- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
خب من پنجشنبه علوم پایه دادم بگممیشه از سال بالایی های محترم تقاضا کنم یه توضیحی راجع به نحوه ی آزمون علوم پایه و اینکه چی خوندین و سالا چجوری بود و شرایط آزمون چجوری بوده و اینا بدهید ؟
فیلینگ بی تجربه
من کلا سه هفته خوندم.با اینکه ترم ۵ کلا ۱۳ واحد داشتم و فقط استراحت کردم نمرم باتوجه به سه هفته از نظر خودم عالیه
سیب سبز خوندم،برای اناتومی سیب سرخ خوندم و همشو درس زدم ((: . و سیب سبز کافیه بنظرم من بیو هم همشو کامل زدم با همین سیب سبز البته مرور کرده بودم . سه چهار روز مونده به امتحان هم سوالای قطب تهران زدم و فیزیک پزشکی و روان و ژنتیک و جنین و تغذیه و ویروس و انقلاب حذف کرده بودم .زبان هم نخونده بودم ولی باتوجه به اطلاعات خودمون میشه ۹ تا اینا جواب داد البته دندون زبان نداره . انقلاب هم شب امتحان خوندم مهماشو.بنظرم هیچ درسی حذف نکنید حداقل اهمیت ۵ هارو بخونید.بعد قبول شدن تو علومپایه خیلی اسونه این چیزایی که گفتم برا کساییه که میخوان نمرشون خوب بشه.مثلا من دوستی دارم از ۲۰۰ سوال ۵۰ تاشو خودش زده و بقیه شانسی قبول شده.
علوم پایه یه بیسی داره که مثلا برا پزشکی ۸۷ هست و باتوجه به سختی و اسونی بالا پایین میشه در حد یکی دو تا.باز فک کنم بیس دندان پایینتر باشه
الان دیگه سیب سبز اهمیت مباحث و مشخص کرده مثلا ۵،۴،۳ و... که میشه راحت برنامه ریزی کرد
شرایط ازمون هم کلی وقت اضافه میاد خیلی اسونتر از کنکوره من تا صب از سر و صدا نخوابیدم و با سردرد رفتم سره جلسه ولی اتفاقی نیفتاد
آخرین ویرایش: