niloooofar
کاربر حرفهای
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93
از خرام آباد تا اصفهان 6 7 ساعته
از خرام آباد تا اصفهان 6 7 ساعته
خب ادم واس خودش زندگی میکنه ولی نیاز یه استقلال داره.....خب الان من برم برق خیلی هم دوس دارم بعد وقتی همه میگن نرو بیکاری....ادم ته دلش خالی میشه میترسه از شماتت بعدش و بیکاری و اینا.........به نقل از SalehM :بخاطر دیگران زندگی نکن.
اینو من تازه دارم درک میکنم.
اگه همدان میخای بزنی مکانیکش بهترین رشته ی مهندسیشه. بهترین رتبه های دانشگاه بوعلی رو مکانیکیا دارنبه نقل از niloooofar :سوالام اینه!
خب همین دقیقا میگ میری میخونی بعد بیکار میشی باز دستت تئ جیبه مامان باباس و باز هم استقلال نداری.....به نقل از SAHAR_d :خب ادم واس خودش زندگی میکنه ولی نیاز یه استقلال داره.....خب الان من برم برق خیلی هم دوس دارم بعد وقتی همه میگن نرو بیکاری....ادم ته دلش خالی میشه میترسه از شماتت بعدش و بیکاری و اینا.........
واللا این چیزها به خودت بستگی داره!به نقل از niloooofar :خب همین دقیقا میگ میری میخونی بعد بیکار میشی باز دستت تئ جیبه مامان باباس و باز هم استقلال نداری.....
به نقل از niloooofar :خب همین دقیقا میگ میری میخونی بعد بیکار میشی باز دستت تئ جیبه مامان باباس و باز هم استقلال نداری.....
به نقل از SAHAR_d :خب ادم واس خودش زندگی میکنه ولی نیاز یه استقلال داره.....خب الان من برم برق خیلی هم دوس دارم بعد وقتی همه میگن نرو بیکاری....ادم ته دلش خالی میشه میترسه از شماتت بعدش و بیکاری و اینا.........
خب کار تو عسلویه واسه یه دختر سخت نیس یه کم؟به نقل از مهســـــــــــــا :واللا این چیزها به خودت بستگی داره!
دوست من صنعتی اصفهان برق خوند بعم هم ۳-۴ سال تو عسلویه کار کرد! چون لوسبازیهای معمول دخترونه رو نداشت! رفت کار کرد و با همون ۳-۴ سال برای کلی وقتش پسانداز کرد. بعد هم ارشد خوند. یعنی قبل از ارشد رفت کار کرد چون معتقد بود آدم باید اول کار واقعی انجام بعد بره دنبال ادامه تحصیل. بعد هم الان آمریکاست.
کلا این چیزها به خود آدم بستگی داره.
باز حالا اگر درمورد هوافضا بگی یه چیزی! مثلا یکی از اساتید هوافضای دانشگاه مالکاشتر میگفت واقعا کار هوافضایی به دخترها نمیدن الان تو ایران و بهمون میگفت اگر میخواید کار کنید نرید هوافضا!
ولی واقعا در مورد برق و مکانیک اینطوری نیست! این همه دخترهای همکلاسی برادرم رفتن سرکار واقعا مکانیکی! چون مشکلی با کار سنگین نداشتن.
این چیزها به خودت بستگی داره. ممکنه یکی از خودش بپرسه که اصلا چه لزومی داره من کاری رو انجام بدم که شناخته شده به عنوان کار سنگین مردونه؟! یکی هم مکنه اصلا این تقسیمبندیها رو قبول نداشته باشه.
فقط خواهش میکنم اگر انتخاب میکنید رشتهای رو و میرید دانشگاه میخونید بعد بیخیال کار کردن نشید با مدرکتون. یعنی اگر دیدتون اینه که دختر نباید اون کارهای سنگینو انجام بده نرید لطفا این رشتهها رو بخونید! چون واقعا وقتی آدم داره با پول مملکت دانشگاه دولتی درس میخونه ظلمه که بعد هیچ فایدهای برای کشور نداشته باشه! این دلیلیه که یه سری اساتید دانشکده مکانیک با دخترها زیاد خوب نیستند. چون خیلی زیاد دخترهایی رو دیدن که الکی اومدن این رشته رو خوندن و بعد هم کار نکردن...
آهان بعد یه چیزی! جو خود دانشکده مکانیک هم یه کم خشک و مردونهست. یعنی مثلا دوستم یه درسی برداشته بود که تو کلاس تنها دختر بود این شرایط رو ببینید تحمل می تونید بکنید یا نه (مهم نیست کدوم دانشگاه! عمدتا تعداد دخترهای مکانیک کمتره از پسرها)
یا حتی تو صنعتی اصفهان که زیاد دختر هست تو مکانیک باز دوستم میگه خیلی جو خشک و مردونهست!
+اگر به فکر اینی که بری استاد دانشگاه بشی و کلا کار تو محیط کاری انجام ندی، به نظرم اصلا انتخاب درستی نیست. چون همونطور که سعید گفت استادهایی که خودشون تو صنعت نبودن استادهای خوبی نیستن اصلا. این هم که بخوای بری اپلای کنی و اینا بعد برگردی ایران تدریس کنی رو من باز خدمت به کشور تلقی میکنم ها! نه اینکه بگم فقط باید بری سرکار صنعتی. ولی اینکه بری مدرک بگیری و باهاش هیچ کاری نکنی واقعا از نظر من ظلم محسوب میشه.
دیروز هم یه دختری اومده بود تو دانشکده از ما درمورد کامپیوتر بپرسه بعد میگفت من مکانیک دوست دارم ولی همه میگن واسه دختر خوب نیست. منم آدمی نیستم که حاضر باشم برم تو محیط مردونه کار کنم!اینه که اومدم سراغ کامپیوتر که میگن برای دخترها خیلی خوبه...
بعد خب ولی قانعش کردم که اصلا انتخاب خوبی نیست کامپیوتر براش. یعنی یه سری سوال ازش پرسیدم دیدم اصلا نمیتونه این آدم تو کامپیوتر موفق بشه!
اینکه میگن مثلا معماری یا کامپیوتر برای دخترها خوبه نباید باعث شه برید فقط به همین خاطر سراغ این رشتهها. چون علاقه و توانایی اگر نباشه به جایی نمیرسید
سخت که چرا معلومه هست! ولی اون براش اصلا مهم نبود. سختی رو تحمل کرد و عوضش تجربهی کار خیلی خوب به دست آورد!به نقل از niloooofar :خب کار تو عسلویه واسه یه دختر سخت نیس یه کم؟
راستش اطلاع دقیق که ندارم. سوال کردم کامپیوتر شیرازو میگن معمولیه. همسطح اصفهان مثلا. بعد خب شیراز شهر خیلی بزرگتریه از یزد و احتمالا استادهای خوبتری داشته باشه! ولی اینکه تفاوت در حدی باشه که کسی از یزد بره شیراز یا نه رو نمیدونم واقعیتش! حالا باز یه پرس و جویی انجام میدم!به نقل از SaranaZ :ای تی شیراز سطحش بالاتره یا یزد؟ فوری جوا بدید بچه ام معطله
خود دانشگاه شیراز آی تی نداره, دانشگاه صنعتی آی تی داره !به نقل از SaranaZ :ای تی شیراز سطحش بالاتره یا یزد؟ فوری جوا بدید بچه ام معطله
ببین من خودم اینطوریم که اگر کار مورد علاقم باشه، عسلویه که سهله، جاهای بدتر از عسلویه هم میرم. کسی که عسلویه نتونه بره چطوری میخواد هفت - هشت سال تو آمریکا درس بخونه؟به نقل از niloooofar :خب کار تو عسلویه واسه یه دختر سخت نیس یه کم؟
به نقل از SaranaZ :ای تی شیراز سطحش بالاتره یا یزد؟ فوری جوا بدید بچه ام معطله
یه نگاه اگر به هیئت علمیشون بندازیم، میبینیم که هیئت علمی شیراز نسبت به یزد برتری خاصی نداره. ( یعنی مثلا اگر به شیراز نمره 14 بدیم، به یزد 13.75 میدیم. )به نقل از مهســـــــــــــا :راستش اطلاع دقیق که ندارم. سوال کردم کامپیوتر شیرازو میگن معمولیه. همسطح اصفهان مثلا. بعد خب شیراز شهر خیلی بزرگتریه از یزد و احتمالا استادهای خوبتری داشته باشه! ولی اینکه تفاوت در حدی باشه که کسی از یزد بره شیراز یا نه رو نمیدونم واقعیتش! حالا باز یه پرس و جویی انجام میدم!
ایا زندگی یک " انسان " باید بر پایه " میگن " باشه ؟!به نقل از آزاد... :بچه ها میگن برای 150 تا 50 تای اول رو خیلی رویایی پر کنید 50 تای دوم رو واقع بینانه و50تای سوم رو اوت پر کنید
من 50 تای واقعه بینانه ام اوکی هست
اما 50 تای رویایی واوت ام رو نمیدونم چجوری پر کنم میشه راهنمایی کنید؟؟
ضرر نداره که. بذار بزنه. کنتور نمیندازه که.به نقل از ! luminous ! :ایا زندگی یک " انسان " باید بر پایه " میگن " باشه ؟!
فکر نکنم نیازی باشه همه ش رو پر کنی ! منظورم 50 تای سوم بود !
بزن آقا. بزن. از برق و مکانیک شریف شروع کن، همینجوری پرکن تا ایده آل هات، پرت ها رو هم یزد و اصفهان و زنجان و اینا بزن بره.به نقل از آزاد... :بچه ها میگن برای 150 تا 50 تای اول رو خیلی رویایی پر کنید 50 تای دوم رو واقع بینانه و50تای سوم رو اوت پر کنید
من 50 تای واقعه بینانه ام اوکی هست
اما 50 تای رویایی واوت ام رو نمیدونم چجوری پر کنم میشه راهنمایی کنید؟؟
به نقل از ! luminous ! :ایا زندگی یک " انسان " باید بر پایه " میگن " باشه ؟!
فکر نکنم نیازی باشه همه ش رو پر کنی ! منظورم 50 تای سوم بود !
خب اگه میدونی چه رشته ای میخوای که دیگه 50 تا 50 تایی تعریف نمیشه اونی که میخوای همه جارو بزن به ترتیب کیفیت دانشگاه ها !به نقل از آزاد... :اخه میگن شون عاقلانه هست
50 تای اول که بخاطر اینکه اگر تعداد کمی از بچه ها اون رشته رو انتخاب کردن با توجه به ظرفیتش ودیگه کسی نبود توی رنج اون رتبه لازم برای اون رشته ،تو شانست رو از دست ندی
50 تای دومم که هیچی
اما 50 تای سوم اگر یه سری داغون انتخاب رشته کردن یعنی مثلا من با 5000 این رشته رو میتونم قبول شم بعد یارو با 2000 این رشته رو زده، بعد اون طرف صد در صد اون رشته رو قبول میشه ومن قبول نمیشم بعد اون اوت رو میزنم که مثلا با 7000 هم من میتونم اون رشته رو بیارم اما الان 5000 شدم که اگه واقع بینانه هام نشد بتونم رشته ای که دوست دارم رو مثلا اصفهان یا شیرازو... بخونم
خیلی بد توضیح دادم فهمیدی مهسا؟؟