- شروع کننده موضوع
August McJoseph
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- هاش II
- شهر
- مشهد
پاسخ : میتینگ تابستانه برای سمپادیای مشهد
احمد
یعنی بعد از اومدن بیرون از سینما همینطور که به کارگردان فحش میدید و میگید چقد فیلم مزخرفی بود کم کم با هم حرف زدید و یکم بهتر شدی برای برنامه بعد ومنم انرژی نمیسوزنم :د
برنامه تهرانی ها منظورت چیست؟ (اینم پیشنهاده خودش )
محمد
در حد آب کردن فلزات سنگین
(در مجموع یکم چیز تره اینجا؛ با اونجا نمیشه به خوبی مقایسش کرد)
پوریا
منتها ما همیشه برای انتخاب مکان ملاحظه میکنیم و اینبارم همینطور خواهد بود ولی اصن فرهنگ سازی(!) نشده بین ملت
البته اون میتینگ رو جبری قبول کرده بودم حوصله نداشتم برا همین گند زدم توش (اگه عملن به عنوان چسب بین شماها عمل نکنم دقیقا همین اتفاق میفته تو هر میتینگ؛ کاملن نیاز مبرم داره انگار به وجود یکی که هی اعضارو کنار هم نگه داره) عاغا خب نمایشگاه کتاب خوب نبود من اومده بودم کتاب بخرم کار داشتم
محمد
خوبه که درک کردی وضعیت رو :د
باز این دارسی
افشینمون
نوید من میگم یک تجدید نظری در نظر خودت بکن ، مخصوصا برای کافه کتاب !
#گُله گُل
دارسی
اما سر هدفدار بودنش کمی حق با توئه اما کلن بصورت پیش زمینه ی ذهنی ملت خیلی آماده نیستند و البته بهمرور بهتر میشن.
به هرحال ین یه بحث حاشیه ایه؛ بهش نپردازید.
یارو کوزت
*یکی از گزینه های روی میزمه
احمد
قرار نیست که متوقفش کنیم بعد سینما؛ برنامه ی بعدی میذاریم؛نظر شخصیم بخاطر پیشنهاد این اینه که با توجه به بیخود بودن کل شماها حداقل بعدش یه اشتراکی واسه صحبت دارید که اینقدر جزیره وار نباشیدسینما؟ آقا خداییش فیلما مضخرفه.قبول.ملت فیلم نمیبینن حرف میزنن قبول!ولی این سینما رفتن برا صرفا دوسه تا دوسته. و خوب میتینگ هم بشه هرکی میره کنار دوس خودش نهایتا دو کلمه حرف میزنه موقع فیلم و هیچی
یعنی بعد از اومدن بیرون از سینما همینطور که به کارگردان فحش میدید و میگید چقد فیلم مزخرفی بود کم کم با هم حرف زدید و یکم بهتر شدی برای برنامه بعد ومنم انرژی نمیسوزنم :د
به جرئت میتونم بگم تو مخزرف ترنی در این زمینه "" همرو میشناسی بعد مثلا صبح تا شبم باهشون چت میکنی اونجا صرفا پشت یکی پناه میگیری #والاچیزی که تجربه نشون داده اینه که کلا ما در ارتباط برقرار کردن افتضاحیم و تقاضا دارم نمونه کارهای این تهرانی ـا رو پیاده کنین آقا
برنامه تهرانی ها منظورت چیست؟ (اینم پیشنهاده خودش )
آیا من خودم را برای شما مشهدیان جر واجر نکردم که یکم ارتباط بگیرید باهم؟ آیا از انواع جنگولک بازی برای این هدف بهره نبرم؟ و باز هم ایمان نمی آورید ؟!!این همه میتینگ رفتیم یه دفعه نشد هر کی برا خودش جدا نگرده نهایت ارتباط هم مثن اون آخر موقع معرفی کردن بود سلام من فلانی هستم.سلام من بهمانی هستم.من هم فستیانی هسم ^_^ و بعد هم خدافظ باشد که رستگار شویم -_-
محمد
من از انواع دلقک بازی برای این ملت استفاده کردم تازه به مجاورت مکانی رسیدند والا بوخودابه عنوان پیشکوست این عرصه باید عرض کنم مسئول میتینگ باید یخ ملت رو آب کنه.
در حد آب کردن فلزات سنگین
اگر آدم باشند اندکی تن بدهند به ین چیزا فکر خیلی خوبیه آره؛ فقط مکانشم مسئلس. اینجا شهر بیخود مشهد هستش +کشور ایرانم که هستش و گشت های موتوری بهد ماه رمضون به لطف خدا اضافه میشند ایشالا (ر.ک دویچه وله)چجوری؟
اولش همه دور هم باشید. بشینید یک جا. شروع کنید به بازی.
چه بازی ای؟
پانتومیم.
میتینگ انگلیش تاکینگ یا نقد کتاب که نیست موضوع مشخص باشه شروع کنن به صحبت. همه میان همو معرفی میکنن همه تو صورت هم نگاه میکنن. بعدش مثلا بگی بیاین در مورد سمپاد حرف بزنیم. هرکی دو جمله میگه یه چیز مسخره ای در میاد. اگر دوست دارید چیزی دربیاد که خاطره بشه جمع دوستانه باجنبه بشینید کنار هم یک بازی شروع کنید کم کم حین بازی باهم دوست میشید. بعدشم سخت نگیرید. من تو میتینگ ها اینجوری سعی میکردم که با هرکسی صحبت کنم ازش سوال بپرسم و حرف بزنیم. طرف رو اولین بار بود میدیدیما ولی خب کلی صمیمی و گرم میگرفتیم کلا.
(در مجموع یکم چیز تره اینجا؛ با اونجا نمیشه به خوبی مقایسش کرد)
پوریا
آره والا؛ من میگم ابتدا باید تاپیک موقتا اختصاص بدیم به بررسی و حل معضلات پیش روی میتینگ مشهد(!) بعدش به خود میتینگ برسیم جدی..آقا ما موندیم بخدا ، قشر عظیمی از مخالفان مکان برای میتینگ ، دخترا هستن ، و حق هم دارن ، شکی نیست ، ولی بیان تکلیف رو مشخص کنن حداقل !
اوهوم؛ باور کن وقتی همهنگ میکنی دونفری بریم جایی و غیر رسمی هستش هیچکی مشکلی نداره میپیچونن میان اینجا که میرسه همه واهمه دارن از شرکت و کلی ملاحظات لازم داریماگه مشکل اینه که پسر میاد ، خوب اصن بحث فرق میکنه و بگین که نمیاین ، اگه بحث سر پسر و دختر بودن نیست ، نباید زیاد فرق کنه کافی شاپ و کوه و پارک ! صرفا یه چیز بدی تو ذهن بعضیا جا افتاده که ، نه ، خیلی زشته با پسر پاشیم بریم کافی شاپ ، در حالی که با همون پسر بریم خونه سالمندان و طرح پاکسازی طبیعت ، خیلی هم عالی و حلاله ! خانواده هم هیچ مشکلی نداره ! عه ، این که نشد ! بیاین خیلی قشنگ مخالفان یه لیست بدن به ما که مشکلشون با کیه و چیه و چه مکانی و چه زمانی هست ، ما برنامه میتینگ رو جوری بریزیم که همه یا اکثریت باشن !
منتها ما همیشه برای انتخاب مکان ملاحظه میکنیم و اینبارم همینطور خواهد بود ولی اصن فرهنگ سازی(!) نشده بین ملت
جانا سخن از فلان ما میگویی و اوناما فقط بتونیم یه متینیگ بذاریم که همه باشن و خوب و قشنگ و از هم دور هم نشیم و اینا ، شاهکار کردیم ، بازی ، اونم پانتومیم ؟ الان تازگی فقط یه میتینگ که چه عرض کنم ، توی نمایشگاه کتاب بود ، که در حد 5 مین بودیم و رفتیم ! فرض کن ! نصف سایت هم مشهدی خیر سرمون
البته اون میتینگ رو جبری قبول کرده بودم حوصله نداشتم برا همین گند زدم توش (اگه عملن به عنوان چسب بین شماها عمل نکنم دقیقا همین اتفاق میفته تو هر میتینگ؛ کاملن نیاز مبرم داره انگار به وجود یکی که هی اعضارو کنار هم نگه داره) عاغا خب نمایشگاه کتاب خوب نبود من اومده بودم کتاب بخرم کار داشتم
محمد
موافقم آره منتها یه فرم ایده آله برا اینجا؛ اما اگه برگذار بشه اینبار آره اکثریت زوم رو روی این بخش میذاری؛)بابا میتینگ هدفشون جمع دوستانه و دورهم بودنه. اگر هدف این رو دارید که برید سالمندان رو شاد کنید خدا خیرتون بده واقعا !
12 تا که نه ولی من تا 7 تارو از دوستای خودم میتونم جور بنمویم که بیان اما در حد بازی سه چهرتا بیشتر نمیتونم :دبین شما یعنی 12 نفر آدم پیدا نمیشه مشکلی با خانواده نداشته باشه و برید دورهم بشینید زیر یه آلاچیق و بازی کنید و باهم حرف بزنید؟ اگه پیدا نمیشه سنگین تره که اصلا میتینگ نرید! من اون ماجرای بنیاد کودک هم یادمه انگار نه انگار همه همو میشناسن. دخترا یه طرف پسرا تو جمع خودشون. هر پسری هم دقیقا با همکلاسی خودش مثلا نه با پسرا دیگه.
خوبه که درک کردی وضعیت رو :د
باز این دارسی
الان بحث خیلی کلی تره حالا بیخیال شما گیر نده .ژاژ که نمی خاییدم این همه!!! .. برا من از جهت اینکه وجهه میتینگ بودن رو بنظرم از دست میده و همه چی حول فیلم، غذا و نوشیدنی و .. خواهد گذشت در سینما، رستوران، کافی شاپ و غیره ، فرق میکنه!
اینا یجورین انگار باید بری خاستگاریشون بیان نظر بدن؛ با پیغام خصوصی از دو نفر از کسانی که میشناسید و دوستانتونن بخواید که بیان نظر بدن.حالا دخترا رو دگ نـمیدونم! یعنی راستش اصن دختری نـدیدیم بخواد نظر خاصی بده تا الان و جدی .. به جز گلنوش البت ک بالاخره پیداش شد!
افشینمون
نوید من میگم یک تجدید نظری در نظر خودت بکن ، مخصوصا برای کافه کتاب !
باشه حالا پیشنهاد بود چرا میزنی ما نصف کلاس رفتیم و چه کارها که نکردیم " ؛))کافه کتاب کلا 5یا 6 تا میز داره ، بعد دور میز ها دوتا صندلی هست ، بخوای هم نمیتونی میز هارو بهم بچسبونی یک میز گنده درست کنی ، فضا هم تریپ فرهنگیه ،جدا نمیشه اونجا چند نفر دور هم بشینن !
حق با توئه تا حدیسینما هم تو همه ی فیلم هارو 3-4 بار دیدی ،میشینی وسط فیلم حرف میزنی و قسمت های دیده نشده ی فیلم رو به نقد میکشی بقیه میشنن فیلم نگاه میکنن هیچ کسی هم با هیچ کسی حرفی نمیزنه !
جواد رو دوسه بار اونجا گرفتن برای همین میگم بنظر من ناامنهمن چند سالی هست کوهسنگی نرفتم و نمیدونم وضعیت چطوریه ، ولی به توجه به این که یک پارکه ، به نظرم خیلی بهتر از یک جایی مثل سینماس !
برای کوه منم دقیقا فک نمیکنم که خیلی استقبال خاصی داشته باشه.با برنامه کوه و این سبک برنامه ها هم موافقم البته اگه کسی بیاد ، چون یکم زمان بر هست و خب کلا کوه یکم بحثش فرق داره عده کمتری میان !
اوهومکافی شاپ و فست فود اینطور برنامه ها هم اگه ظهر برای ناهار ، یا ساعت های اولیه عصر باشه فکر میکنم خوب باشه و استقبال بشه !
#گُله گُل
دارسی
بستگی بجاس داره نه اینطوری نیستش.منتها اینکه در کنار سایر مردم، با یه جمعیت پاشی بری رستوران، زیاد جالب نـیست و محدودیت های خودشو داره
ما که با کادر بودیم خود کادر ارتباطش همچنان چیز شاخی نبودش در حالی که شرایطمون خیلی فرق داشتش.بنیاد کودک خیلی چیز متفاوتی بود. اکثر برنامه بجز پیش از شروع ک همه ول بودیم در حیاط تا سالن رو خالی کنن!! و بعدش .. همه نشسته بودن رو صندلی، سن بود و خیلی ماجرا با یه پارک و فضای باز فرق داره.
اما سر هدفدار بودنش کمی حق با توئه اما کلن بصورت پیش زمینه ی ذهنی ملت خیلی آماده نیستند و البته بهمرور بهتر میشن.
بنظر من که ربط خاصی نداره به این قضیه؛ هویتم داشت همین بود؛ عضویت سمچادیا خودش یه اشتراک مناسبه اما بازم نتیجه همون میشهالبته بخشی از این ماجرا برمیگرده به مشکلات بزرگ سمپاد که دگ هویتِ سابق رو نـداره و یسری مسائل که خودمون میدونیم، اون خانواده بودن رو به هم زده و لااقل در مدت دبیرستان من مانور خاصی روی این اشتراکِ «سمپادی بودن» نـدیدم، حتا بعد از اینکه تعداد مدارس هم زیاد شد.
به هرحال ین یه بحث حاشیه ایه؛ بهش نپردازید.
یارو کوزت
تو که هردفه همینو میگی کلن فازت منفیه یک اقدام شبه مثبت هم ازت رویت نشده تا حالا :دکنسل کنین سنگین ترین
*یکی از گزینه های روی میزمه