گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گپ دانشجویی

به نقل از شــقایــق :
نه دیگه حالا تا این حد :)) اگه سری بعد غذا خوردن بشورین مشکلی پیش نمیاد.تهش یه لیوانُ بشقاب دیگه :دی اگه روهمشون کنین سخت میشه :دی
البته لیوانُ هم میتونین از سلف بدزدین :-"
خوب ترجیح اینه که کلا مجبور نباشی چیزی بشوری ;D
لیوان که دزدیدنی ب حساب نمیاد وظفه سلفه

×واسه روز ثبت‌نام معمولا با مامان و باباتون میرین؛ ولی خودتون پاشین برین واسه دادن مدارک و ثبت‌نام و این صحبتا. روز ثبت‌نام ما یه سری از بچه‌ها مثلا مامانشون میرفت جلو؛ مسئول آموزش قبول نمی‌کرد؛ میگفت بذارین خودشون بیان!
×مشکل قابلمه چیه؟ مثلا تو داری واسه یه نفر غذا درست میکنی؛ میخوای تو بشقاب سروش کنی؟ :)) مهمونی نیست که؛ خوابگاهه. :)) البته برنج و اینا نه مثلا! ولی غذای نونی رو تو ماهیتابه میخورن؛ خیلی هم خوب. :)) والا!

یه ظرف های غذا بود مهد کودک که بودیم از اونا داشتیم ! فلزی بود جای برنج جدا جای خورش جدا همچی داشت خیلی خوب بود :-\
من از اونا میخوام ببرم :-[

به نقل از N.KH :
یه ظرف های غذا بود مهد کودک که بودیم از اونا داشتیم ! فلزی بود جای برنج جدا جای خورش جدا همچی داشت خیلی خوب بود :-\
من از اونا میخوام ببرم :-[
اتفاقا منم اوایل سال ازونا داشتم
توش غذا هم گرم میکردم....اما ازونجایی ک زندگی دانشجویی خرج داشت.....بیخیال

به نقل از بهزاد 93 :
الان ینی بحث چرت و پرت گویی باز شده اینجا؟! :-"

اره دیگه :-"

سوالاتتونو تموم کنین دیگه :-"

پلاستیک خوبه ها ظرفم نمیشوریم 8-^یه کدبانو هم اتاقی شه برام غذا درس کنه دیگه راحته راحت :> :>

به نقل از آرش هاشــــــــمی :
ی بشقاب ملامین ;D (درست گفتم اسمشو؟)داشته باشید هروفت خاستید غذا بخورید روش ی پلاستیک بکشید غذا بخورید بعد پلاستیکو بندازید بره
این خیلی پیشنهاد خوبی بود. از این سلفون کشی شفافا که رو غذاها میکشن مبریم میکشیم رو بشقاب بعد دیه دغدغه ظرف شستن نداریم 8-^ خیلی خوب بود ;D
لیوانو حالا میشه لیوان یکبار مصرف برد بعدشم شستن لیوان به سختی شستن بشقاب نیس :-" بعد قابلمه رو کی میشوره اصولن؟! :-"

به نقل از Fateme.RMA :
این خیلی پیشنهاد خوبی بود. از این سلفون کشی شفافا که رو غذاها میکشن مبریم میکشیم رو بشقاب بعد دیه دغدغه ظرف شستن نداریم 8-^ خیلی خوب بود ;D
لیوانو حالا میشه لیوان یکبار مصرف برد بعدشم شستن لیوان به سختی شستن بشقاب نیس :-" بعد قابلمه رو کی میشوره اصولن؟! :-"
خیلیا ک قابلمه میشستن میزاشتن تو آب چکون(درسته؟ ;D) تا خشک بشه اون موقع بود ک میرفتیم از قابلمه های تمیز استفاده میکردیم
نه قابلمه داشتیم نه قابلمه میشستیم ;D ولی از قابلمه استفاده میکردیم
معمولا از قابلمه یه تبریزیه استفاده میکردیم :| بنده خدا فوشمونم نمیداد

ظرف یه بار مصرفم میبرن جدا؟ :oخوبه حالا واقعا :>

میگم اگه رفتیم مثلا ازخونه میشه قابلمه یکی دیگه رو برداریم بذاریم کنار ماله خودمونو بذاریم؟ 8-^

خب اگه یکی قابلممونو برده بود ( یا دزدیده بود ;D ;D ;D) بعد لازم داشتیم چیکار کنیم؟؟؟ :|

به نقل از آرش هاشــــــــمی :
ی بشقاب ملامین ;D (درست گفتم اسمشو؟)داشته باشید هروفت خاستید غذا بخورید روش ی پلاستیک بکشید غذا بخورید بعد پلاستیکو بندازید بره
همینا هستن که به محیط زیست آسیب میزنن :-"

به نقل از Lily Delicated :
همینا هستن که به محیط زیست آسیب میزنن :-"
جدی نگیرین نیلوفر داره تبلیغات انجمن خودشو میکنه :-" #شوخی
نگران نباش جداسازی زباله میکنیم میدیم بازیافت که محیط زیستم آلوده نشه :-"

به نقل از Fateme.RMA :
جدی نگیرین نیلوفر داره تبلیغات انجمن خودشو میکنه :-"
جدی بگیرین دارم واسه آینده خودتون و بچه هاتون میگم
فرض کن شما روزی 3 وعده غذا میخوری، در ماه میشه 3*30 میشه 90 تا حالا 8 ماه هم که خوابگاهی میشه 720 تا پلاستیک فریزر!اینا که تجزیه نمیشن! اون پلاستیک روغنی کثیف هم قابل بازیافت نیست، بطری ها و زباله های پلاستیکی درشت رو بازیافت میکنن. اما برای تولید همون 720 نا پلاستیک فریزر کلی نفت استفاده میشه و سال های سال اون پلاستیک ها در طبیعت باقی میمونن و طبیعت رو آلوده میکنن.

به نقل از Fateme.RMA :
جدی نگیرین نیلوفر داره تبلیغات انجمن خودشو میکنه :-"
همین شماها هستین که به محیط زیست توجه نمیکنین ،آتیش روشن میکنین بعد خاموشش نمیکنین موقع رفتن ،نتیجش همین آتش سوزی جنگل گلستان میشه :-"

بنده راحتیه خود را به راحتی دیگران بخصوص نسل های آینده ترجیح میدم ;D
این بازیافتو ایناهم همش چرته

به نقل از Lily Delicated :
جدی بگیرین دارم واسه آینده خودتون و بچه هاتون میگم
فرض کن شما روزی 3 وعده غذا میخوری، در ماه میشه 3*30 میشه 90 تا حالا 8 ماه هم که خوابگاهی میشه 720 تا پلاستیک فریزر!اینا که تجزیه نمیشن! اون پلاستیک روغنی کثیف هم قابل بازیافت نیست، بطری ها و زباله های پلاستیکی درشت رو بازیافت میکنن. اما برای تولید همون 720 نا پلاستیک فریزر کلی نفت استفاده میشه و سال های سال اون پلاستیک ها در طبیعت باقی میمونن و طبیعت رو آلوده میکنن.
قبوله آقا قبوله من تسلیمم ;D
پس یه پیشنهاد بده واسه راحت و درست ظرف شستن :-" من هرموقع تمرین میکنم آخرش بازم حس میکنم ظرفه چربه :)) البته شاید واقعا نباشه ولی بار روانیش رو ذهنمه :)) چیکار کنم خوب؟! :))

قبوله آقا قبوله من تسلیمم پس یه پیشنهاد بده واسه راحت و درست ظرف شستن من هرموقع تمرین میکنم آخرش بازم حس میکنم ظرفه چربه البته شاید واقعا نباشه ولی بار روانیش رو ذهنمه چیکار کنم خوب؟! :))

با آب داغ بشور. :-اصول خانه‌داری ;;)

به نقل از Fateme.RMA :
پس یه پیشنهاد بده واسه راحت و درست ظرف شستن :-" من هرموقع تمرین میکنم آخرش بازم حس میکنم ظرفه چربه :)) البته شاید واقعا نباشه ولی بار روانیش رو ذهنمه :)) چیکار کنم خوب؟! :))
مایع ظرفشوییتو عوض کن!
10389661_353290968155771_5019700244244131899_n.jpg

به نقل از Fateme.RMA :
بعد از غذا خوردن زود بشور

دوستان در راستای همین حفاظت از محیط زیست و حمایت از نیلوفر و اینا، دو نکته ی کیسه پلاستیکی برای خوابگاهی ها بگم:
اول اینکه اگه با دوستتون میرید سوپری خرید میکنین، سعی کنین وسایل هاتون رو تو ی کیسه جا بدین. :-" و هی برا هرچیزی کیسه جدا استفاده نکنین.
دوم اینکه ی ساک کوچولو دستی ها که تو کیف هم جا میشه خیلی هم کوچیکه بزارین تو کیف تون، اینجوری دیگه هربار برا خرید چندین کیسه پلاستیکی استفاده نمیشه، خیلی هم خوبه، مسخره هم نداره. :-"

×اگه این کارو نکنین، کیسه پلاستیکی های مصرفی اتاق ـتون رو تو ی ماه نگه دارین ببینین چ کیسه پلاستیکی ـیــــی مصرف شده. 8-|

Back
بالا