• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میتینگ تابستانه برای سمپادیای مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع August McJoseph
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

.

• .

رای‌ها: 24 70.6%
  • .

رای‌ها: 17 50.0%

• رای‌دهندگان
    34
پاسخ : میتینگ تابستانه برای سمپادیای مشهد

مکان نهایی شد:

خب دوستان من امروز یسری بررسی هایی رو در مشورت با یکی از دوستان انجام دادم و پیش قرار یسری از هماهنگی هارو هم گذاشتیم؛
ما با بررسی تمام گزینه های روی میز [nb] :-"[/nb] درواقع به این نتیجه رسیدیم که بهترین مکان در مشهد برای رفتن میتنگمون با توجه به فضای مشهد درواقع سینما هویزه هستش و خیلی چیز ها بودن که تو این تصمیم گیری مدنظر قرار گرفتن و همین مورد هم باعث یسری اصلاحات در برنامه ی سینما شد که خیلی مناس ترش کرد.

با توجه به اینکه سینما هویزه ابتداعن مکان داره و ما برای بحث مکان خیلی به مشکل میخوریم تو خ از انتخاب هامون که توضیح میدم در ادامه؛ بهترین گزینه انتخاب شد.

مشکل سینما پیش از این، قضیه ی حرف زدنش و یسری چیز های دیگه از جانب دوستان مطرح شده بود که با یسری تغییرات اصلاحش کردیم؛

خوشبختانه پدر یکی از بچه ها با مدیریت سینما هویزه دوست هستن و قراره هماهنگ کنند برای کافی شاپ هویزه که بریم و بخصوص که کافی شاپ و مکان مناسب خود اونجا داره که آنچنان هم تو دید نیس که اون بد بودن کافی شاپ بیرون برای یه جمع رو که دوستان اشاره کردند داشته باشه ؛ قرار هستش مثلن یک ساعت قبل از فیلم بریم و کافی شاپ بشینیم و چیزی صرف کنیم و صحبت کنیم و این فرم دوستانه ی میتینگ رو بهتر میکنه و فرصت صحبت هاتون رو بخوبی به ما میده.

بعد از اون برای تماشای فیلم میریم و فیلممون رو میبینیم که برای این هم اگه ممکن باشه قراره هماهنگ بشه از سالن های کوچیک سنما یه سالن یه اکران کاملن در اختیار ما باشه و کس دیگری رو پذیرش نکنند برا اون ساعت و اون سالن. (البته باید ببینیم شرایطش برامون چظوری خواهد بود)

بعد از اتمام فیلم هم بیرون میایم و برنامه رسمن تموم میشه منتها اگر اونجا بچه ها خواستن که بیشتر اندکی بیشتر باشند ما هماهنگ میکنیم کافه شوگر یا ماند رو تا بعد به اونجا بریم و اگر هم که خسته بودیم و تمایلی نداشتید دیگه خوشحال و شاد میریم خونه هامون.

و اما بررسی علت رد سایر پیشنهادات:
پیشنهاد پارک کوهسنگی و پارک ملت و مجموعن پارک به علت اینکه مطلع شدیم که ابلاغ دارند واحد های مربوط برای افزایش کنترل و گشت تو این ماه ها و راه افتادن گشت موتوری بعد از عید فطر و غیره مکان مناسبی محسوب نمیشه و ریسکی میباشد.
پیشنهاد کوه بعلت فضای نه چندان مناسب و احتمال بیشتر گروه گروه شدن جمعیت و نیاز اینکه صبح بریم و اکثرا برای صبح اومدن بیرون بیشتر از ظهر اومدن مشکل دارند و استقبال رو کمتر میکنه رد شد.
پیشنهاد سرای سالمندان بخاطر مقداری تکراری بودند و اینکه هماهنگ کننده ی اصلیش هنوز اعلام آمادگی نکرده برای میتینگ و ضمن اینکه خوبه منتها بهترش رو میشه برای میتینگ و فضاش انتخاب کرد کنار گذاشته شد.
برنامه ی ناهاری چیزی جایی هم که با توجه به شامل تر بودن سینما و بهتر بودن مکانش کنار گذاشته شد.

با توجه به تعیین مکان و برنامه ها هم اکنون آماده ی پذیرفتن صحبت هاتون اگر پیشنهادی دارید در مورد بهتر شدن برنامه هامون و یانکته ای اگر میخواید گوشزد کنید هستید.

زمان برنامه هم در طول هفته ی آینده مثل یکشنبه/دوشنبه و یا 5شنبه/جمعه خواهد بود؛ در مورد زمانش نظر بدید.

اندکی بعد هم با تشکیل کادر کوچکی برای اجرا، هماهنگی های لازم برای اجرای برنامه رو انجام خواهیم داد و اعلام آمادگی حضور اعضا رو شروع میکنیم.

با توجه به اینکه یکشنبه اعلام نتایج کنکوره مطمئنا افراد زیادی نمیان
ممنون زحمت زیادی کشیدید اما کاش این برنامه ها زودتر هماهنگ میشد
به هر حال خوش بگذره...!

به احتمال زیادی برنامه چهارشتبه خواهد بود؛
اگر کسی هست با این مشکلی داشته باشه یا نظری چیزی راجبش داره همین الان بگه تا ازش صرف نظر کنیم :-"

به نقل از sanaz13 :
با توجه به اینکه یکشنبه اعلام نتایج کنکوره مطمئنا افراد زیادی نمیان
ممنون زحمت زیادی کشیدید اما کاش این برنامه ها زودتر هماهنگ میشد
به هر حال خوش بگذره...!
نتایج بیاد مثلن قرار دانشگاه شروع بشه؟[nb]حتی دانشگاه هم شروع بشه قرار چیکار کنید اولش ؟ ![/nb]
اتفاقن بخش زیادی از افرادی که تا این لحظه خارج از این تاپیک باهشون هماهنگ کردم که بیان فارغ التجصیلان بودند و اوکی دادن برا اومدن جز یک نفر که گفته احتمالن اون موقع بره همایش معرفی رشته ها تهران
من فک نمیکنم قرار اتفاق خاصی بعد از اومدن نتایج بیفته و این برنامه وقت همه ی شرکت کننده ها بغیر از کادرش رو حدود 2-3 ساعت بیشتر نمیتونه بگیره
+ من خودم فارغ التحصیلم.

نمیام

مرسی :)

خب...من احتمالا نمیتونم چهارشنبه بیام.
برای تست دوچرخه سواری احتمالا تهرانم.
ولی خب اگه نظر جمعه حرفی ندارم...

به نقل از August McJoseph :
به احتمال زیادی برنامه چهارشتبه خواهد بود؛
اگر کسی هست با این مشکلی داشته باشه یا نظری چیزی راجبش داره همین الان بگه تا ازش صرف نظر کنیم :-"
از من میتونی صرف نظر کنی :-"

ما هم نميتونم بيام احتمالن شمالم :)

دوستانی که نمیتونن شرکت کنند نیازی نیست پست بذارن ، هر مشکلی هست با مسئول برگزاری هماهنگ کنید .

هرچه سریعتر تایم رو انتخاب کنید ! به هرحال هرتایمی انتخاب بشه بعضیا نمیتونن بیان مثه همه متینگ ها !

به نقل از نیرمـا)΄ :
دوستانی که نمیتونن شرکت کنند نیازی نیست پست بذارن ، هر مشکلی هست با مسئول برگزاری هماهنگ کنید .

هرچه سریعتر تایم رو انتخاب کنید ! به هرحال هرتایمی انتخاب بشه بعضیا نمیتونن بیان مثه همه متینگ ها !

این افرادی که اعلام کردن میام یا نمیان سه تاشون از اونا بودن که مستقیم با پیغام خصوصی درخواست شده بوده ازشون و برای همین جواب دادن که میان یا نمیان؛ تو پستم هم خواستم از بین اونایی که قبلن قرار بوده بیان کیا برای چهارشنبه به مشکل میخورن و بگن. بیشتر اتفاقن الا برای من مهمه کی نمیاد تا کی میاد. اینا و دوسه نفر دیگه برام مهم بودن لطفا بقیه اینکارو نکنن دعوت نامه ندارن :د

. میتینگ در همین حال حاضر اجرا میشه چون حدود دستکم 10-12 نفر برای هرروزی که انتخاب کنیم هماهنگ هستن؛ ما تلاشمون برای بیشتر شدن و رسیدن به 20-25 هست اگه بشه.

امروز فیلمه یا امروزِ؟ :))

Back
بالا