تازه خیلی هم بدش میاد آدم ازش تشکر کنه،آدم دلش میخواد اون لحظه نزدیکش بود،با یه ماهیتابه مثلا، یا با کتاب 300 برگه ای بکوبه تو کلش که اینقد نگه «تشکر و فلان و بهمان» :/
خب بجاش دست پوریا رو بگیر برو بیرون
جوگیرم هست اولا فکر میکردم اصلا جو نگیرتت ولی جو زدبازی بدجور گرفتت، بعدم از نسیم خوشش میاد. اه اه.
پس من اشتباه نمیکردم که فکر میکردم بی سلیقه نیز هست
عاشقم هست، ازون عشقای زودگذر که یروز میگی میمیرم برات، دوروز دیگه گمشو! :د
بعد حس میکنم بد عکسم هست،یعنی ازونایی که جون بکنن هم نمیتونن قیافه واقعیشون رو توی عکس هم پیدا کنن، چیز بدی نیستا،عکس به بعضیا سازگار نیست،مگر در بعضی موارد، مثلا خود ِ منم بدعکسم! یجور بدعکسی اینم هست که طرف هرجا یه قیافه داره،که اونم میتونه باشه ایلیا :د [ازین نوع بدعکسی هستم من، :د البته فاط میگه :د ]
اَلا اِی ایلیا،ایلیا،ایلیا تنها تو کوچه نریا
استعداد شعرو ببین تورو خدا
ایلیا یه پسر با نهایتا 30کیلو وزن و 150 سانت قد خب چبکار کنم تصوره دیگه ولی بچه خوبیه خوشحالم در حرف بزن نقشی ایفا میکنه اتفاقا انتظار داره ازش تشکر کنیم حتی واسه کارهای کوچیک اهل درس که نیست و خب حق داره.کی تو اول دبیرستان درس خونده که این دومیش باشه.اصلَن نخون.اه اه اه عاشقه.خوبم عاشقه.حتی فک کنم فهمیدم عشقش کیه خودش نگفته ها.دیگه حس ششم یه سمپادی میفهمه کی عشقه کیه احساس میکنم انتظار داره موفقیت خودش بیاد سمتِش و اصلن زحمت نمیده بره دنبالِش
از نظر قیافه اره خب ترسناکه میخام جدی باشم ولی اگثرا نمیتونم ،تو کارم هم خودم نمیتونم بگم دقیقم یا نه!مودب بودن یا نبودنم هم ربط به محیط مورد نظر داره،ولی اگثرا با ادبم اصلا هم درسخون نیستم
تازه خیلی هم بدش میاد آدم ازش تشکر کنه،آدم دلش میخواد اون لحظه نزدیکش بود،با یه ماهیتابه مثلا، یا با کتاب 300 برگه ای بکوبه تو کلش که اینقد نگه «تشکر و فلان و بهمان» :/
خب بجاش دست پوریا رو بگیر برو بیرون
جوگیرم هست اولا فکر میکردم اصلا جو نگیرتت ولی جو زدبازی بدجور گرفتت، بعدم از نسیم خوشش میاد. اه اه.
پس من اشتباه نمیکردم که فکر میکردم بی سلیقه نیز هست
عاشقم هست، ازون عشقای زودگذر که یروز میگی میمیرم برات، دوروز دیگه گمشو! :د
بعد حس میکنم بد عکسم هست،یعنی ازونایی که جون بکنن هم نمیتونن قیافه واقعیشون رو توی عکس هم پیدا کنن، چیز بدی نیستا،عکس به بعضیا سازگار نیست،مگر در بعضی موارد، مثلا خود ِ منم بدعکسم! یجور بدعکسی اینم هست که طرف هرجا یه قیافه داره،که اونم میتونه باشه ایلیا :د [ازین نوع بدعکسی هستم من، :د البته فاط میگه :د ]
کلا در مورد تشکرو اینا نظری ندارم بیخیال
پوریا عابدی؟خیلی آدم باحالیه ولی هنوز افتخار نداده خیلی بامون رفیق شه یکم رفاقت الانم ماله تاجه :ط
اره الان رو مد زد بازیم نسیمم عالی اصن :ط صداش از بهشت اومده تازه بچه زاخارم که داره میاره
خیلیم خوش سلیقم آقا مثن سیجل خیلی خوبه نه ؟
اره عاشقم ولی اصلانم زود گذر نیس الان 4 ساله عاشقم هنوز طرف موزد نظر همونه ولی فقط در حد عشقه
میدونی صوبت چیه ؟بد عکس نیستم بد قیافم من اصلا
اَلا اِی ایلیا،ایلیا،ایلیا تنها تو کوچه نریا
استعداد شعرو ببین تورو خدا
ایلیا یه پسر با نهایتا 30کیلو وزن و 150 سانت قد خب چبکار کنم تصوره دیگه ولی بچه خوبیه خوشحالم در حرف بزن نقشی ایفا میکنه اتفاقا انتظار داره ازش تشکر کنیم حتی واسه کارهای کوچیک اهل درس که نیست و خب حق داره.کی تو اول دبیرستان درس خونده که این دومیش باشه.اصلَن نخون.اه اه اه عاشقه.خوبم عاشقه.حتی فک کنم فهمیدم عشقش کیه خودش نگفته ها.دیگه حس ششم یه سمپادی میفهمه کی عشقه کیه احساس میکنم انتظار داره موفقیت خودش بیاد سمتِش و اصلن زحمت نمیده بره دنبالِش
تشکر بابت شعر زیبایت خب کاملا غلطه یه پسر با نهایتا 130 کیلو وزن و 185 قد هستم بنده بله بله شکی تو خوب بودنم که نیس نه آقا انتظار ندارم الله وکیلی نمیخونم عاقا آقا بیخود به خودتون فشار نیارین طرف اصلا سمپادی نیست فکرای بیخود هم نزنه به سرتون اره اره کاملا درسته
این بچه از اول کودکیش عاشق بوده "۴ سال"
آخ منم قبل اینکه ببینمش نهایتش فک میکردم مثلا ۵۰ کیلو باشه و ۱۷۰ مثلا قد بعدش تقریبا شبیه تصورات مهری بعد دقیقا برعکس شد خیلی پرروعه بعد خیلی ام ملتو سر کار میذاره
بعضی وقتام دلت میخواد با همون کتاب ۳۰۰ صفحه ای که مهری اشاره کردی بزنیش
بعد دیگه بی سلیقس واقعا که از اهنگ سیگار صورتی خوشش میاد و اینا ایییییی اون نسیمم ک دیگ بدتر
خیلی ام خود شاخ پنداره اصا ام درس نمی خونه
ایلیا اصن شبیه ِاسم ِدختر نیستا نمیدونم چطوری همه فک میکردن دختره
تشکر بابت شعر زیبایت خب کاملا غلطه یه پسر با نهایتا 130 کیلو وزن و 185 قد هستم بنده بله بله شکی تو خوب بودنم که نیس نه آقا انتظار ندارم الله وکیلی نمیخونم عاقا آقا بیخود به خودتون فشار نیارین طرف اصلا سمپادی نیست فکرای بیخود هم نزنه به سرتون اره اره کاملا درسته
من یه سوال فنی داشتم اونم اینکه سیستم نقل قول مگه خراب شده اینجوری ج میدین؟
130 که نیستی دیگه نمدونم چرا جدیدن همه پسرا میگن قدِشون 185ـــه نمیگم تو اشتباه میگیا،کار خدارو مینگرَم که قده همه 185 شده
آخی سمپادی نیست پس.باهت حرف میزدم معذَب بودم یه وخ حرفاتو نخونه بیا خفَم کنه مثَن بازم بابت قضاوت اشتباهم عذز میخوام
سیجل که اصلا عالیه ولی خب صداش یه مقدار زشته،انگار ازوناس که دم کوچه با اون وانت خوشگلاشون راه میافتن میگن نون خشکی،فلان،بهمان،خـریداریــم. خصوصا تو سیگار صورتی.
4 سال؟ من اونموقع ده ساله.آخعی اونموقع عاشق کی بودم من؟یادم نیست. :د
فکر میکردم مدیر که شدی خیلی سعی میکردی مثلا مثل بابک باشی، یا مثل مطهری حتی، ولی خب نشد دیگه، آدم باید خودش باشه [پند اخلاقی]
نه اتفاقا، قیافه زشت خیلی کم هست تو دنیا،معمولا قیافه ها معمولی هستن، تو هم بدقیافه نبودی، بدقیافه کسیه که نتونی تو روش نگاه کنی، اینطوری نبودی!
این بچه از اول کودکیش عاشق بوده "۴ سال"
آخ منم قبل اینکه ببینمش نهایتش فک میکردم مثلا ۵۰ کیلو باشه و ۱۷۰ مثلا قد بعدش تقریبا شبیه تصورات مهری بعد دقیقا برعکس شد خیلی پرروعه بعد خیلی ام ملتو سر کار میذاره
بعضی وقتام دلت میخواد با همون کتاب ۳۰۰ صفحه ای که مهری اشاره کردی بزنیش
بعد دیگه بی سلیقس واقعا که از اهنگ سیگار صورتی خوشش میاد و اینا ایییییی اون نسیمم ک دیگ بدتر
خیلی ام خود شاخ پنداره اصا ام درس نمی خونه
ایلیا اصن شبیه ِاسم ِدختر نیستا نمیدونم چطوری همه فک میکردن دختره
باو 11 سالم بوده دیگه اون موقه
آقا پرروع که خودتی بیشور بعد من کی سرکار میزارم ؟
دوستان اشاره میکنن سیصد صفه کمه
مثن امیر تتلو خوبه ؟
اره فک کنم خود شاخ پندار هستم درسم که بله دیگه اصن نمیدونم باید خورد یا خوند ؟
باو فک کنم با هلیا اشتبا میگیرن
من یه سوال فنی داشتم اونم اینکه سیستم نقل قول مگه خراب شده اینجوری ج میدین؟
130 که نیستی دیگه نمدونم چرا جدیدن همه پسرا میگن قدِشون 185ـــه نمیگم تو اشتباه میگیا،کار خدارو مینگرَم که قده همه 185 شده
آخی سمپادی نیست پس.باهت حرف میزدم معذَب بودم یه وخ حرفاتو نخونه بیا خفَم کنه مثَن بازم بابت قضاوت اشتباهم عذز میخوام
نه من تقلید کردم از نفر قبلی
130 نیستم 126 هستم خب من حدودی گفتم وگرنه 183 هسم
بابا راحت باش مثل اون زنو شوهر دیشب ماه عسل چارساله فقط با نگاه حرف میزنیم ))
سرکار نذاشتی؟نذاشتی؟ ^-^
۱۱ سالگی اول کودکیه دیگه پ چی فک کردی خیلی بزرگ بودی مثلا
توعم گیر دادی به تتلو آ کی گفتم خوبه هرچی باشه از نسیم بهتره اییی
ح.ب چ ق خوب بود اون دفه عالی اصن یادش ب خیر