ببین چندتا عامل هست توی معدل و نمره بالا شدن. اولیش خب تلاش کردنه. کسی نمیتونه نمره بالا بگیره و بگی تلاش نکرده. بعضی درسها در طول ترم باید خونده شن واقعا. هم در آینده تحصیلی و کاریت ممکنه مهم باشن، هم سنگینن و شاید نشه تو یه هفته حتی جمعشون کرد. جمع کنی هم فایده نداره خب. یادت میره دو روز بعدش. آخر 4 سال نگاه میکنی هیچی بلد نیستی. استادا معمولا سورس میگن خودشون که اون مهمتره. جزوه داشته باشن اون باز خیلی مهمتره. من خودم به شخصه خیلی وقت نمیکنم بشینم سوال دیگه حل کنم. ولی جزوه و مثال و کتاب و اینارو n بار میخونم در طول ترم. درسای معارف هم نمره بیارن به شرطی که استادش عقده ای نباشه، و یه ذره بشینی بخونی دیگه. این جوّی که هست بین ملت رو جدی نگیر خیلی. ترم 5 6 که میرسی و میخوای اپلای کنی ای بشینی برا کنکور خوندن، همه میزنن تو سرشون که چرا نخوندیم اون موقع.
دومین عامل شانسه. ممکنه بخونی و تلاش کنی ولی نشه واقعا. استادش عقده ایه، سوتی دادی، یا هرچی. باید موقع انتخاب واحد از سال بالایی درست جسابی مشورت بگیری. طرف خودش بخون باشه و نمره هاش خوب باشه. کلی پارامتر هست دیگه اینجا. یکی درس خوب نمیده نمره خوب میده، یکی آدم خفنیه بشناسیش ممکنه بتونی بعدا کارکنی باهاش، و و و .
بعدشم کلاسی که رنک زیاده توش، سخته کار واقعا. اسکیل دیگه نمیکنن نمراتو، سوتی بدی یه جا باختی، استرس کلاسه بیشتره. کلاسی که رنک نداشته باشه بهتره، حالا یا استادتو باید ضعیفتر برداری، یا یه جوری درساتو بچینی مثلا ترم آف برداری که نمره بهتری میدن.
اینا همه عاملای مهمی ان. هرچند ممکنه یکی انقدررر خفن باشه که گیر استاد بد هم بیفته بیست بگیره. ولی خب همه این عواملی که گفتمو داشته باشی معمولا هم درستو خوب خوندی، هم نمره خوبی گرفتی که استریت میشی و میتونی اپلای کنی.
موفق باشی!