• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

به نقل از مهســـــــــــــا :
الان یعنی رفتین نشستید رزومه استادهای شیراز و یزد رو خوندید جدی؟!!
خوندم به مولا. :)) آقا من یه زمان تفریحم رزومه خوندن بود.
مورد سوم ملاک زیاد خوبی نیست :دی
درسته، ولی خب من دارم از منظر کار تحقیقاتی بررسی میکنم. چون من شخصا عادت ندارم یکی بیاد بهم درس بده. باید خودم بخونم درس رو. واسه همین نحوه تدریس استاد اصلا مهم نیست برام. ولی خب، فرق هست بین کسی که از MIT فارغ التحصیل شده و کسی که از دانشگاه زنجان فارغ التحصیل شده. من ابداً نمیگم اونی که از زنجان فارغ التحصیل شده بی سواده ها ! ولی با تقریب خوبی میشه گفت اونی که از ام آی تی فارغ التحصیل شده علاقه بیشتری به فعالیت آکادمیک داره و تجربه لازم رو بیشتر داره. از طرفی ریکامش معتبر تره.
اولی هم ممکنه از دانشجوهاش بیگاری کشیده باشه انجام بدن و باز معیار خوبی نیست.
آقا چه بیگاری ای! :دی استاد که نمیتونه به دانشجو بگه اگه مقاله ندادی تو IEEE بهت نمره نمیدم که! :دی خب استادی که چهل و پنج تا مقاله معتبر برای IEEE رو راهنمایی کرده، نسبت به استادی که تنها مقالش تز دکتراشه بهتر نیست؟
دومی رو هم به نظرم از رو رزومه نشه زیاد تعیین کرد :-?
خب، مثلا شما محل چاپ مقاله رو میبینی دیگه! یکی شاخ ترین مقالش تو نشریه داخلی دانشکده ست، یکی مقاله معلمولیش تو Nature Biotechnology هست! بین اینا فرقی نیست؟
راستی یه سوالی! اینجا هیچ کس درموردر شته‌ی مهندسی نفت سوال نپرسیده تا حالا! یعنی کسی نمی‌خواد بره نفت؟! آخه اکثرا پرطرفداره این رشته!
این آقا میعاد هست، خب؟ ایشون نفت میخونه دانشگاه صنعت نفت. من روز اول زنگ زدم کلی ازش در موردش پرسیدم. اینه که منم یه سری اطلاعاتی دارم. کسی سوال داشته باشه هستم.

به نقل از SalehM :
خوندم به مولا. :)) آقا من یه زمان تفریحم رزومه خوندن بود. درسته، ولی خب من دارم از منظر کار تحقیقاتی بررسی میکنم. چون من شخصا عادت ندارم یکی بیاد بهم درس بده. باید خودم بخونم درس رو. واسه همین نحوه تدریس استاد اصلا مهم نیست برام. ولی خب، فرق هست بین کسی که از MIT فارغ التحصیل شده و کسی که از دانشگاه زنجان فارغ التحصیل شده. من ابداً نمیگم اونی که از زنجان فارغ التحصیل شده بی سواده ها ! ولی با تقریب خوبی میشه گفت اونی که از ام آی تی فارغ التحصیل شده علاقه بیشتری به فعالیت آکادمیک داره و تجربه لازم رو بیشتر داره. از طرفی ریکامش معتبر تره.آقا چه بیگاری ای! :دی استاد که نمیتونه به دانشجو بگه اگه مقاله ندادی تو IEEE بهت نمره نمیدم که! :دی خب استادی که چهل و پنج تا مقاله معتبر برای IEEE رو راهنمایی کرده، نسبت به استادی که تنها مقالش تز دکتراشه بهتر نیست؟خب، مثلا شما محل چاپ مقاله رو میبینی دیگه! یکی شاخ ترین مقالش تو نشریه داخلی دانشکده ست، یکی مقاله معلمولیش تو Nature Biotechnology هست! بین اینا فرقی نیست؟این آقا میعاد هست، خب؟ ایشون نفت میخونه دانشگاه صنعت نفت. من روز اول زنگ زدم کلی ازش در موردش پرسیدم. اینه که منم یه سری اطلاعاتی دارم. کسی سوال داشته باشه هستم.
نه حالا بحثی که ندارم کلا ;D
ولی اون موردی که گفتین چه بیگاری‌ای و اینا...اطلاع ندارید از وضعیت تحصیلات تکمیلی که این حرفو می‌زنید...بگذریم حالا :)

اون قضیه‌ی ریکام رو هم خوندم :|‌شدم. هیچی اصلا :دی بی‌خیال :دی

هدفم از طرح کردن اسم مهندسی نفت این بود که توروخدا یه کم تنوع داشته باشید! چرا همه ش گیر دادید به یه سری رشته؟!‌خب بیاید به بقیه ی رشته‌هام فکر کنید دیگه!

خب اگه اشتباهی میکنم بگید خب. من نیومدم که بگم حرف شما غلطه که. اومدم از تجربیات شما استفاده کنم.

یک سوال !
معماری هنر شیراز بهتره یا معماری شیراز؟ همون دانشگاه فنیش منظورمه !

به نقل از SalehM :
خب اگه اشتباهی میکنم بگید خب. من نیومدم که بگم حرف شما غلطه که. اومدم از تجربیات شما استفاده کنم.
نه خب نگفتم اشتباه می‌کنید که!
فقط خواستم بگم تو تحصیلات تکمیلی خیلی وحشتناکه...یه سری استادها واقعا واقعا دانشجوشون رو مجبور می‌کنن به اسم استاد مقاله بده. (نه اسم خودشم اون گوشه کنارها باشه‌ها! نه اصلا!) بعد کم هم نیست متاسفانه این چیزها... حتی تو IPM...

(برای اینکه زیاد نشه پست‌ها همینجا جواب می‌دم)

به نقل از SalehM :
خب اینو مثلا من اصلا هیچ اطلاعی ازش نداشتم. یعنی مثلا در مورد ipm حتی یک درصد هم امکان نمیدادم. ملت از آمریکا برای خودشون بهشت میسازن، من از ipm !
IPM اصلا بهشت نیست... خیلی چیزهای بد داره... ولی خب از نظر علمی ما فقط از دور نگاهش می‌کنیم! یک شخص بسیار نزدیک بهم اونجا دکترای فیزیک گرفت با معدل نزدیک ۲۰ (۱۹ و نود و خرده‌ای!) و واقعا بلاهایی سرش اومد که دیگه حتی حاضر نیست اسم این دانشگاه رو به زبون بیاره.

اگه نه که کلا معیارهامون مجبوریم همچین چیزهایی باشه. راه دیگری نداریم!

فقط خواستم بگم تو تحصیلات تکمیلی خیلی وحشتناکه...یه سری استادها واقعا واقعا دانشجوشون رو مجبور می‌کنن به اسم استاد مقاله بده. (نه اسم خودشم اون گوشه کنارها باشه‌ها! نه اصلا!) بعد کم هم نیست متاسفانه این چیزها... حتی تو IPM...
خب اینو مثلا من اصلا هیچ اطلاعی ازش نداشتم. یعنی مثلا در مورد ipm حتی یک درصد هم امکان نمیدادم. ملت از آمریکا برای خودشون بهشت میسازن، من از ipm !

دوستای گلی که اینجا حضور داشتن و راجع به رشته ها اطلاع دادن ممنونم
خیلی بهم لطف کردین:)

نه خب نگفتم اشتباه می‌کنید که!

(برای اینکه زیاد نشه پست‌ها همینجا جواب می‌دم)
IPM اصلا بهشت نیست... خیلی چیزهای بد داره... ولی خب از نظر علمی ما فقط از دور نگاهش می‌کنیم! یک شخص بسیار نزدیک بهم اونجا دکترای فیزیک گرفت با معدل نزدیک ۲۰ (۱۹ و نود و خرده‌ای!) و واقعا بلاهایی سرش اومد که دیگه حتی حاضر نیست اسم این دانشگاه رو به زبون بیاره.

اگه نه که کلا معیارهامون مجبوریم همچین چیزهایی باشه. راه دیگری نداریم!

مهسا جان IPM دانشگاه نیست ;D ایراد بنی اسراییلی :-" :-"
بعدم هنوز برات جا نیفتاده جماعتی که علوم پایه میخونن کم کم دیوونه میشن؟ :-" :-" جز اونایی که تلاش کردن دیوونه نشن ;D ;D

پارسال من حداقل به 8 نفر گفتم فیزیک چیه و اینا! امسال به 2 نفر هم نگفتم... چه وضشه باو :-" :-" ;D ;D

به نقل از سَعیده :
مهسا جان IPM دانشگاه نیست ;D ایراد بنی اسراییلی :-" :-"
بعدم هنوز برات جا نیفتاده جماعتی که علوم پایه میخونن کم کم دیوونه میشن؟ :-" :-" جز اونایی که تلاش کردن دیوونه نشن ;D ;D

پارسال من حداقل به 8 نفر گفتم فیزیک چیه و اینا! امسال به 2 نفر هم نگفتم... چه وضشه باو :-" :-" ;D ;D
آره باهات موافقم
خودمم برا فیزیک میخوندم اما بعد کنکورم که تحقیق کردم فهمیدم دانشجوهای علوم پایه رو عددی حساب نمیکنن وضع فارغ التحصیلاشم بهتر از این نیس!

به نقل از happymoon :
یک سوال !
معماری هنر شیراز بهتره یا معماری شیراز؟ همون دانشگاه فنیش منظورمه !
معماری خود دانشگاه شیراز باید قوی تر باشه . اساتید پروازی خوبی دارن و کلن قبولی هاش هم خیلی بهترن. دانشگاه هنر زیاد تو معماری حرفی ازش زده نمیشه بیشتر برای رشته های خود هنر مثه نقاشی و اینا خوبه

Back
بالا