• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تصور ما از کاربران - سري جديد٣

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی
خو كساني ميخوام پ،خ بدن

كسايي ميتونن شركت كنن بالآي ٢٠روز فعاليت داشته باشن

با تشكر

أينجا در خواست ندين :)

ناهيد
ايليا
F.t.m
Sadlove
صواع
باریم
میترا
Gcd
Sara.n
Sogand
فندق
فاط
Fatem rahmati
Lily delicated
Radikal
اميرضا
لیست پر شد

پاسخ : تصور ما از کاربران، سري جديدツ

خو اولین نفر http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=7959
تاهید

سه روز وقت هستش باتشکر

پاسخ : پاسخ : تصور ما از کاربران، سري جديدツ

خب ;D
ناهید که از بچه های خودمونه.نمتونم درباره قیافش و اینا تصوری داشته باشم :)) تو سایت کم میبینمش :)) کلن از نیشابوریا چند نفر بیشتر فعالیت ندارن :)) نسل نیشابوریا در سمپادیا رو به انقراض عست :))
درس خونه ولی رو نمیکنه :))بعد الان که دقت کردم میبینم دلیل اینکه تو سایت زیاد نمیبینمش اینه که تاپیکایی که میره با تاپیکایی که من میرم متفاوته ;)) شخصیتش تو مدرسه با شخصیت مجازیش خیلی فرق داره ;))

فاطمه (F.T.M)

خب ;D
ناهید که از بچه های خودمونه.نمتونم درباره قیافش و اینا تصوری داشته باشم :)) تو سایت کم میبینمش :)) کلن از نیشابوریا چند نفر بیشتر فعالیت ندارن :)) نسل نیشابوریا در سمپادیا رو به انقراض عست :))
درس خونه ولی رو نمیکنه :))بعد الان که دقت کردم میبینم دلیل اینکه تو سایت زیاد نمیبینمش اینه که تاپیکایی که میره با تاپیکایی که من میرم متفاوته ;)) شخصیتش تو مدرسه با شخصیت مجازیش خیلی فرق داره ;))

اینم که فاط خودمونه ;D کلا دو-سه سال پیش؛نیشابوریا تو اوج خودشون بودن؛بعد یه سیل اومد نابود کرد همرو؛من و تو هم از بازمانده هاییم؛قاچاقی موندیم :))
درس خون به اون صورت که نیستم ولی خب میخونم مثه همه.مگه باید رو کرد؟ :-" آره شما فعالیت مفید دارین :-"
همیشه سعی کردم فرق نداشته باشه مجازیم و حقیقیم؛ولی فک کنم شخصیت مجازی و حقیقی همه تا یه حدی فرق میکنه چون دنیاها فرق میکنه.ولی آره یکم فرق میکنه شخصیتام ;D

خوشال شدم فاط ;;)

تصویر از چی خب؟:-" قیافه ک نظری ندارم!:)) اصن خودت بوگو قیافت چطوره؟؟:)) ولی خب اینطوری ک پیداست میگه همیشه دوس داشته خرخون باشه!:-" البته من فک میکنم خرخونه و اینو برای منحرف کردنه اذهان عمومی میگه!:)) ب فلسفه و منطق هم مثه اینکه علاقه داره ولی تاکید کنم علاقه داره وگرنه اصن آدم منطقی ای نیست!:)) زیاد فک میکنم اهل فکر کردنه!:-" اهل شعر هم هست!:-" بعد اینکه حوصلش هم جدیدا زود سر میره و ب بچه ها درخواست برای حرکت جدید میده!:)) فک میکنم از سوت زدن خاطره ی خیلی خوبی داره و جدیدا ب جز خندیدن ب سوت زدن هم روی آورده!:)) بعد در آخر اینکه نداشتن برادر براش عقده شده و در علایقش نوشته خواهر و برادر عزیزم در صورتی ک اصن برادر نداره!:)) طبق گفته ی خودش البته!:-" الان هم ک با دکتر بانگ منو صاحب شدن!:)) ازین میشه فهمید مثه اینکه زورش هم زیاده!:-" ضمنا اینکه اسمش رو هم از روی اسم من اینطوری کشیده کرده!متقلب! :پی

خو من بگم ناهيد فكركنم عينكي باشه قد بلند ،بعدش درس خون ،نت زياد مياي

همينا ديگه چيزي به ذهنم نمي رسه >:D<

آرش

تصویر از چی خب؟:-" قیافه ک نظری ندارم!:)) اصن خودت بوگو قیافت چطوره؟؟:)) ولی خب اینطوری ک پیداست میگه همیشه دوس داشته خرخون باشه!:-" البته من فک میکنم خرخونه و اینو برای منحرف کردنه اذهان عمومی میگه!:)) ب فلسفه و منطق هم مثه اینکه علاقه داره ولی تاکید کنم علاقه داره وگرنه اصن آدم منطقی ای نیست!:)) زیاد فک میکنم اهل فکر کردنه!:-" اهل شعر هم هست!:-" بعد اینکه حوصلش هم جدیدا زود سر میره و ب بچه ها درخواست برای حرکت جدید میده!:)) فک میکنم از سوت زدن خاطره ی خیلی خوبی داره و جدیدا ب جز خندیدن ب سوت زدن هم روی آورده!:)) بعد در آخر اینکه نداشتن برادر براش عقده شده و در علایقش نوشته خواهر و برادر عزیزم در صورتی ک اصن برادر نداره!:)) طبق گفته ی خودش البته!:-" الان هم ک با دکتر بانگ منو صاحب شدن!:)) ازین میشه فهمید مثه اینکه زورش هم زیاده!:-" ضمنا اینکه اسمش رو هم از روی اسم من اینطوری کشیده کرده!متقلب! :پی

نبایدم داشته باشی :-" آره همیشه دوس داشتنم و دارم؛معتقدم آدم فقط با درس به جایی میرسه ;;) مریضم مگه :-" آره علاقه دارم؛در کل به علوم انسانی خیلی علاقه دارم؛در آینده هم یه کاری در راستای علاقه آم میکنم حتما :-"درجریان هستی خودت دیگه :-"منطق آدما فرق میکنه با هم :-"آره خیلی فک میکنم به همه چیز بعضی وقتا اعصابم خورد میشه انقد که به یه چیز ک میکنم ;;) از اطلاعاتت سوءاستفاده نکن دیگه :-" :)) آره یکی از آرزو های محالم حساب میشه :-< البته ممکنه دادشمو گذاشته باشن سرراه یا گمشده باشه یا دزدیده شده باشه و بعدا پیدا شه 8-^ دکتر سهمشو بهم بخشید :-" با مدرک بهت ثابت کردم اول اسم من اینطوری بود؛بعد تو؛هنوزم ادعایی داری؟ :| :-"

مرسی آرش ;;)

نیلوفر

خو من بگم ناهيد فكركنم عينكي باشه قد بلند ،بعدش درس خون ،نت زياد مياي
همينا ديگه چيزي به ذهنم نمي رسه >:D<

بوگو ;;) نه عینکی نیستم همیشه دوس داشتم یه عینک داشته باشم؛بعد ابتدایی که بودم به مامانم گفتم چشام ضعیف شده نمیتونم تخته رو ببینم :-" بعد برد دکتر منو؛دکتره گفت سالمه سالمه چشماش :-" بعد کلیم خواهش التماس کردم برام عینک بخره؛از آخرم نخرید :| :-"
آره بلنده قدم ;;)
حرفه ایی درس خوندنو از 10 روز پیش شروع کردم؛قبلش به طور متوسط میخوندم ;;) :-"
نه زیاد نمیام؛روزی 2-3 ساعت :>

کلی لطف کردی نیلوفر ><

پاسخ : پاسخ : تصور ما از کاربران، سري جديدツ

نوبت ایلیا نشده هنوز؟ :-"

#حمایت از حقوق کودکان :))

ناهید: قد 165. نیمه توپولی. سفید. همیشه لب‌خند به لب. فَهیم. مؤدب.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا