من تازه يه ماهه كه در ميادين ميبينمت فكر ميكردم مثلا اسمت رو عوض كردى!
ديگه كه تا چند وقت پيش فكر ميكردم گوشه گيرى، الآن هم فكر ميكنم البته، ولى خب كمتر
بعد بهت ميومد كه خواهر برادر بزرگتر داشته باشى كه گفتى ندارى :/
كلا هر چى ميخواستم بگم گفتن قبلا :/ همين فلا.
صواع عاقا من نمیدونم کی هستی یوزر قبلیت چی بوده ؟ ""
من تازه يه ماهه كه در ميادين ميبينمت فكر ميكردم مثلا اسمت رو عوض كردى! درگیر کنکور بودم
ديگه كه تا چند وقت پيش فكر ميكردم گوشه گيرى، الآن هم فكر ميكنم البته، ولى خب كمتر چرا ؟
ادم کم حرفیم زیاد تو جمع حرف نمی زنم ولی جلو دوستم یه پا وراجم
و اینکه معمولن پیش قدم نمیشم ولی کسی پی ام بده بهم خیلی راحت گرم میشم باهاش
شاید اینا این دیدو تو ذهنت ایجاد کرده که تقریبن درسته !
بعد بهت ميومد كه خواهر برادر بزرگتر داشته باشى كه گفتى ندارى :/ اوهوم
خوب خوب صبا یه دختر ِمهربون ِکاملا خونسرد و دوس داشتنی ع ِ ؛؛)
موهای ِمشکی و چشم و ابرو ع ِمشکی ای داره چشماشم درشته قدش 163 ایناس 36 اینا وزنش ه خیلی ام دختر ِباهوشی ه بعد در بعضی مواقع ام شیطون میشه
ها راستی پوستشم سفید ع دس ب قلم خوبیم داره
خب صبا یه دختر خوب مثله خودم ؛ متین و با وقار ، و با استعداده که در مواقعی خجالتیه و با کسایی که نمیشناسه غریبی می کنه ، دوستاشو خیلی دوس داره ولی برای دوست شدن پیش قدم نمیشه ،بعد قدش 160 یا پایین تر ، پوست گندمی و صورت ظریف ، و گاهی وقتا حرفایی میزنه که به سنش نمیاد ، قالب ـای زیبایی ـم میسازه به کامپیوترم خیلی علاقه داره ، حداقل ماهی یک بار گریه میکنه ، عاشق بنفشه ، صداش آرومه و از ته چاه میاد ، کلا نمیدونم چرا فک میکنم اینقد مثه منی ؟ ،تو حمام که میره آواز میخونه ، از مگسا بدش میاد و مفتون منه
دس ب قلمتم خوبه ب قول فاط.
صبا اولاش که پت بود من گفتم این عجب خرابکاری میتونه باشه. بعدا که بیشتر آشنا شدیم، فک میکنم شخصیت درون گرایی داشته باشه نسبتا..مهربون باید باشه و دنبال رشد... اهل کار هست و پیشرفت و سعی و تلاش و کمک به دیگران هم از خصوصیاتشه. خانم خبرنگار بود یه مدت دس به نقد و قلم و اینش خوبه. کلا دنبال کارهای مختلفه. تو ست هم فقط یه بار منو برده گفتم که بدونید عشقِ بینفش در کل دخترِ خوب و آرومیه
چون اسمش پت بود فک میکنم و میکردم لاغر باید باشه،پوستش گندمی و قدش کوتاه 155 اینطورا... موهای مشکی و لَخت. چمدونم عاقا
خوب خوب صبا یه دختر ِمهربون ِکاملا خونسرد و دوس داشتنی ع ِ ؛؛) حالا درمورد بقیه که نظری ندارم اما در مورد خونسردی، من؟ خونسرد؟ عمرا.
موهای ِمشکی و چشم و ابرو ع ِمشکی ای داره چشماشم درشته حقیقتا من هیچوقت نفهمیدم موهام چه رنگیه اما هر چی هست تیرهس که تو عکسا مشکی میزنه چشام هم قهوهای تیرهس که بازم تو عکسا مشکی میزنه