• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

به نقل از مهســـــــــــــا :
سنجش بدبینانه‌ترین حالتو درنظر می‌گیره. و چیزهایی رو که هم طبق سال‌های گذشته قبول می‌شدی و هم احتمالا همین امسال قبول می‌شی می‌گه نمی‌شی مثلا :دی این بدبینانه بودنش خیلی ناجوره. مثلا با رتبه ۳۰۰ به من می‌گفت سخت افزار امیرکبیر قبول میشی!!!!!!!!!
ولی گزینه۲ هم اون موقع‌ها زیادی خوش بینانه بود.
قلمچی بهتره.

آخه قلمچی واسه این رشته و دانشگاه که سهمیه ناحیه ای هم داره اسامی 6 نفرو که همه هم بومی بودن رو گذاشته،در حالی که این رشته 25 نفر ظرفیت داره تویه اون دانشگاه در نوبت اول.حالا میشه گفت منبع خوبیه؟من تویه اخبار شنیدم از انتخاب یک تا دهی که سنجش میده 90 درصد احتمال قبولی هست و از اون به بعد 95 درصد؛این چی،این درسته؟

در دفترچه ریاضی فیزیک،بیشتر دانشگاه ها،همه گرایشای برق با یک کد رشته آوردن،
در تعیین گرایش این رشته ها،رتبه و منطقه هم اهمیت دارن ؟!

ینی چی شد من نففمیدم به غیر از کد رشته بین الملل چه چیز دیگه ای کد رشته بین الملل داره ؟؟؟ :-"

عاغا این دانشگاها که اکثرشون نوشته خوابگاه نمیدیم . :| ینی چی؟؟ :|

به نقل از Aghaliat :
آخه قلمچی واسه این رشته و دانشگاه که سهمیه ناحیه ای هم داره اسامی 6 نفرو که همه هم بومی بودن رو گذاشته،در حالی که این رشته 25 نفر ظرفیت داره تویه اون دانشگاه در نوبت اول.حالا میشه گفت منبع خوبیه؟من تویه اخبار شنیدم از انتخاب یک تا دهی که سنجش میده 90 درصد احتمال قبولی هست و از اون به بعد 95 درصد؛این چی،این درسته؟
خب برای اینکه قلمچی طبق قبولی‌های خودش حرف می‌زنه.
نمی‌دونم اینی که می‌گیدو. ولی کلا هیچ کدوم از این انتخاب رشته‌ها به درد من نخورد.

به نقل از .waha. :
در دفترچه ریاضی فیزیک،بیشتر دانشگاه ها،همه گرایشای برق با یک کد رشته آوردن،
در تعیین گرایش این رشته ها،رتبه و منطقه هم اهمیت دارن ؟!
اولش همه تحت عنوان رشته ی برق پذیرش می‌شن. بعد از قبولی تو دانشگاه و بعد از چند ترم (اصولا از ترم۵) به گرایش‌ها تقسیم می‌شن بچه‌ها. بر اساس میزان تقاضا و معدل.(البته هر دانشگاهی معیار خودش رو داره)

به نقل از مهســـــــــــــا :
خب برای اینکه قلمچی طبق قبولی‌های خودش حرف می‌زنه.
نمی‌دونم اینی که می‌گیدو. ولی کلا هیچ کدوم از این انتخاب رشته‌ها به درد من نخورد.
تکلیف ما چیه اونوقت؟راهی بزارین جلو پامون دیگه.منظورتون مثلا مشاوره حضوریه؟یا چی مثلا...؟شما خودتون چیکار کردین؟

به نقل از Aghaliat :
تکلیف ما چیه اونوقت؟راهی بزارین جلو پامون دیگه.منظورتون مثلا مشاوره حضوریه؟یا چی مثلا...؟شما خودتون چیکار کردین؟
من به یادگار ماندگار کانون اعتماد کردم + مشورت با بچه هایی که شریف و تهران بودند و سعی کردم رتبه‌هاشونو دربیارم. بعد فهمیدم که کامپیوتر تهران قبول می‌شم مثلا يا آ‌ی‌تی شریف نمی‌شم. (طبق گزینه۲ قبول می‌شدم. طبق سنجش تا ۵-۶ تا رشته اونورتر ه مقبول نمی‌شدم. طبق کانون هم رو مرز بودم)
پاشین برین همایش معرفی رشته. اونجا از دانشجوها اطلاعات بگیرید.

آهان بعد یه چیزی! آخه اصلا نمی‌شه قطعی نظر داد که. مثلا سال ۸۹ با رتبه‌ی ۵۰۰ دوستم کامپیوتر تهران قبول شد. سال ۹۰ با رتبه‌ی ۴۰۰ قبول نشدن. مثلا اومدیم و امسال همه رشته‌ی هوافضا رو انتخاب اول زدند! اون وقت خب همه‌ی محاسبات به هم می‌ریزه دیگه! نمی‌شه قطعی نظر داد. کاملا بستگی به بچه‌های یه دوره داره که بیشتر چه رشته‌هایی رو انتخاب کنن.
مهم اینه که شما نباید به این اهمیت بدید که الان صددردصد فلان چیزو قبول می‌شم یانه. چون صددرصدی نیست اصلا!

مهم اینه که باید دقیقا هر انتخاب N متون توی فرم انتخاب رشته نسبت به n+1م براتون واقعا ارجیحت داشته باشه. یعنی مثلا اگر انتخاب Nم رو قبول شدین خوشحالتر بشین از اینکه N+1م رو قبول بشین! این به ازای همه ی N ها باید صادق باشه!
در نتیجه مهم نیست الان اینکه قبول می‌شین یا نه.

یه نکته راجع به خوابگاه بگم
اکثر دانشگاه های اعلام میکنن که "تعهدی ندارند" یا "با مشکل خوابگاه مواجه اند" و همچین تعابیر، اینا به این معنی نیست که خوابگاه ندارند. بلکه فقط برای اینه که اگر اگر اگر یک درصد اتفاقی افتاد، دانشجو نتونه طلبکار بشه. وگرنه در 99% مواقع این دانشگاه های بزرگ تهران (یو8 ;D ) به شهرستانی ها و به خصوص اونایی که شهرشون دور هست حداقل 6 ترم رو خوابگاه میدن. تنها باری که یادمه یه چیزی شد ندادن، یه دانشگاه بود که اسم نمیبرم سه سال پیش ترم اول باید بچه ها میرفتن خوابگاه مستقل، که اونم اواسط ترم درست شد.

کلا امیدوار باشید به خوابگاه ;D به جز اونایی که مستقیم گفتن "خوابگاه نمیدیم!"

بچه ها این علوم کامپیوتر دقیقا چیه؟؟؟

الزهرا دانشگاهه خوبیه؟؟؟

Back
بالا