پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93
خوندم به مولا. آقا من یه زمان تفریحم رزومه خوندن بود.به نقل از مهســـــــــــــا :الان یعنی رفتین نشستید رزومه استادهای شیراز و یزد رو خوندید جدی؟!!
درسته، ولی خب من دارم از منظر کار تحقیقاتی بررسی میکنم. چون من شخصا عادت ندارم یکی بیاد بهم درس بده. باید خودم بخونم درس رو. واسه همین نحوه تدریس استاد اصلا مهم نیست برام. ولی خب، فرق هست بین کسی که از MIT فارغ التحصیل شده و کسی که از دانشگاه زنجان فارغ التحصیل شده. من ابداً نمیگم اونی که از زنجان فارغ التحصیل شده بی سواده ها ! ولی با تقریب خوبی میشه گفت اونی که از ام آی تی فارغ التحصیل شده علاقه بیشتری به فعالیت آکادمیک داره و تجربه لازم رو بیشتر داره. از طرفی ریکامش معتبر تره.به نقل از مهســـــــــــــا :مورد سوم ملاک زیاد خوبی نیست
آقا چه بیگاری ای! استاد که نمیتونه به دانشجو بگه اگه مقاله ندادی تو IEEE بهت نمره نمیدم که! خب استادی که چهل و پنج تا مقاله معتبر برای IEEE رو راهنمایی کرده، نسبت به استادی که تنها مقالش تز دکتراشه بهتر نیست؟به نقل از مهســـــــــــــا :اولی هم ممکنه از دانشجوهاش بیگاری کشیده باشه انجام بدن و باز معیار خوبی نیست.
خب، مثلا شما محل چاپ مقاله رو میبینی دیگه! یکی شاخ ترین مقالش تو نشریه داخلی دانشکده ست، یکی مقاله معلمولیش تو Nature Biotechnology هست! بین اینا فرقی نیست؟به نقل از مهســـــــــــــا :دومی رو هم به نظرم از رو رزومه نشه زیاد تعیین کرد
این آقا میعاد هست، خب؟ ایشون نفت میخونه دانشگاه صنعت نفت. من روز اول زنگ زدم کلی ازش در موردش پرسیدم. اینه که منم یه سری اطلاعاتی دارم. کسی سوال داشته باشه هستم.به نقل از مهســـــــــــــا :راستی یه سوالی! اینجا هیچ کس درموردر شتهی مهندسی نفت سوال نپرسیده تا حالا! یعنی کسی نمیخواد بره نفت؟! آخه اکثرا پرطرفداره این رشته!