• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

من همش تو فکر این بود که گزینه 2 ، چرا انتخاب رشته ش رایگانه و مثل سنجش یا های اسکول! نـیس ک پول بخواد؛

بعد الان ک فرمش رو دیدم، فهمیدم با اطلاعاتی ک میگیره بصورت اجباری تا اجازه انتخاب رشته رایگان رو بهتش بده، میتونه کارنامه کنکورت رو در سایت سنجش مشاهده کنه!

=> بدون اینکه گزینه 2 باشه کسی، آرشیو ش رو برای سال بعد با کارنامهِ ما کنکوری های 93 تکمیل کنه !! :-"

....

حالا کلا کسی این راهنمای انتخاب رشته گزینه 2 رو رفته؟! چطوری هست و بدرد میخوره کلا ؟! :-?

.

به نقل از SalehM :
خب برای اطمینان شهرای دیگه رو هم بزن. تبریز و اصفهان و مشهد و اینا.
خانواده اجازه نمیدن،تنها شاید قم رو بتونم بزنم.

• لایک
امتیازات: scare

اگه الان انتخاب رشته کنیم ، بعد میشه ویرایش کرد ؟ یا هر چی زدیم تا آخرش همونه ؟

و اگه الان انتخاب كنيم، كدها ك تغييرى نميكنن ديگه؟ در كل مشكلى پيش نمياد ك؟

به نقل از پـــوریـــــا . ک :
اگه الان انتخاب رشته کنیم ، بعد میشه ویرایش کرد ؟ یا هر چی زدیم تا آخرش همونه ؟

میشه
ویرایش کرد

سلام دوستان

کنکورو دادم و خدا رو شکر از رتبم راضیم(44)

از اول تلاشم برای پزشکی بود و علاقم هم به پزشکی بیشتره

ولی الآن حرفایی شنیدم که میگن پزشکی خیلی سخته اراده پولادین میخواد و .....

حالا یه کم بین دندون و پزشکی مرددم ..... به نظرتون کدومو انتخاب کنم ..... من پزشکیو خیلی خیلی دوس دارم چون تنوع داره ولی دندون نداره

به نقل از Fitz William . Darcy :
من همش تو فکر این بود که گزینه 2 ، چرا انتخاب رشته ش رایگانه و مثل سنجش یا های اسکول! نـیس ک پول بخواد؛

بعد الان ک فرمش رو دیدم، فهمیدم با اطلاعاتی ک میگیره بصورت اجباری تا اجازه انتخاب رشته رایگان رو بهتش بده، میتونه کارنامه کنکورت رو در سایت سنجش مشاهده کنه!

=> بدون اینکه گزینه 2 باشه کسی، آرشیو ش رو برای سال بعد با کارنامهِ ما کنکوری های 93 تکمیل کنه !! :-"

....

حالا کلا کسی این راهنمای انتخاب رشته گزینه 2 رو رفته؟! چطوری هست و بدرد میخوره کلا ؟! :-?

.
نیازی نیست مشخصات شخصی خودت رو درست بزنی که. مثلن اسمت رو بزن «رررررر» -همین‌طور نام پدر و فامیل رو مثلن- کدملی‌ت رو بزن «111111111111» شماره داوطلبی‌ت رو هم بزن «1111111». گیر نمی‌ده. نمی‌تونن به اطلاعات شخصی مربوط به تو دسترسی پیدا کنن. بعدش تو مشخصات آزمون اطلاعات کارنامت رو درست بزن تا رشته‌هایی که پیشنهاد می‌ده دقیق باشه.
من استفاده کردم. خوب بود به نظرم. ترجیحاتت رو نسبت به رشته‌ها و شهرها می‌گیره و بعدش بر اساس چندتا فاکتور بهت چند سری رشته/شهر معرفی می‌کنه که توش شانس دراومدن داری. به‌خصوص رایگانم هست و به نظرم خیلی خوبه.

+ کسی نبود جواب بده که آیا سیستم انتخاب رشته مجازی سنجش ارزش داره آدم هزینش رو بده یا نه؟ مثل همین گزینه‌ی دو و کانونه یا فرق خاصی داره مثلن؟

همین دیروز مجازی دیدم افتضاحه
اصلا بدرد نمیخوره [-(

اصلن ارزش نداره 15 هزار تومن از پولتونو بدین برای انتخاب رشته ی سنجش. به درد نمیخوره و یه انرژی و اعتماد به نفس گزافی رو هم میگیره از آدم :|

+ کسی نبود جواب بده که آیا سیستم انتخاب رشته مجازی سنجش ارزش داره آدم هزینش رو بده یا نه؟ مثل همین گزینه‌ی دو و کانونه یا فرق خاصی داره مثلن؟

من الان رفتم دیدمش، چیز خاصی نـبود خیلی! البت اینطور نیس ک بگیم کلا هیچ کمکی نـمیکنه، بستگی به خود شخص و رتبش و .. هم داره!

منتها بدبینانه ترین حالات رو بهت میده، ک تحت هر شرایطی یجوری اونارو قبول شی => تا سال بعد تبلیغ بشه باز ک ما سیستممون درست و دقیقه!!

یعنی چه بسا رشته هایی ک بهت نـمیده رو هم قبول شی، مورد زیاد دیدم از سال بالایی ها مون.

.

Back
بالا