت داشته؟

خیلی ممنون از کسایی که جوابمو دادن

مشکله شهره من اینه که باید برم با کسایی که رتبشون 10000 و ایناس سره یه کلاس بشینم و این خیلیییییی بده :( ~X(

البته این نظره منه،اینکه اگر کسی دانشگاه درجه یک یا به عبارتی دانشگاه های تهرانُ قبول نشه،بزنه شهر خودش،میشه از یه دید دیگه هم بهش نگاه کرد،بالاخره ورود به دانشگاه و به عبارت دیگه ورود به یه جامعه ی بزرگ تر،فقط واسه این نیست که بریم درس بخونیم فقط.زندگی کردن تو خوابگاه و به شکلی،داشتن یه زندگی نیمه مستقل،بخوام ساده بگم،واسه ساختن آدم خیلی میتونه خوب باشه،به هر حال همیشه لازم نیست کنار خانواده بود و خیلی مسائل از طرف اونا تامین شه.حتی کسانی که مشکل دارن با دور بودن از خانواده یا مثلا مثه من جزو کسایی بودن که تقریبا کاری نمی کردن خودشون وقتی که دبیرستان بودن.آدم باید از یه جایی شروع کنه یاد گرفتنِِ زندگ کردنِ مستقل و به تنهایی زندگی کردن رو.
من خودم کسی بودم که دانشگاه درجه دو غیر شهر خودم رفتم و پشیمونم نیستم.کسی منکر سختیای زندگی خوابگاهی نیست. ولی لازم دیدم که تجربش کنم.
شما هم به این موضوع فکر کنین،صرف اینکه میرم خوابگاه،سختی می کشم ُ تو خونه راحتمُ مگه بیکارم پاشم برم یه شهر دیگه و این حرفا قید یه دانشگاه درجه دو ولی بهتر از دانشگاه شهر خودتونو نزنین.

به نقل از niloooofar :
مشکله شهره من اینه که باید برم با کسایی که رتبشون 10000 و ایناس سره یه کلاس بشینم و این خیلیییییی بده :( ~X(
این دید واقعاً زشتیه. دنیا تموم نشده و تلاش هرکس در هر شهری نتیجه متناسب با همون تلاش رو میده. باید ببینی هدفت برای آینده چیه. و بنظرم این از همه فاکتور ها مهم تره. یعنی اینکه اصن آینده میخوای چیکاره شی.

Back
بالا