mahsa7
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : انتخاب رشته
بیست درصدهم آدمُ وسوسه میکنه:د همین یکسال میتونه چند سال بعدزندگی آدم رومستقیمابسازه!
×اردبیل نه فیزیوتراپی داره نه بینایی سنجی من اگه رتبم نخوره به دارو باید برم تبریز مثلااونم اگه خانواده راضی بشهتبریزهم بینایی سنجی نداره البتهفیزیوتراپی می ارزه به تحمل شرایط؟:د
×درمورد علوم آزمایشگاهی شرایط چطوره؟
به نقل از Black♦Death :آره احتمالش هست ولی این احتمال چقدره؟ مشاور مدرسهمون با این که آدم جالبی نیست و خوشم نمیاد ازش، مستدل به آمار حرف میزنه و از اون نقل میکنم که 20درصد افرادی که برای سال دوم بهش مراجعه کردن نتیجهای بهتر از سال قبلشون رو گرفتن. بقیه تو بهترین حالت همون رتبه رو آوردن!
بُعد دیگه اینکه زحمتِ شاید دوبرابر سال اوّل باید بکشه طرف تا بتونه برسه. خصوصآ توی تجربی که کتابهای زیست تقریبآ هرسال به نحوی عوض میشن و نکات ریز رو هیچوقت نمیشه ازشون گذشت! فشار روانی رو هم که توضیح دادم.. کافیه یه سال دومی سر جلسهی کنکور یهو کنکور سال پیشش یادش بیاد و اینکه الآن یک ساله داره درجا میزنه! حتی تصورش هم ترسناکه!
گفتم که همهی حرفام مشروط به داشتن علاقه است! چه پزشکی/دندون/دارو، چه سایر رشتهها. این که این سه رشته ارزش دارن یا نه واسه هر کس یه جوابی داره. نظر من اینه که هرقدر هم ارزش داشته باشن "یک سال زندگی" ارزشش بیشتره! تازه وقتی جا برای پیشرفت توی سایر رشتهها هست، اونم فراوون!
پول گنده برای شروع رو با وامهای مختلف میشه تهیه کرد، که اگه جای خوبی رو انتخاب کنید برای شروع خیلی زود هم وام رو پس میدید.
+++ همچنان تاکید میکنم از رشتههایی مثل سلولی مولکولی و اینجور چیزا غافل نشید! اپلایخورش ملسه!
@صالح: مورد نزدیکش یه خانمی بود که تو همین فردوسی مشهد از زیستشناسی خودشُ رسوند به بیوتک و الآن داره میره که بره.
بیست درصدهم آدمُ وسوسه میکنه:د همین یکسال میتونه چند سال بعدزندگی آدم رومستقیمابسازه!
×اردبیل نه فیزیوتراپی داره نه بینایی سنجی من اگه رتبم نخوره به دارو باید برم تبریز مثلااونم اگه خانواده راضی بشهتبریزهم بینایی سنجی نداره البتهفیزیوتراپی می ارزه به تحمل شرایط؟:د
×درمورد علوم آزمایشگاهی شرایط چطوره؟