- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : انتخاب رشته
دراین صورت رشتههای خوب شهرهای دیگه رو هم بزن. هر رشتهای که دوست داری بزن. بعد نهایتا شهر خودت رو بزن.
البته اینو هم اضافه کنم: این دید که فکر کنید کسی که رتبهش پایین بوده لزوما ضعیفه و اینا اصلا درست نیست! ولی من میدونم که شما به دلت نیست بری شهر خودت. مثل دوست خودم که با رتبهی ۱۶۰۰ رفت برق قم نشست کنار کسانی که رتبههاشون چند برابرش بودن و با اینکه اصلا صعیف نبودن تا همین الان که ترم۶ رو تموم کرده گاه و بیگاه اشک ریخته به فکر اینکه چقدر بدبخته
به خدا اینجوری نیست!
هیچ جا زندگی تموم نمیشه! یکی از بچههای خفن ارشد ما لیسانسشو با یه شرایط حشتناکی تو پیامنور قزوین خونده... اما الان بغل دست کسانی که لیسانسشون رو شریف و تهران و اینا بودن نشسته و هیچی هم ازشون کم نداره.
مهمترین چیز اینه که هرجا که قبول شدی و هرجا که رفتی سطح توقت از خودت رو نیاری پایین و افق دیدت رو باز نگه داری.
بله. درست میگی :)به نقل از niloooofar :خیلی ممنون از کسایی که جوابمو دادن
مشکله شهره من اینه که باید برم با کسایی که رتبشون 10000 و ایناس سره یه کلاس بشینم و این خیلیییییی بده![]()
![]()
دراین صورت رشتههای خوب شهرهای دیگه رو هم بزن. هر رشتهای که دوست داری بزن. بعد نهایتا شهر خودت رو بزن.
البته اینو هم اضافه کنم: این دید که فکر کنید کسی که رتبهش پایین بوده لزوما ضعیفه و اینا اصلا درست نیست! ولی من میدونم که شما به دلت نیست بری شهر خودت. مثل دوست خودم که با رتبهی ۱۶۰۰ رفت برق قم نشست کنار کسانی که رتبههاشون چند برابرش بودن و با اینکه اصلا صعیف نبودن تا همین الان که ترم۶ رو تموم کرده گاه و بیگاه اشک ریخته به فکر اینکه چقدر بدبخته
به خدا اینجوری نیست!هیچ جا زندگی تموم نمیشه! یکی از بچههای خفن ارشد ما لیسانسشو با یه شرایط حشتناکی تو پیامنور قزوین خونده... اما الان بغل دست کسانی که لیسانسشون رو شریف و تهران و اینا بودن نشسته و هیچی هم ازشون کم نداره.
مهمترین چیز اینه که هرجا که قبول شدی و هرجا که رفتی سطح توقت از خودت رو نیاری پایین و افق دیدت رو باز نگه داری.