انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

Farzaneh.B

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه 2
شهر
کرمان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر / هندسه محاسب
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

به نقل از ! luminous ! :
وقتی تو یه دانشگاه که همه گرایش های یه رشته رو داره تو یه گرایش خاص قبول میشیم ، امکانش هست توکارشناسی گرایشو عوض کرد ؟ شرایطش مثل تغییر رشته س ؟
تو دانشگاه ما که امکانش هست ..ولی فک کنم شرایطش از شرایط تغییر رشته ساده تره ..مثلا تغییر رشته باید 3 ترم معدل بالا بیاری تغییر گرایش فک کنم کمتره...

زهرا27

بریزءیس
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زاهدان
شهر
زاهدان
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
الزهرا_خواجه نصیر
رشته دانشگاه
کامپیوتر

من رتبم 935منطقه2هست امکان داره هوافضا خواجه نصیربیارم اگه میشه این بهتره یانرم افزار یه دانشگاه دیگه

...............

کاربر فوق‌فعال

به نقل از زهرا27 :
من رتبم 935منطقه2هست امکان داره هوافضا خواجه نصیربیارم اگه میشه این بهتره یانرم افزار یه دانشگاه دیگه

همه چی به خودت و علاقت بستگی داره...
هرچند من فکر میکنم هوافضا ی امیرکبیرم قبول بشی :-?

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

هرچی داریم می‌ریم جلو سوالات غیرمنطقی‌تر و بی‌پایه و اساس‌تر می‌شه...حالا من بعد از تموم شدن مهلت انتخاب رشته رونمایی می‌کنم از پ.خ‌های عجیب و غیرمنطقی که دریافت کردم. از مقایسه‌های عجیب و غریب!

به نقل از فاطمه.چ :
چرا انقد همه میخوان نرم و سخت و آی تی بخونن؟ :-? :-پارازیت #جدی
چون همون اندازه که قبلا مردم جوگیر برق بودن و انتخاب اولشون حتم ابرق بود الانم جوگیرن همه کامپیوتر بزنن! جو! جو! جو!
و اکثرتون بچه‌ها ناراحت نشید! ولی سوالاتتون نشون می‌ده که تنها تحت تاثیر جو دارید انتخاب رشته می‌کنید.
واقعا نمی‌دونم چند درصدتون با علاقه می‌خواید کامپیوتر بزنید...و اگر بی‌علاقه بیاید کامپیوتر واقعا دووم نمیارید توش!!

به نقل از بهزاد 93 :
این حرفت اصلنم پارازیت نیس!
خیلی مهمه .. یه عده اولش جو دادن خیلیا هم جوگیر شدن ول نمیکنن این رشته هارو ...
من اینهمه پست رو خوندم فک میکنی چند بار از برق و مکانیک و عمران پرسیده بودن؟!خیلی کم ..

مطمئنم آخرشم 95درصد کسایی که درمورد کامپیوتر سوال میپرسن این رشته رو نمیزنن !
دقیقا! نمی‌دونم فاز امسال چیه! اصلا کسی نیومد درمورد برق و مکانیک و عمران زیاد بپرسه! همه‌ش کامپیوتر! خیلی برام عجیبه! اینقدر علاقه‌مند کامپیوتر ما داریم یعنی واقعا؟!

به نقل از پـــوریـــــا . ک :
بذار برن عاقا ، بذار برن حداقل ماهایی که نمیخوایم نزدیکشون هم بشیم ، به یه نون و نوایی برسیم تو رشته و دانشگاه ! :-" :D
مهسا بیا یه بار دیگه فرقشون رو بگو ببینم ! خیلی کم کار داری میشی ها ! ;;) :)) چجوری اصن خوابت میبره اگه یه شب این تفاوت رو توضیح ندی ؟ هاع ؟ :D
;;) ;;)
در همین فاصله ی زمانی از ظهر تا حالا باورت می‌شه ۳بار دیگه از اول تو پ.خ توضیح دادم اینارو؟
یه تعدادی پ.خ هم هستن که بعد از تموم شدن مهلت انتخاب رشته رونمایی می‌کنم ازشون تا دلتون برام بسوزه...

به نقل از ارغوان :
آقا چه خبره همه‌ش بیست ساعت نخوندیم تاپیک رو آ ""-:
اون بنده‌خدایی بود که از محاسبات و ریاضیات و اینا متنفر بود؛ خب؟ "-: که گفتین رشته‌های کامپیوتری رو بزنه و معماری و شهرسازی و تهِ ته‌ش صنایع؛ خب؟ جز این‌ها هیچ پیشنهاد دیگه‌ای ندارید؟ خانواده ایز کیلینگ می. ""-:
ببین دیگه واقعا رشته‌ی دیگه‌ای نداریم...دیگه می‌شه اقتصاد و مدیریت و اینا...

به نقل از زهرا27 :
چقدر شناخت دارین نسبت به رشته‌ها؟!!!!!!!
این چه مقایسه‌ایه؟!
مثل این که بیای بپرسی سیب بهتره یا پژو؟!
چه ربطی اینا با هم دارن؟!
از چه لحاظی ما الان باید بگیم کدوم بهتره؟!

Arghavan S

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
---
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0

بقیه‌ی مهندسی‌ها همه در یه حد ریاضیاتی و زشت ن؟ چه کاری ه خب؟ |: درست ه واقعاً؟ |: جامعه به کجا می‌ره جداً؟ |: ""-:

مثل این که بیای بپرسی سیب بهتره یا پژو؟!
آقا این خیـــلی خوب بود (((: با آب‌طل‍ا بنویسیدش (((:

نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
تهران

خب این خوابگاه های کارشناسی دانشگاه تهران باشگاه که نداره ؟! خب یکی اومد خواس بره اینا باید چه غلطی کنه ؟! :-" این خوابگاه ها مث یه ساختمونه معمولی داخل یه خیابون معمولی هس ؟! :D خب پس تکلیف غذا اینا چی میشه !؟

behzad93

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی گنبد کاووس
شهر
گنبدکاووس
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89
دانشگاه
علم و صنعت - شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از مهســـــــــــــا :
هرچی داریم می‌ریم جلو سوالات غیرمنطقی‌تر و بی‌پایه و اساس‌تر می‌شه...حالا من بعد از تموم شدن مهلت انتخاب رشته رونمایی می‌کنم از پ.خ‌های عجیب و غیرمنطقی که دریافت کردم. از مقایسه‌های عجیب و غریب!
چون همون اندازه که قبلا مردم جوگیر برق بودن و انتخاب اولشون حتم ابرق بود الانم جوگیرن همه کامپیوتر بزنن! جو! جو! جو!
و اکثرتون بچه‌ها ناراحت نشید! ولی سوالاتتون نشون می‌ده که تنها تحت تاثیر جو دارید انتخاب رشته می‌کنید.
واقعا نمی‌دونم چند درصدتون با علاقه می‌خواید کامپیوتر بزنید...و اگر بی‌علاقه بیاید کامپیوتر واقعا دووم نمیارید توش!!
دقیقا! نمی‌دونم فاز امسال چیه! اصلا کسی نیومد درمورد برق و مکانیک و عمران زیاد بپرسه! همه‌ش کامپیوتر! خیلی برام عجیبه! اینقدر علاقه‌مند کامپیوتر ما داریم یعنی واقعا؟!
;;) ;;)
من اگه جای مدیر اینجا بودم یه تاپیک میزدم به اسم "نرم افزار،سخت افزار،آی تی،cs" :|
جدی! حداقل اینجوری کار تو راحتتر میشد :-"

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از بهزاد 93 :
من اگه جای مدیر اینجا بودم یه تاپیک میزدم به اسم "نرم افزار،سخت افزار،آی تی،cs" :|
جدی! حداقل اینجوری کار تو راحتتر میشد :-"
مشکل اینجاست که داریم همچین تاپیکی...ولی... :-<
جدی دیگه خسته شدم...
آدم حس بدی بهش دست می‌ده...یعنی حس می‌کنم دفعات قبل که داشتم توضیح می‌دادم، در حال گل لگد کردن بودم :| چون در غیراین صورت نیاز به پرسیدن پنجاه هزارباره نبود...

به نقل از ارغوان :
بقیه‌ی مهندسی‌ها همه در یه حد ریاضیاتی و زشت ن؟ چه کاری ه خب؟ |: درست ه واقعاً؟ |: جامعه به کجا می‌ره جداً؟ |: ""-:
آقا این خیـــلی خوب بود (((: با آب‌طل‍ا بنویسیدش (((:
نه واقعا بقیه مهندسی‌ها همه‌شون ریاضیات دارن...

salamak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين 1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپياد زيست
دانشگاه
علوم پزشکی اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

اقا یه سوال دیگه شاید اول همه باید می÷رسیدم!!!
سلولی مولکولی چقدر زیست داره؟! من الم÷یاد که میخوندم بیوشیمی قشنگ بود اره ولی فیزیولوژی گایتون یه چیز دیگه بود!!
دروس ÷زشکی به شدت زیست و اینا داره ولی....فکر کنم بمونم بهتره من ریاضیم اصلا خوب نیست و چندان علاقه ای هم ندارم....
در صورتی که سلولی مولکولی خیلی ریاضی و مسئله داره انگار! منطقیه مولکولی زدنم یا اینا فقط ما دو سه سال اولشه؟ ممنون بازم...

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از سمپادك :
اقا یه سوال دیگه شاید اول همه باید می÷رسیدم!!!
سلولی مولکولی چقدر زیست داره؟! من الم÷یاد که میخوندم بیوشیمی قشنگ بود اره ولی فیزیولوژی گایتون یه چیز دیگه بود!!
دروس ÷زشکی به شدت زیست و اینا داره ولی....فکر کنم بمونم بهتره من ریاضیم اصلا خوب نیست و چندان علاقه ای هم ندارم....
در صورتی که سلولی مولکولی خیلی ریاضی و مسئله داره انگار! منطقیه مولکولی زدنم یا اینا فقط ما دو سه سال اولشه؟ ممنون بازم...
می‌خوای شماره‌ی یه سلولی مولکولی دانشگاه تهرانو بهت بدم باهاش صحبت کنی؟ چون اینجا فکر نکنم کسی بتونه راهنماییت کنه...

behzad93

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی گنبد کاووس
شهر
گنبدکاووس
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89
دانشگاه
علم و صنعت - شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از آزاد... :
این رشته خیلی شبیه ساخت و تولیده
کلن کارش تحلیل و تولید مواده .. همه جور مواد .. از فلزات گرفته تا پلاستیک
روشهایی که باهاشون بشه یه قالبی رو ساخت رو بررسی میکنه،اونارو میسازه ،تو جایی که قراره باشن اونارو تحلیل میکنه از لحاظ مقاومت دمایی و استحکامشون دربرابر تنش و فشار و همچنین از لحاظ خوردگی

یه خورده اونورتر از ساخت و تولید

آهنگری؟! :|

نمیدانم

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از بهزاد 93 :
این رشته خیلی شبیه ساخت و تولیده
کلن کارش تحلیل و تولید مواده .. همه جور مواد .. از فلزات گرفته تا پلاستیک
روشهایی که باهاشون بشه یه قالبی رو ساخت رو بررسی میکنه،اونارو میسازه ،تو جایی که قراره باشن اونارو تحلیل میکنه از لحاظ مقاومت دمایی و استحکامشون دربرابر تنش و فشار و همچنین از لحاظ خوردگی

یه خورده اونورتر از ساخت و تولید

آهنگری؟! :|

خب از هرکی میپرسیم میگه ریخته گری داره خب منم همش یاد گداخته شدن اهن میافتم :-"

بعد یه سوال دیگه این مرکز تحصیلات تکمیلی زنجان که علوم پایه داره مهندسی کامپیوتر هم داره میخواستم ببینم سطح علمی این دانشگاه چجوریاس؟؟

AraSh.HaShemi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Tehran Polytechnic / University of Naples federico II
رشته دانشگاه
B.Sc. Mechanical Eng / M.Sc. Autonomous Vehicle Eng
تلگرام
اینستاگرام

وزیر بهداشت الان گفت تو اخبار که این ظرفیتا پرشکی و دارو و دندون ک کم شده منطقی نیست
عین پارسالش میکنیم ظرفیتارو

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از آزاد... :
بچه ها میشه در مورد مهندسی مواد یکی توضیح بده من همش حس میکنم این رشته یعنی اهنگری :D
از من بپرس :-"
متالوژی استخراج: استخراجه فلزات از کانی هاشون و بازیافت فلزات و اینها
متالوژی صنعتی: شناخت فلزات واسه انتخاب اینکه مثلا فلان چیز برای اینه شکل پذیریش خوب باشه، مقاومتش مثلا در برابر ضربه خوب باشه و ... به چه ماده ای واسه ساختش نیاز داره. تو کارخونه های خودرو سازیو بدنه سازی دیگه کلا! حالا هر چیز فلزی میشه کار کرد.
متالوژی سرامیک: فقط میدونم خیلی گستردست و میگن این خانومانه تره!

کلا موادو در سطح اتمی بررسی میکنن. میشینن پشت میکروسکوپ تو آزمایشگاه و همین دیگه!

sepehr_a

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
تهران
شهر
تهران

به نقل از Hespride :
وحی منزل ایناست:
1- اگه عاشق اینی که بری خارج به هر شکلی که شده، م شیمی شریف
2- اگه ادم شلوغ و پر انرژی و کارآفرین هستی: صنایع تهران
3- اگه مدیر هستی: صنایع تهران
4- اگه مدرک باکلاس میخوای: م شیمی شریف
5- اگه مباحث غیر فنی (مثل اقتصاد-مدیریت- روانشناسی- محیط زیست- ایمنی-برنامه ریزی و...) علاقه داری: صنایع تهران
6-اگه تخصص گرا هستی: م شیمی شریف
7- اگه توی زندگیت همش از این شاخه به اون شاخه پریدی: صنایع تهران
8- اگه به پژوهش و تحقیق علاقه داری: م شیمی شریف
9- اگه به فعالیت های جنبی، کارهای گوناگون و تنوع علاقه داری: صنایع تهران

کسی نمیتونه برای تو بگه چی برات خوبه! خودت میفهمی که چی خوبه برات

احسنت... حق مطلب ادا شد ..

یه نکته بگم واسه بچه هایی که نمیخوان زیاد درس بخونن تو دانشگاه اگه خیلی حال درس خوندن ندارین صنایع تهران عالیه ، یه چیزی در حد هتل :D مثلا شروع کلاسهای صبحش ساعت 9 و نیمه یعنی زودتر از 9:30 صبح کلاس نداری. کلاس هاش هم فقط شنبه تا سه شنبه است ، چهارشنبه و پنجشنبه تعطیله . کاملا تیریپ مدیریتی! بر خلاف بقیه رشته های مهندسی دانشگاه تهران هم از کوییز و تمرین و امتحان و این چیزا زیاد خبری نیست. خیلی خوش میگذره کلا!

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

به نقل از آزاد... :
خب از هرکی میپرسیم میگه ریخته گری داره خب منم همش یاد گداخته شدن اهن میافتم :-"

بعد یه سوال دیگه این مرکز تحصیلات تکمیلی زنجان که علوم پایه داره مهندسی کامپیوتر هم داره میخواستم ببینم سطح علمی این دانشگاه چجوریاس؟؟
ببین دوتا دوست خود من که اونجا میخونن کاملا پیشنهاد میکنن اون رو حذف کنی از انتخابات! اون مرکز از نظر علوم پایه فوق العاده خوبه اما این یه رشته ی کارشناسی که داره اصلا بهش نمیرسن و سیستمش هم ترمی نیست و فصلیه و خیلی فشار میاد روشون!
اساتیدش هم واقعا افتضاحن! در حدی که یه سری از اساتیدشون امریه سربازیشون رو میان اونجا به اینا درس میدن!
بعد اینکه خوابگاه هم به هیچ عنوان به این رشته نمیدن و مشکلات خودش رو خواهید داشت!

nassim#m

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

ببخشیداااا اما دوست دارم بدونم اینهمه مدتی ک تلاش میکردینو درس میخوندین ب چ فکر میکردین؟؟ صرفا رتبه؟! حالا عیب نداره این چنروزی ک فرصت هس درست حسابی فکرکنین ببینین واقعا ذاتتون واسه چ رشته ایه..با خودتون روراست باشید،بدون توجه به رتبه صرفا ببینید ب چ رشته ای علاقه دارین،اگر واقعا به رشته ای علاقه دارید بدونید برای اون رشته خلق شدیدو قطعا توانایی موفقیت در اونو دارین...کاری نداشته باشین ک دیگران درباره کسی که رتبه 1 یا2 رقمی آورده و میخواد عمران یا فیزیک بخونه چ میگن،یا کسی ک رشتش انسانیه و شیفته ادبیات یا باستان شناسیه یا اونکه تجربیه و علاقه مند به علوم آزمایشگاهی و نه پزشکی...شما برید سمت علاقتون حتی اگه عده ای در صداقتتون درمورد رتبتون شک کنن...به خاطر دیگران ب خودتون دروغ نگید...همه برای هم دعا کنیم :)

niloooofar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
مرحله اول المپیاد شیمی سال دوم و سوم، مرحله اول المپیاد فیزیک سال سوم نفر اول المپیاد ریاضی استانی نفر چهارم المپیاد فیزیک استانی
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
برق الکترونیک
اینستاگرام

مهندسی شیمی اراک از شیراز بهتره؟ آخه یکی میگف ممکنه به خاطره پالایشگاها و این چیزاس اراک بهتر باشه

نمیدانم

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از Ali pasha 4/20 :
ببین دوتا دوست خود من که اونجا میخونن کاملا پیشنهاد میکنن اون رو حذف کنی از انتخابات! اون مرکز از نظر علوم پایه فوق العاده خوبه اما این یه رشته ی کارشناسی که داره اصلا بهش نمیرسن و سیستمش هم ترمی نیست و فصلیه و خیلی فشار میاد روشون!
اساتیدش هم واقعا افتضاحن! در حدی که یه سری از اساتیدشون امریه سربازیشون رو میان اونجا به اینا درس میدن!
بعد اینکه خوابگاه هم به هیچ عنوان به این رشته نمیدن و مشکلات خودش رو خواهید داشت!

خدا خیرتون بده واقعا داشتم خر میشدم :)

بچه ها تورو خدا اگه از دانشگاهی خبر ندارید اطلاع ندید الان ایشون نمیگفتن من بیخیال یه سری رشته داشتم میشدم یعنی در این حد که داشتم بیخیال دانشگاه الزهرا میشدم

AraSh.HaShemi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Tehran Polytechnic / University of Naples federico II
رشته دانشگاه
B.Sc. Mechanical Eng / M.Sc. Autonomous Vehicle Eng
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از niloooofar :
مهندسی شیمی اراک از شیراز بهتره؟ آخه یکی میگف ممکنه به خاطره پالایشگاها و این چیزاس اراک بهتر باشه
شیراز بهتره
اراک جز یسری رشته ها خاص خوبه ولی ن بهتر
و بیشتر بدرد این میخوره درستو یجا دیگه بخونی بعد اراک کار کنی
چون همه صنعتی هست

بالا