• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

آقا من فقط 1 جمله کوتاه بگم برا همه:دی

اول رشته!!!!!
رشته!!!!

اصلا به دانشگاه نگاه نکنید اول. یا این افکار که حالا یه رشته دیگه بزنم بیام تغییر رشته میدم!
واقعا به این آسونی ها هم نیستش!

مثلا مقابسه هایی بین صنایع یه جایی با برق یه جای دیگه از پایه یه ایراداتی داره . چون باید بررسی کنید که کدوم رشته رو بیشتر علاقه دارید. اگر واقعا واقعا واقعا هیچ فرقی براتون ندارن این رشته ها اونوقت راجع به دانشگاهش هم می تونید فکر کنید

به نقل از میم ح میم دال :
اول تهران رو بزن بعد بهشتی و بعدش دانشگاه ایران و شاهد تو تهران. احتمال داره قبول بشی.
اصفهان نزدیک تر نیست؟

تهران و بهشتی که نمیارم
ایران احتمالش کمه
به هر حال ولی دانشگاهای تهران رو میزنم
دانشگاه شاهد هم نمیرم

اصفهان نزدیک تره فک کنم از سنندج 12 ساعت اینا راه باشه. مشکل اینه که با وجود اینکه رنک شیراز بالاتره ولی اصفهان رتبه ی بهتری میخاد!
ضمنن ریفرم هم نشده. اگه بخام به همدان انتقالی بگیرم یک زمانی دچار مشکل میشم.

واقعن مسافت اونقدری مهم هست که آدم از شیراز بزنه بره اصفهان یا تبریز حتی ؟ :-?
شیراز سطحش خیلی خیلی بالاست

بچه ها یه سوال دیگه ؛ به من گفتن پردیس شریف برای یه کارشناسی حدودا 50 میلیون خرج داره ؟ اینطوراست؟ بیشتر که نیست ؟ فقط هیچی از نحوه ی پذیرشش نمیدونم. رتبه مثلا ؟

به نقل از notebook :
متالوژی علاقه داری؟

اونجوری که من خوندم راجع به این رشته و از دانشجوهاش پرسیدم،میشه گفت نزدیک ترین رشته به بیومتریاله و من واقعا، هدفم از اومدن به رشته ریاضی فیزیک بیومتریال بود. و خُب مسلما متالوژی و به معماری و عمران و برق و مکانیک و.... ترجیح میدم.
اما مشاور ها میگن عاقلانه نیست :|

یکی هم در مورد تربیت معلم حرف بـزنه ؟ اخرش معلمی میشه ؟

به نقل از Lady-kindness :
نه دکتر میشی شرایطش از پزشکی سخت تره ;D

• لایک
امتیازات: N!ma

به نقل از Lady-kindness :
البته الان بِش می‌گن "فرهنگیان"
قبلن این طوری بود که کسانی که تربیت معلم می‌خوندن از همون شروعِ تحصیل مبلغی رو به عنوان حقوق دریافت می‌کردن و بعدش هم سریع استخدامِ آموزش و پرورش می‌شدن.

اما الان در راستایِ خصوصی سازیِ آموزش و پرورش این طوری نیست و بیش‌تر قراردادی مشغول به کار می‌شن و با کسانی که در دانشگاهِ فرهنگیان درس نخوندن و می‌خوان معلم بشن فرقی ندارن.
تنها فرقی که وجود داره زمانی است که وزارت آموزش و پرورش بخواد استخدام کُنه، اون موقع این افراد در الویت هستن.

به نقل از Scarecrow :
بچه ها یه سوال دیگه ؛ به من گفتن پردیس شریف برای یه کارشناسی حدودا 50 میلیون خرج داره ؟ اینطوراست؟ بیشتر که نیست ؟ فقط هیچی از نحوه ی پذیرشش نمیدونم. رتبه مثلا ؟

پردیس بین الملل تهران دانشگاه صنعتی شریف
شهریه ها برای سال تحصیلی 94-93 به شرح زیر است:
الف) شهریه ثابت (هر ترم): 33.480.000 ریال
ب) شهریه متغیر دروس نظری: 2.232.000 ریال به ازای هر واحد
ج) شهریه ثابت دروس عملی: 3.348.000 ریال به ازای هر واحد

مهندسی حدود ۱۴۵ واحد داره. عملی‌هاش بسته به رشته تعدادش فرق میکنه.

به نقل از Fateme Rahmati :
اونجوری که من خوندم راجع به این رشته و از دانشجوهاش پرسیدم،میشه گفت نزدیک ترین رشته به بیومتریاله و من واقعا، هدفم از اومدن به رشته ریاضی فیزیک بیومتریال بود. و خُب مسلما متالوژی و به معماری و عمران و برق و مکانیک و.... ترجیح میدم.
اما مشاور ها میگن عاقلانه نیست :|
من فک میکنم نزدیک ترین به بیو مت بیشتر پلیمر و نساجی گرایش شیمی باشن ..نه متالوژی...متالوژی مکانیکی تره ...

به نقل از Mysterious Quéèn :
البته الان بِش می‌گن "فرهنگیان"
قبلن این طوری بود که کسانی که تربیت معلم می‌خوندن از همون شروعِ تحصیل مبلغی رو به عنوان حقوق دریافت می‌کردن و بعدش هم سریع استخدامِ آموزش و پرورش می‌شدن.

اما الان در راستایِ خصوصی سازیِ آموزش و پرورش این طوری نیست و بیش‌تر قراردادی مشغول به کار می‌شن و با کسانی که در دانشگاهِ فرهنگیان درس نخوندن و می‌خوان معلم بشن فرقی ندارن.
تنها فرقی که وجود داره زمانی است که وزارت آموزش و پرورش بخواد استخدام کُنه، اون موقع این افراد در الویت هستن.

الـان دیگه حقوق نمیدن ؟ چقدره حقوقش ؟ درست که تموم شد چیکـآر میکنی؟ کجـآها میشه کار کرد ؟

کلا چـه جوریه دیگه ؟

تا چه رتبه ای میگیره ؟ مصاحبش خیلی سخته ؟

Back
بالا