Patrick Dewitt
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان.
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- پلى تكنيك.
- رشته دانشگاه
- صنايع.
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93
چرا انقدر دراماتيك ميشين دوستان؟! اگه علاقه اى نداشتم به اين دو تا رشته كه نمى پرسيدم كلاً!!
صرفاً گفتم از شيمى خوشم نمى آد كه اون هم بچه ها گفتن مهندسى شيمى ارتباطى به شيمى نداره!
به نقل از سَعیده :بچه ها!
میخواید انتخاب رشته کنید بعضیاتون یا خودکشی؟؟؟
بین رشته هایی که دوست ندارید چی رو مقایسه میکنید؟؟ که کدومو بالاتر بزنید و چون پول درار تره از رشته هایی که دوسش دارید برید رشته ای که دوستش ندارید؟؟
با مدرک پول در میارن؟ یا با سواد و دانش و مهارت؟
هدفتون استخدام شدن و کار کردن توی شرکت های دولتی و تبدیل شدن به مفت خورانی که در روز به طور متوسط 15 دقیقه کار مفید انجام میدنه؟؟ یا میخواید بعدش بیاید بیرون و کار راه بندازید و برای خودتوون کار کنید؟
اگه هدفتون دومیه بگردید ببینید چی دوست دارید برید سراغ همون. اون موقع تو هر دانشگاهی هم که باشید میتونید خوب درس بخونید و کلی مهارت کسب کنید ، و البته اگر هم میخواید مهارت کسب کنید به خودتون وابسته ست بیشتر نه دانشگاهتون.
پی نوشت : رشته ی من که مهندسی نیست ولی استاد داریم تو دانشکدمون لیسانسش علم و صنعت بود، فوقش تهران، دکتراش شریف ، مقالاتش انقدر مهمه که عکس روی جلد معتبرترین مجله های بین المللیه ، استاد هم داریم واشنگتن درس خونده تف بارش نیست.
چرا انقدر دراماتيك ميشين دوستان؟! اگه علاقه اى نداشتم به اين دو تا رشته كه نمى پرسيدم كلاً!!
صرفاً گفتم از شيمى خوشم نمى آد كه اون هم بچه ها گفتن مهندسى شيمى ارتباطى به شيمى نداره!