- نام مرکز سمپاد
- -
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 4
- دانشگاه
- -
- رشته دانشگاه
- -
اولا قانون همنیاز برای دانشکده. به دانشکده حتی متفاوته باید بری دنبالش ببینی اونجا چجوریهبرای همنیاز کردن درسی که افتادم ، استاد درس افتاده باید تاییده بده؟ نمره م هم مهمه؟![]()
ولی فکر کنم کلا نظر استاد درس وو معاون آموزشی مهمه،. نمره و اینا مستقلا تاثیری نداره
نمره خوب ینی چند دقیقن؟
بعد برای اپلای نمره کل ترما باید خوب باشه؟من مثلا ترم اولم جالب نشد ترم ۲عم انگار قرار نیست جالب بشه:/دیگه باید قید اپلای رو زد؟
یه اصلاحیه هم برای این:اینو من رفته بودم دنبالش معمولا از ترم 3 به بعد دنبال ریز نمرات اون درسا هستن ، و میدونن ترم 1 و 2 بیشتریا تر میزنن
نکته بعدی درسای اساسی و مهم
و گروه ریاضی فک کنم
نمره اینا مهمه
وگرنه مثلا نمره درس اندیشه اسلامی رو میخوان چیکار ؟!
به طور کلی بازم دانشگاه مقصد. و رشته خیلی موثره، ولی اگه معدل مثلا چندترم اولت خوب نشه میتونی بگی مثلا معدل۴-۵ ترم اخیرم اینه (یکی از دوستام معدل دو سال اولش ۱۴ عه و معدل دو سال آخرش ۱۹)
بعد تکنیک دیگه هم اینه که بشینی gpa رو حساب کنی، مثلا من معدلم الان روی کاغذ از ۲۰ حدود ۱۶.۶۰ عه ولی با gpa میشه. ۳.۴۵ از ۴ که اگر صرفا ضرب. در ۵ کنی میشه حدود ۱۷و نیم که تو دید طرف بهتره
نکته دیگه در مورد معدل اینه که بعضی عددا خیلی مهمن مثلا دارم میگم اختلاف ۱۷.۰۱ تا ۱۶.۹۹ خیلی بیشتر موثره تا مثلا ۱۶.۶۰. تا ۱۶.۱۰ چون خیلی از استادا و دانشگاه ها اینکه اصن رزومتو بررسی بکنن یا نه، نهایت تو یک دقیقه انجام میدن و خب سر همین فرست ایمپرشنه خیلی مهمه ...
بعد اصلاحیه برای. چیزی که امیررضا گفت اینه که خب کاملا وابستس به رشته و گرایش ارشدی که میخوای بری، یه گرایش ممکنه ریاضی براش مهم باشه یه گرایش اصلا مهم نباشه
مثلا : من اگه نخوام مهندسی نرم افزار اقدام کنم به جاش برم هوش، اون لیست نمراتی که میذارم ۳-۴ درسش جا به جا میشه ( دیگه نمیام مهندسی نرم افزار. و پایگاه داده رو برای اپلای هوش بنویسم نمرشو)
و در اضافه ی همین درسای خاص، اگه فلان درس درس اصلی گرایشیه که میخوای اپلای کنی و استاده یکم خرش برو باشه نمره خوب گرفتن از این جهت خوبه که میتونی از طرف تاییدیه بگیری که بگه آره مثلا فلانی این درسو باهام داشته و خیلی خفنه و فلان( یه. جور ریکام حساب میشه فک کنم)

)))الکی مثلا من کنکورمو خیلی خوب دادم