astronomer_girl
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سمنان
- شهر
- سمنان
پاسخ : گپ دانشجویی
نه جدی یعنی چی؟
نه جدی یعنی چی؟
لَچَر در اصل لَچِر بوده که طبق فرایند واجی ابدال شده لَچَر. حالا لَچِر چیه؟ لَچِر صفت تفضیل ساخته شده از "لَچ" هست. همونطور که "گود" میشه "بتر" و " ریچ " میشه "ریچِر" و "هات" میشه "هاتِر".به نقل از فهــــیم :نه جدی یعنی چی؟
چرا سختش میکنی ؟به نقل از Black♦Death :لَچَر در اصل لَچِر بوده که طبق فرایند واجی ابدال شده لَچَر. حالا لَچِر چیه؟ لَچِر صفت تفضیل ساخته شده از "لَچ" هست. همونطور که "گود" میشه "بتر" و " ریچ " میشه "ریچِر" و "هات" میشه "هاتِر".
حالا میپرسین " لَچ " چیه این وسط؟ لچ رو بخوام توضیح بدم خیلی طول میکشه، میدان میدم به جوانان این عرصه. چرخ، سکان را در دست گیر.
لچر نمیشه «پتانسیل یک ماده برای بروز کپک بر روی خودش» مثلاً؟ "-:لچر بودن یونولیت
خوب بود . تعبیر قشنگی بود . خوشم اومدبه نقل از بـهراد :لچر نمیشه «پتانسیل یک ماده برای بروز کپک بر روی خودش» مثلاً؟ "-:
((:
کجای قم لچک داریم من خبر ندارم ؟به نقل از نـــســـریـــن. :ما یه واژه ی لچک داریم تو قم هم ریشه ان یعنی؟ هم ریشه که نمیدونم لابد یه جوری بهم میرسن
جدا؟به نقل از F@temeh :لچک که به روسری های کوچیک ما میگیم لچک.
داریم آقابه نقل از ali jahangiri :کجای قم لچک داریم من خبر ندارم ؟
یه لچکی داریم که مال قم نیس . یه قطعه فلزیه تو مهندسی مکانیک و عمران .
چه بحث مزخرفی
چه کاریه خب یهو بگیم کچل راحت تره که گفتنش !به نقل از نازنین :) :حالا چلک یعنی چی؟
پس همونیه که بهراد گفت دیگهبه نقل از F@temeh :من معذرت میخوام آقا منظورم از یونولیت همون صابریه
صابری > گاعوچو > کائوچو > یونولیت