تصور ما از کاربران - سري جديد٣

وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تصور ما از کاربران - سري جديدツ

از نظر ظاهری که نظر ندارم.
درس خون نه ولی با هوش
شوخ طبع، اعتماد به نفس بالا
کارای جالب انجام میدی.

به نقل از ایلیا :
شهید باران از ارومیه :-"

مدت ها فک میکردم دوم دبیرستان میخونه ایلیا :-"
چاق, شوخ طبع, شکمو بسیار زیاد, فک کنم آشپزیش خیلی خوب باشه :-" ;))
یکم فقط یکم اعتماد ب نفسش زیاده شاید :-"
فک کنم رنگ آبی رو دوس داره بیشتر ;;)

خب اشتبا میکردی :))
چاق هستم،شوخ هم هستم،البته نه با همه!اره خیلی شکمو ام :)) آشپزیم هم که حرف نداره اصن :-" میگم اصن برا میتینگ من اندازه همه غذا بپزم بیارم :))
نه اتفاقا بنظرم خودم به هیچ وجه اعتماد به نفس ندارم حتی یه ذره!
آبی که تاج سرمونه ;)
چرا شهید شدم حالا؟؟؟ :-"
روح باران داره حرف میزنه :)) آفرین به خودم که همشو درست گفتم :) ;;)

به به . سلامی به گرمی آفتاب زیبا و درخشان تابستان :‌)) شهید نگین؟ :-"
خب شروع میکنیم :> یه فلش بک به گذشته های ن چندان دور ،،،
اولش خیلی بزرگ میزدی ینی در نظر من خیلی بزرگ بودی مثلا پیش یا دانشگاهی یا ی چیزی تو اون مایه ها :‌‌)) اونموقع تا مدت ها اواتارت یه مرد پیر 70 ساله بود که اسمش یادم نیس و این آواتار مزید بر علت شده بود که من تو رو بزرگ بپندارم :> بعد تاپیک سوم راهنمایی اومدی و من اونجا بود که با هویت سنی ناآشکارت آشنا شدم :-" تو پ.خ ـم بت گفتم که اصن بت نمیاد و اینا .
خب همه اینا یه دیباچه ! بود . بعد از اون تا من اومدم در ذهنم تو رو تصور کنم با این مواجه شدم که یه دعوا تو بانگ فاط بود و تو گفتی قد 181 وزن 110 :-"[ خب 183 خیلی زیاده مثلا یه سی سانت ناقابل بلند تری ز من :د ولی خب مقبول واقع میشه به قول مهرانه این روزا خیلی پسرا بلند شدن و اینا :-" ولی 126کیلوگرم اصلن قابل درک نیس برام . بت پیشنهاد میکنم بری مردان آهنین شرکت کنی :)) ]
بعد من تا این نظرتو تو بانگ خوندم کلا ب چشم یه شوخی و مسخره بازی بش نگا کردم تا اینکه عکس پروف ـتو مشاهده کردم و کاملا شوکه شدم :دی
ولی خب قبلش فک میکردم دراز و لاغر باشی عین مداد بعد موها و چشا قهوه ای پوست گندمی ، حتا عینکی :-" ازونا که موهاشونو ژل میزنن میرن بیرون و چار تا سیم کارت همزمان فعال دارن :د
بعد الان که عکستو دیدیم چی بگیم ؟؟!
آها از خصوصیات اخلاقیت خب کلا خونسردی :د یکی از بچه ها کلاسمون هس خیلی شخصیتش عین تو عه :-" بعد ازونا که میگی نمره هیچ ارزشی نداره و یادگیری مهمه :>
بعد فک میکنم خیلی مدیریت مالی داری مثلا اگه قرار باشه با تاکسی بری یه جایی و دلت بستنی میوه ای بخاد ، بستنیو میخری و پیاده میری یا بستنیو نمیخری و با تاکسی میری [مثالو حال کردی :)) ؟ ]
بعد بچه ها رو خیلی دوس داری و اصنم جبهه گیر نیستی تو مسائله دفاع از حقوق مردان :-" کلا شخصیت کول و خونسردی داری و زیاد میخوابی در روز :-" و با معرفتم هستی :-"
تو مدرسه هم ازونایی که بزرگ تر از سنتی و مبصر کلاس شاید ، بعد ازونا که یک سوم دوران تفریحشونو تو دفتر میگذرونن :)) [بخاطر دوستی با کادر آموزشی البته :-" ]
قدم زدن تو خیابونایی که دوس داری رو دوس داری [:دی] بعد رانندگی هم میکنی :-"" و در بعضی موارد کله شق و یه دنده :-" عاشق استقلال فردی و اجتماعی و فوتبالی :-"
همین فعلن :>
رنگشم آبی کردم تو با سیاه ج بده :)) قرمز و سورمه ای چ به هم میان :د

ایلیا

من زیاد نمیشناسمت ولی بنظرم میاد ادم خوبی هستی
ارومی

چون قورمه سبزی(:-ایکس) دوست داری پس خوش سلیقه ای :))))) :-""""
اعتراف میکنم فک میکردم دختری تا قبل از اینکه پروفایلتو ببینم :دی

و اینکه اولین پسری هستی که دیدم فیلم کره ای میبینه :دی دخترا نگاه میکنن :دی

مغرور نیستی .

یه چی دیگه :-"""
من شهرتو مرکز سمپادتو هیچ وقتت نمیهمم :-"""
پارچین کجاست ؟ رض یعنی چی ؟ ;D

اس والو :))

از نظر ظاهری که نظر ندارم.
درس خون نه ولی با هوش
شوخ طبع، اعتماد به نفس بالا
کارای جالب انجام میدی.

خب هیچی پس :-"
کاملا درست فهمیدی :دی
شوخ طبع هستم،ولی اعتماد به نفس ندارم!
هاع ممکنه :-"

به نقل از :: باران :: :
چرا شهید شدم حالا؟؟؟ :-"
روح باران داره حرف میزنه :)) آفرین به خودم که همشو درست گفتم :) ;;)
همینجوری :-" اون دنیایی یه سر به اومات ما هم بزن :)) آفرین واقعا :-"

به به نگین گلی ;;) :))

به به . سلامی به گرمی آفتاب زیبا و درخشان تابستان :‌)) شهید نگین؟ :-"
خب شروع میکنیم :> یه فلش بک به گذشته های ن چندان دور ،،،
اولش خیلی بزرگ میزدی ینی در نظر من خیلی بزرگ بودی مثلا پیش یا دانشگاهی یا ی چیزی تو اون مایه ها :‌‌)) اونموقع تا مدت ها اواتارت یه مرد پیر 70 ساله بود که اسمش یادم نیس و این آواتار مزید بر علت شده بود که من تو رو بزرگ بپندارم :> بعد تاپیک سوم راهنمایی اومدی و من اونجا بود که با هویت سنی ناآشکارت آشنا شدم :-" تو پ.خ ـم بت گفتم که اصن بت نمیاد و اینا .
خب همه اینا یه دیباچه ! بود . بعد از اون تا من اومدم در ذهنم تو رو تصور کنم با این مواجه شدم که یه دعوا تو بانگ فاط بود و تو گفتی قد 181 وزن 110 :-"[ خب 183 خیلی زیاده مثلا یه سی سانت ناقابل بلند تری ز من :د ولی خب مقبول واقع میشه به قول مهرانه این روزا خیلی پسرا بلند شدن و اینا :-" ولی 126کیلوگرم اصلن قابل درک نیس برام . بت پیشنهاد میکنم بری مردان آهنین شرکت کنی :)) ]
بعد من تا این نظرتو تو بانگ خوندم کلا ب چشم یه شوخی و مسخره بازی بش نگا کردم تا اینکه عکس پروف ـتو مشاهده کردم و کاملا شوکه شدم :دی
ولی خب قبلش فک میکردم دراز و لاغر باشی عین مداد بعد موها و چشا قهوه ای پوست گندمی ، حتا عینکی :-" ازونا که موهاشونو ژل میزنن میرن بیرون و چار تا سیم کارت همزمان فعال دارن :د
بعد الان که عکستو دیدیم چی بگیم ؟؟!

آها از خصوصیات اخلاقیت خب کلا خونسردی :د یکی از بچه ها کلاسمون هس خیلی شخصیتش عین تو عه :-" بعد ازونا که میگی نمره هیچ ارزشی نداره و یادگیری مهمه :>
بعد فک میکنم خیلی مدیریت مالی داری مثلا اگه قرار باشه با تاکسی بری یه جایی و دلت بستنی میوه ای بخاد ، بستنیو میخری و پیاده میری یا بستنیو نمیخری و با تاکسی میری [مثالو حال کردی :)) ؟ ]
بعد بچه ها رو خیلی دوس داری و اصنم جبهه گیر نیستی تو مسائله دفاع از حقوق مردان :-" کلا شخصیت کول و خونسردی داری و زیاد میخوابی در روز :-" و با معرفتم هستی :-"
تو مدرسه هم ازونایی که بزرگ تر از سنتی و مبصر کلاس شاید ، بعد ازونا که یک سوم دوران تفریحشونو تو دفتر میگذرونن :)) [بخاطر دوستی با کادر آموزشی البته :-" ]
قدم زدن تو خیابونایی که دوس داری رو دوس داری [:دی] بعد رانندگی هم میکنی :-"" و در بعضی موارد کله شق و یه دنده :-" عاشق استقلال فردی و اجتماعی و فوتبالی :-"
همین فعلن :>
رنگشم آبی کردم تو با سیاه ج بده :)) قرمز و سورمه ای چ به هم میان :د

سلام :-"
بزن فلش بکو بینیم :-"
از خط به بعدو ج میدم دیگه :-"
اره خونسردم :-" میگم نه نمره مهمه نه یادگیری :)))))
خب ولخرج نیستم خدایی،ولی انقدم حسابگر نه :-"
اتفاقا نه خیلی دوست ندارم بچه هارو :-" زن مرد نداره که باو :)) نه زیادم نمیخابم!اصلا ظهرا نیمخابم!کول هم هستم گویا ;;) با معرفت هم که صددرصد :>
بله بله همیشه مبصر بودم و هسدم :-" از وسطای کلاس پنجم تا خود العان بالاخره به یه نوعی مبصر بودم :-"
هاع یک سومه تفریح البته نه یک سوم ساعاتی که تو مدرسم :))
اوم دوس دارم،رانندگی خیلی کم!میترسم راستش یکیو بکشم :)) وگرنه خوب بلدم!نه فک نکنم کل شق و یدنده باشم!اره اره عاشق استقلال از هرنوعشم :))
+منم ماله تورو سیاه کپی کردم :))

ایلیا

هنوز قد نکشیده ؛ موهاش تیره؛ دماغ استخونی ؛ همیشه شلوار لی میپوشه ؛ زیاد با دوستاش بیرون نمیره؛ کتاب نمیخونه ؛ علاقه شدیدی داره بگه بزرگه؛ اخلاقش خوبه؛ یه خواهر داره ازش کوچکتره (من پستای قبلی رو نخوندم اینا صرفا تصوراتم هستن!) ؛ تو مدرسه درسش متوسطه؛ بچه ننه اس! ، چشماش درشت نیستن؛ زیاد میخنده؛ تنهایی گریه میکنه ؛اتاقش نامرتبه؛مذل موهاش دو خیلی عوض نمکنه ؛ (ریشم که نداره :-"" :)) ) گیتار بلد نیست

همینا

صد لاو :))

ایلیا
من زیاد نمیشناسمت ولی بنظرم میاد ادم خوبی هستی
ارومی
چون قورمه سبزی(:-ایکس) دوست داری پس خوش سلیقه ای :))))) :-""""
اعتراف میکنم فک میکردم دختری تا قبل از اینکه پروفایلتو ببینم :دی
و اینکه اولین پسری هستی که دیدم فیلم کره ای میبینه :دی دخترا نگاه میکنن :دی
مغرور نیستی .
یه چی دیگه :-"""
من شهرتو مرکز سمپادتو هیچ وقتت نمیهمم :-"""
پارچین کجاست ؟ رض یعنی چی ؟ ;D

بله :دی
حتما هسم دیگه :-" اروم نمیدونم هسم یا نه :-?
:)) صوبتی ندارم :))
خب همه این فکرو میکنن :-"
نه باو DAMON هم پسره :-"
مغرور :-? نمیدونم شاید!
رض که همون سید رضیه :)) پارچین هم یه منطقه نظامیه :-" همونجا که میگن ایران تجهیزات هسته ای داره و این صوبتا :-" اسمشو تو اخبار باید شنیده باشی!حدود 25 کیلومتر از تهران بری سمت مشهد میشه پاکدشت از پاکدشت تا پارچین هم یه 8 کیلومتری راهه!در واقع پارچین توی یه دره س :-" یک جایی خوفو خفنیه خلاصه :-"

سلام سلام
تصورات من همون تصورات دخترم و نوه گلیاست!!!
فقط دو مورد هم من بگم !
اولیش اینکه دوست داری با همه صمیمی بشی و بر عکس بقیه به نظرم اصلا خجالتی نیستی
دومیشم اینه که خیلی سعی میکنی که تو زمینه های موسیقی و آهنگ و تکنولوژی و... بروز باشی.
ی کنکوری اومده نظر داده ! خودش افتخار بزرگیه اصلا!‌

سارا :-"

ایلیا

هنوز قد نکشیده ؛ موهاش تیره؛ دماغ استخونی ؛ همیشه شلوار لی میپوشه ؛ زیاد با دوستاش بیرون نمیره؛ کتاب نمیخونه ؛ علاقه شدیدی داره بگه بزرگه؛ اخلاقش خوبه؛ یه خواهر داره ازش کوچکتره (من پستای قبلی رو نخوندم اینا صرفا تصوراتم هستن!) ؛ تو مدرسه درسش متوسطه؛ بچه ننه اس! ، چشماش درشت نیستن؛ زیاد میخنده؛ تنهایی گریه میکنه ؛اتاقش نامرتبه؛مذل موهاش دو خیلی عوض نمکنه ؛ (ریشم که نداره :-"" :)) ) گیتار بلد نیست

همینا

بله :-" ؟
نه باو کشیدم :)) ولی بازم جا داره گویا :-"،موهام مشکیه :-"،کاملا گوشتی :))،اره از پارچه ای متنفرم :-" سر پارچه ای نپوشیدن انظباطم 19 شد :)) هاع بیرون کلا نمیرم زیاد :-" کتابم نمیخونم اصلا درسته :-" نه اصلا علاقه ندارم بگم!ملت خودشون میفهمن :)) اخلاقم هم که خودم نمیتونم قضاوت کنم به هر حال :-" هاع دارم :-" هاع متوسطه :-" ،نه نیستم :)) ،اره خیلی کوچیکه چشمام :))عاه زیاد میخندم :-" ،تهنایی هم گریه میکنم گاهی :-< خیلی نامرطبه :)) تنها درگیری من با مامانم سر مرتب بودن اتاقه :)) اصن انقد عنیه این موهای من مدل نمیگره :| که بخام عوض کنم :| بهترین حالت وقتیه که اصلا شونه نکنم :)) گیتارم بلد نیسم :-"

خدیجه :دی #دختر امام مطهری :))

سلام سلام
تصورات من همون تصورات دخترم و نوه گلیاست!!!
فقط دو مورد هم من بگم !
اولیش اینکه دوست داری با همه صمیمی بشی و بر عکس بقیه به نظرم اصلا خجالتی نیستی
دومیشم اینه که خیلی سعی میکنی که تو زمینه های موسیقی و آهنگ و تکنولوژی و... بروز باشی.
ی کنکوری اومده نظر داده ! خودش افتخار بزرگیه اصلا!‌

سلام سلام :-"
خب بالاخره ننه بزرگشونی دیگه :))
بوگو :-"
ولی نه آقا خجالتیم :-"
هاع سعی میکنم باشم و هستم گویا :-"
اره اره دمش گرم :))

پاسخ : تصور ما از کاربران - سري جديد٣

نوبت f.t.m هس

خب با اجازه
این اف تی ام ک الان انگار شده فات خیلی خوب بلده رپ بگه حالا دیگه خوندن و فلو و ایناش رو نمیدونم ولی از این نظر تنها دختر با استعدادیه ک من دیدم :))
خیلی پشتکار داره فکر کنم!خودش میفهمه چرا اینو میگم :))
خیلی هم اصرار داره نقد بشه
همین دیگه :))

خب. ;D

تصویری که دارم از ایشون یه آیس پکه ... تا آیس پکمو نده تصویر ذهنی من ازش عوض نمیشه ... ;D ;;) :> :>

# اسپم هم نیس.واقعیته :-$

+ الان خبر رسیده دارن میدن آیس پکو...
خب ما تصوری که از ایشون داریم یه دختره.
:))
که موهاش بوره.
چشاش قهوه ای خوشرنگه
بعد دماغ نسبتا بزرگی داره
لباشم خوشگل :-"
هیکلم نورمال
بعد قدشم نه بلند نه کوتاه. 160 -170
دیگه همین.
باحالم که هست :-"

سلام
فاطمه
یه دختر لاغر و ریزه میزه و احتمالا با موهای خرمایی ، به نظرم از ایناس که تو آفتاب موهاش طلایی میشه ! :-"
آدمی شیطون و پر سر و صدا از اینا که هی ورجه وورجه میکنن ، لجباز ، اجتماعی ، پر حرف ، شوخ ، موذی ، مهربون ، دلسوز ، تو کلاس میزای آخر میشینه ولی خرخون کثیف محسوب میشه ( مدارکیم در دسترسه حتی ! :-" ) بعدش میگه هیچی نخوندم ، مسوولیت پذیر نیس و از زیر کار در میره‌ ، ظاهرش دخترونه س ولی بدشم نمیاد پسر باشه ، یه کلکسیون بزرگی از دوست داره ، اهل تجربه کردن و هیجان ،‌ تو مهمونیا هم بازی بچه های کوچیکه .
همینا دیگه ! ;D
اهان راستی ! :))
زبانشم خیلی خوبه ! :-" :))

خوب،خوب بالاخره نوبت ِفاطمه شد :))
که از دیروز تا حالا آسفالت شده بعد تصمیم گرفته منو مرجع تقلیدِش قرار بده اسمش شده فات :)) :-" یه دختر ِشوخ بامزه درس خون بعد احتمالا باید موهای ِبلند ِقهوه ای تیره ای داشته باشه چشماش درشت و قهوه ای تیره باز هم عینک میزنه{؟}صورت‌شم نه کشیدس و نه گرده وسط اینا پوستِشم روشن ِهمین دیگه خیلی فِشار آوردم به مغزم :))
هاع هاع خیلی‌م بِش می‌خوره شلوغ باشه مثلا،پرحرف :-"

به نقل از ッ MaryaM ッ :
خب. ;D

تصویری که دارم از ایشون یه آیس پکه ... تا آیس پکمو نده تصویر ذهنی من ازش عوض نمیشه ... :-"

# اسپم هم نیس.واقعیته :-$ اسپمه اسپمه

+ الان خبر رسیده دارن میدن آیس پکو... الکیه :))
خب ما تصوری که از ایشون داریم یه دختره.
:))
که موهاش بوره. سخت در اشتباهی ;))
چشاش قهوه ای خوشرنگه مشکی نبود؟ :-"
بعد دماغ نسبتا بزرگی داره دیدی خودت که اینجوری نیست :-"
لباشم خوشگل :-" ;;)
هیکلم نورمال یس /m\
بعد قدشم نه بلند نه کوتاه. 160 -170 بازه دقیقی گفتی :-" 164
دیگه همین.
باحالم که هست :-" زیاد گفتن بِم :))

به نقل از ! luminous ! :
سلام oh hello mahsa :))
فاطمه ;;)
یه دختر لاغر و ریزه میزه و احتمالا با موهای خرمایی ، به نظرم از ایناس که تو آفتاب موهاش طلایی میشه ! :-" ینی دقیق تر ازین نمیشد کسی بگه :-"عکسمو ندیدی یه وخ شما جایی؟ اره موهام تو آفتاب روشن میشه ;;)
آدمی شیطون و پر سر و صدا از اینا که هی ورجه وورجه میکنن شیطون و پر سر و صدا :-" اوهوم اوهوم ، لجباز گاهی اوقات حس لجبازیم بگیره شدیـــــد، اجتماعی یس ، پر حرف فقط با بعضیا حرف زیاد میزنم :-" ، شوخ ;;) ، موذی نه والا :-"، مهربون میگن :-" ، دلسوز ، تو کلاس میزای آخر میشینه ولی خرخون کثیف محسوب میشه ( مدارکیم در دسترسه حتی ! :-" ) بعدش میگه هیچی نخوندم میزه اول میشینم :-" نه عاغا مدارکات همش توطئه غربه :)) من نخوندم هیچی :-"، مسوولیت پذیر نیس و از زیر کار در میره‌ بستگی به کارِش داره :)) ، ظاهرش دخترونه س ولی بدشم نمیاد پسر باشه یس دخترم خب ;;) تجربه بدی نیست.ولی خب دختر بودن به من بیشتر میاد ، یه کلکسیون بزرگی از دوست داره تو سمپادیا ندارم زیاد.یه زمانی داشتم خیلـــــی :-" ، اهل تجربه کردن و هیجان ،‌ تو مهمونیا هم بازی بچه های کوچیکه عاره :)) .
همینا دیگه ! ;D
اهان راستی ! :))
زبانشم خیلی خوبه ! :-" :)) oooh.yes babye ;))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا