تصور ما از کاربران - سري جديد٣

وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تصور ما از کاربران - سري جديد٣

به نقل از فاط :
خوب،خوب بالاخره نوبت ِفاطمه شد :))
که از دیروز تا حالا آسفالت شده بعد تصمیم گرفته منو مرجع تقلیدِش قرار بده اسمش شده فات :)) :-" آسفالتمون که کردی.تو فاز آواتار هم که بردی منو.تو مرجع منی نفس :)) یه دختر ِشوخ بامزه با تو زیادی شوخی میکنم دیگه.جنبت بالاس :)) لطف داری درس خون نه عاغا شایعَس :)) کم میخونم نسبت به بقیه :-" بعد احتمالا باید موهای ِبلند ِقهوه ای تیره ای داشته باشه یِس یِس هم بلنده هم قهوه ایه تیره ;;) چشماش درشت و قهوه ای تیره باز هم عینک میزنه{؟} چشم درشت ;;) نه عینکی نیستم.فقط یه مدت پریسال مُد بود ریبَن میزدم :))صورت‌شم نه کشیدس و نه گرده وسط اینا پوستِشم روشن ِهمین دیگه خیلی فِشار آوردم به مغزم :)) پوستم زیاد روشن نیست.ازون سفیدا نیستم که لپاشون صورتیه مثن :))
هاع هاع خیلی‌م بِش می‌خوره شلوغ باشه مثلا،پرحرف :-" عاری ;))

به نقل از پوریا عابدی :
خب با اجازه
این اف تی ام ک الان انگار شده فات خیلی خوب بلده رپ بگه حالا دیگه خوندن و فلو و ایناش رو نمیدونم ولی از این نظر تنها دختر با استعدادیه ک من دیدم :)) لطف داری بابا.حالا خوبه تکستی چیزی نفرستادم برات :)) ها دخترا تو رپ اصن استعداد ندارن :-"
خیلی پشتکار داره فکر کنم!خودش میفهمه چرا اینو میگم :)) کوفت :))
خیلی هم اصرار داره نقد بشه نه زیاد :))
همین دیگه :))

دختری هست بسی شبیه به نگین [لی‍‎لی] یعنی خیلی خوب بلده با آدما ارتباط برقرار کنه، لااقل تو دنیای مجازی همچینه،[چیزی که درمن وجود نداره :د] . دوست داره نظر دیگران رو راجع به خودش بدونه، خلاق نیز می‌باشه،
رو اسمش هم حساسه، رو فاطمه! :د

به نقل از مِهرانه :
دختری هست بسی شبیه به نگین [لی‍‎لی] من با این نگین هنوز صمیمی نشدم آقا :-< یعنی خیلی خوب بلده با آدما ارتباط برقرار کنه میگن.میگن روابط عمومیم خوبه انگار :-"، لااقل تو دنیای مجازی همچینه،[چیزی که درمن وجود نداره :د] واقعیم،هعی.بد نیستم.توعم خوبی که دیووونه ;)) . دوست داره نظر دیگران رو راجع به خودش بدونه، خلاق نیز می‌باشه، خلاق؟کمی ;;)
رو اسمش هم حساسه، رو فاطمه! :د یس :)) الان که به لطف فاط آسفالت شده

تصوراتم چرت و پرت بود دیگه خودت دلیلش رو میدونی :))

شاد و دلخوش و سر به هوا :))‌ شیطون
روابط عمومی بالا
به نظر تیپ ساده ای داشته باشی با قد متوسط کلا نه ریزه میزه باشی نه غول :))
حس میکنم بچگی رو دوست داری یعنی دوست داری بچگونه رفتار کنی ( چی گفتم 8-^ )

دیگه بیشتر از این نتونستم به مغزم فشار بیارم :-"

نوه گلی ;)
اگ به نن جونت رفته باشی شاد و خوشحال و مهربونی#صد البته ک هستی!
این نکته ک سریع با دیگران تعامل برقرار میکنی رو منم قبول دارم /m\
پایه بانگ نشینی! ;D
ی کنکوری بیش از تر از این نمیتونه به مغزش فشار بیاره! #اشاره ب پست فهیم و ابراز همدردی!

به نقل از F@|-|!mEh :
تصوراتم چرت و پرت بود دیگه خودت دلیلش رو میدونی :))

شاد و دلخوش و سر به هوا :))‌ شیطون شــــادَمـــ شـــــاد ;)) میگن شیطونم :-"
روابط عمومی بالا اینم زیاد میگن بِم.تو فضای مجازی دوست زیاد دارم
به نظر تیپ ساده ای داشته باشی ساده زیستیم دیگه ;;) با قد متوسط کلا نه ریزه میزه باشی نه غول :)) یس ;;)
حس میکنم بچگی رو دوست داری یعنی دوست داری بچگونه رفتار کنی ( چی گفتم 8-^ ) بابا بچه گونه رفتار نمیکنم که :)) ولی بچه هارو دوست دارم ;))

دیگه بیشتر از این نتونستم به مغزم فشار بیارم :-" اصن بیشتر ازین انتظار نداشتم ^-^

به نقل از ✿خدیـــج ه✿ :
نوه گلی ;) اوووه مای گِرَند مادِر :))
اگ به نن جونت رفته باشی شاد و خوشحال و مهربونی#صد البته ک هستی! خوشحالم بابا :)) پس به خودت رفتم :))
این نکته ک سریع با دیگران تعامل برقرار میکنی رو منم قبول دارم ای بابا.مرسی مرسی. ;;)
پایه بانگ نشینی! ;D دیگه چیکار کنیم.بیکاری مُفرِط حاکِم شده بر روحم :-"
ی کنکوری بیش از تر از این نمیتونه به مغزش فشار بیاره! #اشاره ب پست فهیم و ابراز همدردی! ای کنکور های بدبخت :-" بیشتر ازین انتظار نداشتم اصن :-"

چیز :-" سلام :-"
قدت بلنده :-" لاغری :-" موهات بلنده :-" امم؛
هنر سوم راهنمایی تو شدی 15 :)) شله زرد هم بلد نیستی تزیین کنی. ;;) :-"
خوش اخلاق و خوب و مهربونی. :دی

به نقل از فندق ؛؛) :
چیز :-" سلام :-" هِلّو بیبی :))
قدت بلنده :-" لاغری :-" موهات بلنده :-" امم؛ متوسطم :-" متوسطم :-" ینی ببین 164 در 52-53.متوسطه دیگه :-" تا کَمَر مَثَن :-"
هنر سوم راهنمایی تو شدی 15 :)) شله زرد هم بلد نیستی تزیین کنی. ;;) :-" برو آقا از اطلاعاتم سو استفاده نکن :))
خوش اخلاق و خوب و مهربونی. :دی خوش اخلاقی از خودته گلَم.تا مهربون نباشی باهِت مهربون نیستن ;))

به به دخترم :>
یک عدد دختر قد متوسط :-" مو متمایل ب تیره :-" چشم قهوه ای :-"
هنرتو شدی 15 :)) ب خدیجه ام نرفته اون صفاتت :> ب من پدر رفته :))
یه خواهر داری؟ :-؟ در عالم واقعیت البته
پدرتو کلی دوست داری :-"
دیگه اسمتم شبیه منه به به :)) نشون میده خیلی دختر گلی هستی
شیطون هستی احتمالا :-"
روابط عمومیتم بالاس راس میگن :)) اصن نفمیدیم چی شد یکی ب بچه هامون اضافه شد :>

به نقل از FITMAL :
به به دخترم :> اوه دَدی ;;)
یک عدد دختر قد متوسط :-" یِس :-" مو متمایل ب تیره :-" یِس :-" چشم قهوه ای :-" گویا قهوه ای میزنه :-"
هنرتو شدی 15 :)) آبرومونو بردین آقا :)) ب خدیجه ام نرفته اون صفاتت :> ب من پدر رفته :)) عشقِ بینمونو ببین اَصَن ;;)
یه خواهر داری؟ :-؟ در عالم واقعیت البته عاره :-"
پدرتو کلی دوست داری :-" در کدام عالَم؟ :-" دوست دارم بلی در دو عالم :-"
دیگه اسمتم شبیه منه به به :)) نشون میده خیلی دختر گلی هستی 8-^
شیطون هستی احتمالا :-" منه مظلوم :-"
روابط عمومیتم بالاس راس میگن :)) اصن نفمیدیم چی شد یکی ب بچه هامون اضافه شد :> خودمم نمیفهمم چجوری با یه عده دوست میشم زود 8-^

فات؟! ;;)
دختری هست به نظر من عینکی نمیدونم چرا خب! :-?
چون عقایدش به عقایدم میخوره باش حال میکنم با کسایی ک حال میکنم قانونی وجود داره ک میگه لزومن آدمای با حالی هستن! :-" :-استلال
بچه ی سر ب زیری نیس قشنگ زبون داره :د این رو اطمینان دارم فات نمیتونی منکرش بشی! ;;)
در کل هم خوشحاله از اونا که فاز دپ میزنن نیست ب نظر من.

موی مشکی :-" چتری داری حس می کنم. :-" قد متوسط ، خیلی شاد و اینا ؛ بعد آدم کتاب خونی نیستی. :-"

همین دیگه. ؛؛)

به نقل از Sοgand :
فات؟! ;;)
دختری هست به نظر من عینکی نمیدونم چرا خب! :-? نه والا :-" فقط یه مدت رِیبَن اَلَکیا مُد شده بود میزدیم :))
چون عقایدش به عقایدم میخوره باش حال میکنم با کسایی ک حال میکنم قانونی وجود داره ک میگه لزومن آدمای با حالی هستن! :-" :-استلال مَنَم چون مثه خودم انسان شَریف و فهمیده ای هَستی باهِت حال میکنم :))
بچه ی سر ب زیری نیس قشنگ زبون داره :د این رو اطمینان دارم فات نمیتونی منکرش بشی! ;;) حرفِ حَقُ بایَد زد آقا :-"
در کل هم خوشحاله از اونا که فاز دپ میزنن نیست ب نظر من. خیلیا میگن زیادی شادَم دیگه :-"
>:D< سوگند >:D<

به نقل از میـترا :
موی مشکی :-" یِس ;;) چتری داری حس می کنم. :-" دَلیل این حِسِتو بعد برام بگو :-" آره الان چتریه موهام قد متوسط ، خیلی شاد و اینا خیلی شادَمُ اینا 8-^ ؛ بعد آدم کتاب خونی نیستی. :-" کِتاب؟ ^-^ وات؟ :))

همین دیگه. ؛؛) بَلی بَلی >:D<

ــــفاتــــ
بنظرم باید عاشق بچه های کوچولو باشه!
قد بلند نیس!
یکم تپله!
چشم و ابرو مشکی! :-"
شخصی بسیار کل کل کننده! :|
عاشق چیزای فانتزی شاید :-" ;))

مو بلند ؛ قد بلند ؛ چشم مشکی ؛ راهنمایی ِ ؛ کتابای هری پاتر ُ نخونده ؛از بوی سیگار و بنزین خوشش میاد ؛ دختر خاله هم سن خودش نداره ؛ زیر بارون قدم میزنه ؛ والیبال دوس داره اما بازی خیلی کم میکنه

چیزه خاصه دیگه ای به ذهنم نمیاد:دی

به نقل از :: باران :: :
ــــفاتــــ
بنظرم باید عاشق بچه های کوچولو باشه! دیوونَشونم :x
قد بلند نیس! مُتوسط آقا.کوتاه نیستم اَصَن ;;) خیلی بُلَندم نیستم که نشه کفش پاشنه دار پوشید ;))
یکم تپله! نه آقا :-"
چشم و ابرو مشکی! :-" یِس ;;)
شخصی بسیار کل کل کننده! :| خُب خوبه که :)) مَن کَل کَل میکنم شُما شادشین مَثَن
عاشق چیزای فانتزی شاید :-" ;)) گویا :-"

به نقل از SaranaZ :
مو بلند ؛ قد بلند ؛ چشم مشکی ؛ راهنمایی ِ ؛ کتابای هری پاتر ُ نخونده ؛از بوی سیگار و بنزین خوشش میاد ؛ دختر خاله هم سن خودش نداره ؛ زیر بارون قدم میزنه ؛ والیبال دوس داره اما بازی خیلی کم میکنه

چیزه خاصه دیگه ای به ذهنم نمیاد:دی
آقا من یه دنیا شرمنده شمام.الان یهویی داداشم منو از پشت کامپیوتر بلند کرد و مجبورم با گوشی جواب بدم.بازم عذر.اسمایل هم فقط :-" و :)) و 8-^و ؛؛) بلدم بزارم :))
یه راست بیا اون آهنگه امید جهانو بخون که میگه:قد بلند مو مشکی پوستش برنزه،میرقصه بندری کارش درسته :)) آری آری خوشمان آمد :-"
نه آقا راهنمایی نیستم که.در آستانه اتمام دبیرستان و ملاقات روی شریف و برکات کنکور هستم :-"
بلی.نه کتابای هری پاترو خوندم و نه فیلماشو دیدم.چند بار تلاشمو کردم بخونمشونا،ولی اصلن نمیفهمیدم چیه قضیش :-" خیلی عاشقاله اصن.دختری با فهم و شعور من نمیفهمه کتاب چی میگه پس کتابه بدیه.اصلن هم انتقاد پذیرفته نمیشه.
بوی بنزین قابل تحمله.ولی بوی سیگار :-اون سبزه :-" کلن بو سیگار میاد اوق میزنم من.دست خودم نیست اصن +با عذرخواهی زیاد از تمام سیگاری های سایت :-"
چرا یه دخترخاله دارم 20روز ازم کوچیکتره :-"
عاره :-"در حالت عادی مردم میگن هوا خوبه مثن بیا پیاده بریم.حالا من مدرسه که تموم میشد برف شدید میومد و هوا مثه چی سرد بود،میگفتم بچه ها هوای خیلی گنده ها میچسبه پیاده بریم :))
والیبال خوبه :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا