• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

من یه سؤال دارم!!

الان من خیلی صحبت کردم. هم با دانشجوهای رشته ها. هم کلی سرچ کردم.
بیومتریال سر جاشه!
ولی اگه بخوام متالوژی رو بعدش بزنم عاقلانست؟ چون به احتمال 90 درصد شریفم قبول میشم حتی.

به نقل از Fateme Rahmati :
خیلی عذر میخوام.
ولی اینجا تاپیک راهنمای و مشاوره انتخاب رشتست :)

لطفا این بحثارو بذارید بعدا. یا به صورت خصوصی ادامه بدین!
که پست ماها هم این وسطا دیده بشه.
لطفا کساییم که میخوان بمونن برای سال بعد اینجا بحث کنن.

ممنون
در نظر گرفتن این مسائل واسه انتخاب رشته خیلی مهم هستن ها! نه؟!

بچه ها در مورد دانشگاه آزاد سوال دارم. مثلا منبعی نیست که مثل سراسری رتبه قبولیای سال گذشته رو بده ؟ اصلا چه جوریه قضیش ؟ مثلا برق تهران شمال رتبه چند منطقه رو میگیره ؟ می شه یکی کمک کنه ؟

سلام.
بچه هایی که دانشگاه های بهشتی ، تهران ، ایران یا شیراز بودن میشه به من کمک کنن. از نظر سطح علمی و استادا و وضعیت خوابگاه ها.
مخصوصا واسه من که راهم دوره اینا خیلی مهمه.
ممنون.

(به نقات قوت خود توجه داشته باشید - گرم و صمیمی بودن ، با نمک بودن ، پذیرا بودن ، جذاب بودن ، سازگاری داشتن، خوشبین بودن ، ماجراجویی ، سخاوتمندی ، دوستانه بودن ، همکاری داشتن و نشاط داشتن!! ;D)

به نقل از notebook :
عزیزم خیلی شعاری دارین به مسئله نگاه می کنین اونی میره شریف جدا از موارد استثنا یه چیزی بوده که رفته پس خیلی بهتر ازبقیه میتونه تو کارش تخصص داشته باشه البته من اینو انکار نمی کنم که به فرد و انگیزش برای کار و ایده نو داشتن بستگی نداره
خلاقیت وقتی خوبه که علم داشته باشی تا بدونی چطوری اون خلاقیت رو به عمل تبدیل کنی
کاملن درسته این حرف.
مدرک مُهمه اون هم خیلی زیاد. اما "یادگرفتن" خیلی مهم‌تره و البته "مدرک واقعی" گرفتن.
شریف آرزویِ همه‌یِ بچه‌هایِ ریاضی‌ست مِن جمله خودِ من، نمی‌خوام شعار بدم، چون خودم تصمیم داشتم اول پشتِ کنکور بمونم، اما بعدش فکر کردم و دیدم راه‌هایِ زیادی برایِ موفقیت به ویژه برایِ بچه‌هایِ ریاضی وجود داره. ارشد هست، دکترا هست و لزومی نداره من یه سال از عمرم رو تلف کنم و پشتِ کنکور بمونم، اونم وقتی می تونم تویِ این سال کُلی به تجربه‌م اضافه کنم؛ و بعدش دانشگاه‌هایِ دیگه هم که خاله‌بازی نمی‌کنن. قسمتِ اعظمِ کار رو دوشِ خودِ ماست. این که چه قدر دنبالِ مهارت باشیم نه صرفن پاس کردنِ واحدها.
چه قدر دنبالِ تحقیق و تولید علم باشیم؟نااُمید نشیم.

البته این کاملن واضح و مبرهنه که دولت و سیستم توجه زیادی به بحث تحقیق و تولیدِ علم نداره و سیستم مشکل داره؛ اما وقتی داشتم مصاحبه‌یِ یکی از بچه‌هایِ شریف که سال 76 وارد ام آی تی شده بود رو می‌خوندم از همین روحیه‌یِ خودمون که همه‌چی رو گردنِ سیستم می‌اندازیم و از نظرِ تحقیقات کوتاهی می‌کنیم، انتقاد کرده‌بود.

عزیزان من نمی خوام بمونم پشت کنکور ;D
فک کردم سو تفاهمی شده باشه
;D
بله معلومه که اگه کسی بخواد و دنبالش باشه حتما می تونه موفق باشه
ولی خب یکم حمایت می خواد که ...............................

محمد پسندیده فرد از بالا تا پایین همه رو لایک میکنه ها :))

الان هیچکس نیست جواب من و بده؟؟ :-"
عاقلانست متالوژی و بذارم اولویت دوم تا پنجمم؟

بچه ها کسی هست ک اینجا دامپزشکی اطلاعاتی داشته باشه ؟؟؟ راجع به آینده شغلی و اینا ؟ و همچنین درآمدش ؟؟؟ ممنون میشم

به نقل از ســــارا . م :
خوب من واقعن موندم با این 500 هزار نفر محترم داوطلب رشته ی تجربی که با میانگین 71% رتبه ت زیر 500 هم نمیشه[nb]داغ به دل :))[/nb] چرا این سایت خیلی کم تجربی داره
بیشتر بحثا که ریاضی شد ِ تا این جا که من دنبال کردک

دوستان چند تا سوال دارم :

من با رتبه 600 ارزش داره ترم بهمن پزشکی شیراز بزنم یا اینکه حیف باید برم ترم مهر ؟
دوم اینکه شیراز اونقدر سطحش بالا هست که حاضر بشم 20 ساعت تو جاده باشم ؟ لطفن دوستان غیر تجربی هم راهنمایی کنن که چقدر مهمه آدم به مسافت توجه کنه
سوم اینکه چرا اصفهان شیوه نوین نیس اخه ؟ :-?
همینا دیگه

کلن با این رتبه من پزشکی تبریز قبولم ، اما دلم نمیخاد تبریز برم :د میخام بین ترم مهر و بهمن ِ شیراز و اصففهان انتخاب کنم
اشتباست آیا ؟
اول تهران رو بزن بعد بهشتی و بعدش دانشگاه ایران و شاهد تو تهران. احتمال داره قبول بشی.
اصفهان نزدیک تر نیست؟

متالوژی علاقه داری؟

Back
بالا