پاسخ : تصور ما از کاربران - سري جديدツ
به به نگین گلی
به به . سلامی به گرمی آفتاب زیبا و درخشان تابستان :)) شهید نگین؟
خب شروع میکنیم
یه فلش بک به گذشته های ن چندان دور ،،،
اولش خیلی بزرگ میزدی ینی در نظر من خیلی بزرگ بودی مثلا پیش یا دانشگاهی یا ی چیزی تو اون مایه ها :)) اونموقع تا مدت ها اواتارت یه مرد پیر 70 ساله بود که اسمش یادم نیس و این آواتار مزید بر علت شده بود که من تو رو بزرگ بپندارم
بعد تاپیک سوم راهنمایی اومدی و من اونجا بود که با هویت سنی ناآشکارت آشنا شدم
تو پ.خ ـم بت گفتم که اصن بت نمیاد و اینا .
خب همه اینا یه دیباچه ! بود . بعد از اون تا من اومدم در ذهنم تو رو تصور کنم با این مواجه شدم که یه دعوا تو بانگ فاط بود و تو گفتی قد 181 وزن 110
[ خب 183 خیلی زیاده مثلا یه سی سانت ناقابل بلند تری ز من :د ولی خب مقبول واقع میشه به قول مهرانه این روزا خیلی پسرا بلند شدن و اینا
ولی 126کیلوگرم اصلن قابل درک نیس برام . بت پیشنهاد میکنم بری مردان آهنین شرکت کنی
]
بعد من تا این نظرتو تو بانگ خوندم کلا ب چشم یه شوخی و مسخره بازی بش نگا کردم تا اینکه عکس پروف ـتو مشاهده کردم و کاملا شوکه شدم
ولی خب قبلش فک میکردم دراز و لاغر باشی عین مداد بعد موها و چشا قهوه ای پوست گندمی ، حتا عینکی
ازونا که موهاشونو ژل میزنن میرن بیرون و چار تا سیم کارت همزمان فعال دارن :د
بعد الان که عکستو دیدیم چی بگیم ؟؟!
؟ ]
بعد بچه ها رو خیلی دوس داری و اصنم جبهه گیر نیستی تو مسائله دفاع از حقوق مردان
کلا شخصیت کول و خونسردی داری و زیاد میخوابی در روز
و با معرفتم هستی
تو مدرسه هم ازونایی که بزرگ تر از سنتی و مبصر کلاس شاید ، بعد ازونا که یک سوم دوران تفریحشونو تو دفتر میگذرونن
[بخاطر دوستی با کادر آموزشی البته
]
قدم زدن تو خیابونایی که دوس داری رو دوس داری [
] بعد رانندگی هم میکنی
" و در بعضی موارد کله شق و یه دنده
عاشق استقلال فردی و اجتماعی و فوتبالی
همین فعلن
رنگشم آبی کردم تو با سیاه ج بده
قرمز و سورمه ای چ به هم میان :د
سلام
بزن فلش بکو بینیم
از خط به بعدو ج میدم دیگه
اره خونسردم میگم نه نمره مهمه نه یادگیری )))
خب ولخرج نیستم خدایی،ولی انقدم حسابگر نه
اتفاقا نه خیلی دوست ندارم بچه هارو زن مرد نداره که باو نه زیادم نمیخابم!اصلا ظهرا نیمخابم!کول هم هستم گویا با معرفت هم که صددرصد
بله بله همیشه مبصر بودم و هسدم از وسطای کلاس پنجم تا خود العان بالاخره به یه نوعی مبصر بودم
هاع یک سومه تفریح البته نه یک سوم ساعاتی که تو مدرسم
اوم دوس دارم،رانندگی خیلی کم!میترسم راستش یکیو بکشم وگرنه خوب بلدم!نه فک نکنم کل شق و یدنده باشم!اره اره عاشق استقلال از هرنوعشم
+منم ماله تورو سیاه کپی کردم