ببین خب باید علاقتو درنظر بگیری،اینکه رشته های مهندسی مثلا همین کامپیوتر رو دوست داری واقعا و فقط به خاطر شریف رفتن میخوای ریاضی انتخاب کنی؟ به این فکر کن که رفتی ریاضی ولی خوشت نیومد،حالا هر جور شده تمومش کردی بعد 4 سال تویی و رشتت! بعدم علوم پایه اصولا باید ادامه بدی تا به یه جایی برسی،ببین میخوای و در توانت هس تا دکترا رفتن.به نقل از arsenal :بچه ها نظرتون درباره رشته ریاضی وکاربرد ها چیه ؟؟؟ به احتمال زیاد این رشته رو شریف قبول میشم یا بیخیال دانشگاه بشم و کامپیوتر اصفهان بخونم؟؟
نه معلومه که عاقلانه نیست!به نقل از باریـُم :من دوباره شک کردم کلا
این تغییر رشته چه جوریاس؟! میارزه چیزایی رو که الان زیاد بهشون علاقه ندارم، به خاطر اینکه بعدا شااااید یه درصد بخوام تغییر رشته بدم بزنم؟ عاقلانه اس اصاً؟ الان بیشتر از نصف انتخابام دقیقا به این شکله.
به نقل از SAHAR_d :خواهش میکنم یکی کمک کنه................بابا من از بچگی عاشق برقم قبول نمیشم تبریز قدرت و الکترونیک ......نمیخوامم زنجان و گیلان و شاهد و الزهرا بخونم .........دانشگاه اصفهان خوبه دانشگاهش؟صنعتی اش نه هاخودش...
مهندسی پزشکی هم دوس دارم ولی مثل اینکه تو ایران باید حتما همون بند پ داشته باشی یا تا تهش بخونی بعد ببینی ایا کار هست ایا نیست حالا.
ینی برم کنترل بخونم ایا ؟مخابرات؟خب به اون دوتا علاقه دارم....تازه فک نکنم ازونا بشه ارشدو رفت مهندسی پزشکی میشه؟سخت نیست؟
تریپ مهســـــــــــــا در مورد cs و اینا!به نقل از Ptrick Dewitt :بين مهندسى شيمى شريف و صنايع تهران كدوم بهتره؟
با توجه به اين كه از شيمى متنفرم و اگه ميم شيمى خيلى شيميايى (!) باشه قطعاً زجركُش مى شم، و خب، از اون طرف چندان علاقه ى زيادى هم به صنايع ندارم كه به خاطرش مثلاً از شريف بگذرم. لدفن كمك!
بازار کار دوتاشون خوبه یعنی تقریبا تو ایران 3تا رشته ی عمران صنایع و م شیمی از همه بهتره بازار کارشبه نقل از Ptrick Dewitt :بين مهندسى شيمى شريف و صنايع تهران كدوم بهتره؟
با توجه به اين كه از شيمى متنفرم و اگه ميم شيمى خيلى شيميايى (!) باشه قطعاً زجركُش مى شم، و خب، از اون طرف چندان علاقه ى زيادى هم به صنايع ندارم كه به خاطرش مثلاً از شريف بگذرم. لدفن كمك!
شما مهندسی شیمی میخونی؟به نقل از AraSh.HaShemi :بازار کار دوتاشون خوبه یعنی تقریبا تو ایران 3تا رشته ی عمران صنایع و م شیمی از همه بهتره بازار کارش
بعد اینکه م شیمی واحد های شیمی داره ولی نزدیک 100 واحدش خود مکانیک سیالاته +10 واحدیش هم مکانیکه با ی اسم دیگه(درساشونو تو سایت دانشگاه ها ببین)
دراصل م شیمی ی زمینه تخصصی یا ی زمینه کاری از مکانیکه
از دروس مکانیک توی صنایع شیمیایی-پتروشیمی پالایشگاه نفت و... استفاده میکنه
صنایع هم که همه واحدا مدیریت نظارته
و کارشم همون طراحی خط تولیدو نظارت و مدیریته دیگه
خب علاقهتون به چیه؟! میگید شیمی دوست ندارید(که البته همونطور که Ali Pasha گفت اصلا ربطی به شیمی نداره م.شیمی) به صنایع هم علاقه ندارید. خب چی دوست دارید!؟ از چی خوشتون میاد؟به نقل از Ptrick Dewitt :بين مهندسى شيمى شريف و صنايع تهران كدوم بهتره؟
به نقل از مهســـــــــــــا :خب علاقهتون به چیه؟! میگید شیمی دوست ندارید(که البته همونطور که Ali Pasha گفت اصلا ربطی به شیمی نداره م.شیمی) به صنایع هم علاقه ندارید. خب چی دوست دارید!؟ از چی خوشتون میاد؟
اصلا اصلا به تغییر رشته فک نکنید. شرایطش انقدر سخت هست که بشه کلا منحل بدونیدشبه نقل از باریـُم :من دوباره شک کردم کلا
این تغییر رشته چه جوریاس؟! میارزه چیزایی رو که الان زیاد بهشون علاقه ندارم، به خاطر اینکه بعدا شااااید یه درصد بخوام تغییر رشته بدم بزنم؟ عاقلانه اس اصاً؟ الان بیشتر از نصف انتخابام دقیقا به این شکله.
خب مگه همین دوتا رشته وجود داره تو دفترچه؟به نقل از Ptrick Dewitt :بين مهندسى شيمى شريف و صنايع تهران كدوم بهتره؟
حست غلطه.به نقل از Ptrick Dewitt :در عين حال هم حس مى كنم صنايع خيلى عميق و علمى نيست، و ميم شيمى هم يه جـوريه. ولى اگر اين طورى كه مى گيد ميم شيمى تقريباً مث مكانيكه، پس زياد هم بد نيست؟
داداشم ارشد م شیمیه بابامم لیسانس مهندسی شیمیهبه نقل از Ali pasha 4/20 :شما مهندسی شیمی میخونی؟
اگه نمیخونی خب اطلاعات غلط نده!
اصلا هم زمینه کاری از مکانیک نیست! خیلی فرق دارن!
خب دوست شما گرایشش چی بوده؟بعد داشگاه اصفهان بهتره تو برق یا زنجان؟به نقل از سَعیده :دوست من لیسانسشو برق زنجان گرفت، الان ارشد مهندسی پزشکیه!
دقیقا همین طوره !به نقل از Ali pasha 4/20 :شما مهندسی شیمی میخونی؟
اگه نمیخونی خب اطلاعات غلط نده!
اصلا هم زمینه کاری از مکانیک نیست! خیلی فرق دارن!
من بیشتر بازار کار ها رو که دیدم نوشته مثلا مکانیک گرایش سیالات و نمینویسه مهندسی شیمی ! تا زمانی که مهندس شیمی باشه دیگه شرکت مربوطه مجبور نیست بیاد یه مکانیک رو بگیره میگه خب اون مهندس شیمی از همون اول تخصصی تر خونده بهتره و همین طور در مورد مکانیکبه نقل از AraSh.HaShemi :و اینم بهت بگم همون بازار کاری که برای م شیمی هست ی زیر محموعه ای از بازار کار سیالاته وقتی ی سیالاتی بیاد بیاد فیلد تخصصیشو صنایع شیمیای و نفت و گاز بزاره بازار کارش میشه همون م شیمی
مثال هم تا دلت بخاد زیاد هست از بازار کارشون+شرکت نفت که تقریبا همه م شیمی هارو میگیره پدرم تو روابط عمومی کارگزینیشه
البته باستان شناسیو...نمیدونم دیگه