- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93
اصفهان نزدیکتره بهت. در نگاه اول آدم میگه تو که قراره خوابگاهی بشی شیرازو بزن خب! ولی تا اصفهان ۶۰۰ کیلومتره تا شیراز ۱۱۰۰ کیلومتر!!
بعد از اونور اصفهان یه مقدار شاید واسه خوابگاهیها سخت باشه. اصفهانیها یه جورین که غیر خودشونو کمتر تو خودشون میپذیرن
شیرازیها از این لحاظ خیلی بهترن.
ولی خب اصلا چه کاریه!؟ چرا تبریز نه؟! تبریز خیلی خوابگاهی کرد داره. از اصفهان بهتره که... (کردی شما لابد دیگه؟!
)
اصفهان یه مزیت نسبت به تهران داره اونم نزدیکیش به تهران. فقط همین
پزشکی شیراز قویتره.به نقل از ســــارا . م :خوب من واقعن موندم با این 500 هزار نفر محترم داوطلب رشته ی تجربی که با میانگین 71% رتبه ت زیر 500 هم نمیشه[nb]داغ به دل[/nb] چرا این سایت خیلی کم تجربی داره
بیشتر بحثا که ریاضی شد ِ تا این جا که من دنبال کردک
دوستان چند تا سوال دارم :
من با رتبه 600 ارزش داره ترم بهمن پزشکی شیراز بزنم یا اینکه حیف باید برم ترم مهر ؟
دوم اینکه شیراز اونقدر سطحش بالا هست که حاضر بشم 20 ساعت تو جاده باشم ؟ لطفن دوستان غیر تجربی هم راهنمایی کنن که چقدر مهمه آدم به مسافت توجه کنه
سوم اینکه چرا اصفهان شیوه نوین نیس اخه ؟
همینا دیگه
کلن با این رتبه من پزشکی تبریز قبولم ، اما دلم نمیخاد تبریز برم :د میخام بین ترم مهر و بهمن ِ شیراز و اصففهان انتخاب کنم
اشتباست آیا ؟
اصفهان نزدیکتره بهت. در نگاه اول آدم میگه تو که قراره خوابگاهی بشی شیرازو بزن خب! ولی تا اصفهان ۶۰۰ کیلومتره تا شیراز ۱۱۰۰ کیلومتر!!
بعد از اونور اصفهان یه مقدار شاید واسه خوابگاهیها سخت باشه. اصفهانیها یه جورین که غیر خودشونو کمتر تو خودشون میپذیرن
شیرازیها از این لحاظ خیلی بهترن.ولی خب اصلا چه کاریه!؟ چرا تبریز نه؟! تبریز خیلی خوابگاهی کرد داره. از اصفهان بهتره که... (کردی شما لابد دیگه؟!
)اصفهان یه مزیت نسبت به تهران داره اونم نزدیکیش به تهران. فقط همین

[/nb] چرا این سایت خیلی کم تجربی داره