پاسخ : میتینگ تابستانه برای سمپادیای مشهد
دارسی
آخه در ضمنِ چی ؟! خب باید شفاف سازی میکردی / کنی که دقیقا اون حوالی چی هست که میریم و ضمنش هم فیلم می بینیم؟!
عمه ی من با رفقاش هستن میریم دیدنشون حینش فیلم میبینیم : | ینی واقعن نفهمیدی منظورم همین دور هم بودنه و ضمنشم فیلم دیدن؟! یه سوالایی میپرسین که مجبور میشم مجددا در میزان هوشتون تجدید نظر کنما

"
منظور از بودنِ چیزی، برای جمع و برنامه ست!
جمع خودش یه چیزه الان ؛ بیکار شدیم فیلم هم هست؛ بعدشم از من بهتر برای سرگرمی و داشتن برا واسه جمع؟! ؛؛)
منظور این: ! یه گروه آدم! هستیم خودمون و به حدِ کافی خاص + میتونیم چیزی بخریم بخوریم و تازه بیکر شدیم فیلم ببنیم و اینا.
چیزِ خاص؟! یه گروه آدم! هستیم خودمون و به حدِ کافی خاص! .. طبیعت و کوه و هوای آزاد و غیره هم همش خاصه دگ!
من منظورم این بودش خب چه چیز دقیقا"خاصی" داره اونجا که جایی دیگه نداره؟ الان این چیزای خاصی که گفتی رو هرجا بریم و اونقد سخت نباشه رفتن بهش واینا داره چون این عده آدم خاص به هرحال هستیم خب پاشیم بریم پارک ملت دور یه میز بشینیم به مراتب راحت تره و حمل و نقل عمومی هم که عالی. هوم؟!
حالا آب و هوا رو هم که پارک ملت داره؛ منتها برامن چیز خاص محسوب نمیشه ما خونمون تو کوهپایه ی حومه ی شهره :د (الان متوجه شدی چرا بنظر من کوه کلن چیز خاص نیست

تازه 5سالم مدرمون چسبیده به کوهسنگی

)
« خوردنِ یک سیب ترش، میتواند به عمقِ فلسفهِ ملاصدرا باشد!
زندگی را با چیزهای ساده، پُر باید کرد. ساده ها ، لزوما سطحی نـیستند .. »
برو بابا

من باید یه جماعتی رو راضی نگه دارم ؛ قرار نیس درویش ببرم اینور اونور که

اونجوری بشینید خون هاتون سیب بخورید صفا کنید
اینو کجای دلم بذارم آخه ؟! .. میخوای برای اینم یه نظرسنجی بذار !!!!
فک خوبیه

""""" ممکنه اسم تاپیکم به نظرسنجی مقایسه ی پیرامون ساختار پست های دارسی و آگوست تغییر بدم
در پاسخ به پاورقی! « دموکراسی چندان هم شیوهِ مناسبی برای کشورداری نـیس! منتها فعلا جایگزین بهتری هم براش معرفی نـشده چندان!
با اینکه حق با منه

ولی دقت کن که:
فقط لطفا از بحث های اضافی نامربوط به تاپیک و حواشی و اینا خودداری کنید؛
.
الان بچه های دگ خبر نـدارن که نـمیان نظر بدن ، یا .. ؟! الان همون چن نفری که با ما هم بحث بودن برا میتینگ، کجان خب ؟؟!!
یه عده هم که کلا مثل اون رفیقِ گالیور ، مدام میگفتن « من میدونم، میتینگ نـمیشه .. من میدونم! » خب بجای اینکارا بیان نظر بدن و هماهنگ شیم دگ!
ملت اتفاقن میخواستم درخواست کنم این تاپیک رو یه مدت پروپاگاندا کنید؛ اگر اخبار خلوت شده بودش هم کمی بعد درخواست میکنم لینکش رو بذارند. بعضی نمیدونن هنوز؛ بعد اینکه اکثر مشهدیا باید تبلیغ چهره به چهره بشن تا بیان #تجربه و به مرور به دوستان که میشناسید با پیغام خصوص باید
پوریا
آری ، امید هست ، در فرداهایی که می آید و میرود ، به نتیجه ای دل خواه رسیده و به جایی رویم و چندی را خوش بگذرانیم ...
فارسی سلیس حرف بزنین ببینم
حالا دیگه کجا ها مد نظر هستش ؟
نگران نباشید باو صبر داشته باشید؛ اگر روحیتون قوی باشه و عزم راسخ داشته باشید من قول میدم میشه :د #والا
درخواست کنید که سر بزنند اینجا و اینها.
شکفته
نظرتون راجب رفتن دباره به خانه سالمندان چیه؟
میشه یک میتینگ هدفدار
اگر امیر رضا رو بریم بگیم هماهنگ بکنه دوباره خوبه تو پیشنهاد ها قرارش میدیم ؛)