• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

به نقل از ٭kosar :
پس چرا به من گفتم خیلی شبیه نرم افزاره.... :-( تفاوتش با نرم زیاده؟
نه مشترکات هم زیاد داره ..
درسای مشترک زیاد داریم ..ولی همونجوری که از اسمشم میشه فهمید مهندسی عملی تره ..اونا یه سری آزمایشگاه ما نداریم ...
کلیت علوم کامپیوتر: شیوه بهینه حل مسئله ...
میخواید من برنامه دروس لیسانسمونو براتون بذارم...

به نقل از ز-ر-د :
نه مشترکات هم زیاد داره ..
درسای مشترک زیاد داریم ..ولی همونجوری که از اسمشم میشه فهمید مهندسی عملی تره ..اونا یه سری آزمایشگاه ما نداریم ...
کلیت علوم کامپیوتر: شیوه بهینه حل مسئله ...
میخواید من برنامه دروس لیسانسمونو براتون بذارم...
آره بذار.

به نقل از ٭kosar :
پس چرا به من گفتم خیلی شبیه نرم افزاره.... :-( تفاوتش با نرم زیاده؟
ببین من کاری به واحداش و دروسش ندارم اما از نظر آینده خیلی خیلی مشابه نرم افزاره میگن که هر شرکتی به ازای 5 نفر مهندس نرم افزار باید یه علوم کامپیوتر داشته باشه وگرنه کارشون رو هواس
بین علوما واقعا بهترین علومه
توی امریکا که مثثثثه ســــگ کار هس واسش و آیـــنده :|

سلام کسی میدونه وضعیت اپلای مهندسی شیمی چجوریاس؟

به نقل از کوزت :
ببین من کاری به واحداش و دروسش ندارم اما از نظر آینده خیلی خیلی مشابه نرم افزاره میگن که هر شرکتی به ازای 5 نفر مهندس نرم افزار باید یه علوم کامپیوتر داشته باشه وگرنه کارشون رو هواس
بین علوما واقعا بهترین علومه
توی امریکا که مثثثثه ســــگ کار هس واسش و آیـــنده :|
توی امریکا یه فرق اساسی هست. اونجا مهندسی کامپیوتری وجود نداره! و به همین دلیل خب اکثر نیازای کامپیوتری رو فارغ التحصیلای علوم جواب میدن. این 5 نفر یه نفر رو هم در ایران بنده تکذیب میکنم. البته بدون شک اگه کسی کارش خوب باشه رشته اش بی ربط هم باشه کار گیر میاره!

به نقل از سعیـد :
توی امریکا یه فرق اساسی هست. اونجا مهندسی کامپیوتری وجود نداره! و به همین دلیل خب اکثر نیازای کامپیوتری رو فارغ التحصیلای علوم جواب میدن. این 5 نفر یه نفر رو هم در ایران بنده تکذیب میکنم. البته بدون شک اگه کسی کارش خوب باشه رشته اش بی ربط هم باشه کار گیر میاره!

اره دقیقا
;D
واسه علوم کامپیوتر و وضعیت واحد و .... اینو ببینید حتما
http://iranianpath.com/?part=menu&inc=menu&id=604

به نقل از minaa :
سلام کسی میدونه وضعیت اپلای مهندسی شیمی چجوریاس؟

معدل بالا ورزومه قوی وضعیت بســــــیار مطلوبه
هم امریکا هم اروپا ;D

عاقا اینجا دانشجوی شریفی نداریم؟من رشته ای که میخوام (عمران)هم تهران میارم هم شریف اما همه میگن برو تهران قضیه چیه؟؟؟؟؟ :-?

• لایک
امتیازات: scare

به نقل از ســــارا . م :
بچه ها از ترتیب انتخاب هام ( اولویت پزشکی بر دندان) و ترتیب شهر ها ( اولویت تبریز بر همدان) مطمئن نیستم
نظری دارید ؟

من پسرخاله م همدان پزشکی میخونه و کلی فامیل و آشنا داریم اونجا. دلیل میشه همدان رو قبل از تبریز بزنم ؟ نزدیکم هست 2 ساعت راهه
با توجه به رتبه ت دندون دانشگاه های تیپ 2 قبول میشی در حالی که پزشکی تبریز قبولی که تیپ یکه. اما خب ادامه تحصیل واسه پزشکی هم در نظر بگیر.
اولویت تبریز به همدان درسته. تبریز که دانشگاه خوبی داره, چرا دوست نداری تبریزُ؟!

به نقل از minaa :
عاقا اینجا دانشجوی شریفی نداریم؟من رشته ای که میخوام (عمران)هم تهران میارم هم شریف اما همه میگن برو تهران قضیه چیه؟؟؟؟؟ :-?
من کاری به اینکه کردوم دانشگاه بالاتره و کدوم استاداش بهتره و .... ندارم ...به نظر من بزنین شریف ..نزنین ممکنه بعدش پشیمون بشین ...تا یه مشکلی براتون تو زمینه درس و دانشگاه پیش بیاد میگید کاش شریف بودم ..

Back
بالا