- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : اعلام نتایج کنکور 93
یه چیز دیگه!
این پردیس خود گردان چیه دقیقا؟!؟!
یه چیز دیگه!
به نقل از قوم و خويش نزديك توكّلى :وقتى "ما" رتبه هاى برتر رو مى دونيم ديگه چرا انقدر حرص مى دن بيخود!! :-ss
بگن تموم شه بره ديگه.
راجع به همايش شريف چيزى مى دونين؟ صرف مى كنه بريم؟ جوگير نشيم يه وخ همه ى انتخابا رو بزنيم شريف؟
به نقل از Fateme.RMA :یه چیز دیگه!
به نقل از Fateme.RMA :یه چیز دیگه!
به نقل از SalehM :منظورم از شرایط خاص اینه که شرایط پذیزشش، با شرایط پذیرش در دانشگاه زنجان فرق داره. دانشگاه زنجان بومی گزینی داره، مهندسی شریف نداره.
منظورم این بود.
سه تا دخترها که هر ۳شون فرزانگان بودند(۷ریاضی- ۵تجربی- ۳ زبان). از پسرها، رتبهی ۶ ریاضی رو میدونم که اژهای بوده. بقیه رو مطمئن نیستم.به نقل از niyayesh :این رتبه های برتری که ماله اصفهانن ماله کدوم مدارسن؟
به نقل از نیمِـــــا :یک سوال جدی
http://www6.sanjesh.org/download/Sar93Ent/Riazi_Part3.zip
این 6 بعد از www چی هست؟
The www part of a url is just a subdomain of the domain name. www is common but there's nothing special about it other than everyone knows about it. The people who run example.com could just have easily used wwwsix or wwweight, or secure.example.com, mail.exmaple.com, etc. They could use different sub-domains for different countries, like us.example.com, or fr.example.com.
به نقل از نیمِـــــا :یک سوال جدی
http://www6.sanjesh.org/download/Sar93Ent/Riazi_Part3.zip
این 6 بعد از www چی هست؟
ما از اونایی میشیم که صبح کنکور ساعت 3، 4 بیدار میشن و کتاب تمیزشون رو تازه باز میکنن و تندتند میخونن تا تموم کنن. شرط میبندم!
baba inghad risk Dge asanmateghi nis , man khodam roze ghabelsh shoro mikonam ke tamum she hastman
نمیدونمبه نقل از پسر خاله توکلی :من یه مقدار تحقیق کردم مثه اینکه 13 ام تا 17 امه... نمیدونم باز.
اگه کسی اطلاعات دقیق بدست آورد به ما هم بگه
آخ خفه شی نیلوفربه نقل از Lily Delicated :من دانشگاه مورد علاقمو پیدا کردم رشته های خوبی هم داره
ها خب، دفترچه نوشته. بعضی از رشته ها بصورت کشوری، بعضیا قطبی، بعضیا ناحیه ای. برق شریف کشوری هست.به نقل از مهســـــــــــــا :خب منم پرسیدم از کجا اینو میگید!کجا نوشته همچین چیزی رو!
آخه واسه ما هم از این حرفها میزدن ولی اصلا اینطوری نبود و همهی دانشگاهها عین هم بود سهمیهشون تو رشتههای مختلف.
میخوام ببینم اگر جایی نوشته تو دفترچه این رو بدونم که اگر کسی پرسید ازم اشتباهی اطلاعات ندم!
الان دیدم عوض شده...کلا رشته ی برق همهی گرایشهاش به غیر از الکترونیک رو نوشته کشوری.به نقل از SalehM :ها خب، دفترچه نوشته. بعضی از رشته ها بصورت کشوری، بعضیا قطبی، بعضیا ناحیه ای. برق شریف کشوری هست.
به جان مادرم استثنا قائل نشدم. نیلوفر چون بحثش برق شریف بود، شریف رو گفتم! والا بخدا من شریف پرست نیستم. شریف رو مثال زدم.به نقل از مهســـــــــــــا :الان دیدم عوض شده...کلا رشته ی برق همهی گرایشهاش به غیر از الکترونیک رو نوشته کشوری.
من نمیفهمم چرا شریف رو دارید استثنا قائل میشید!! من جدولی که دارم میبینم هیچ اسمی از دانشگاه نیاورده! فقط نوشته رشتهی برق کشوری. تو همهی دانشگاهها هم همینه.
همینو میخواستم بگمبه نقل از SalehM :به جان مادرم استثنا قائل نشدم. نیلوفر چون بحثش برق شریف بود، شریف رو گفتم! والا بخدا من شریف پرست نیستم. شریف رو مثال زدم.
من فکر میکردم فقط دانشگاه های تهران اینطوری باشن که خب میفرمایین همشون اینطوری اند
به نقل از مهســـــــــــــا :همایش دانشگاه تهران که دارید میگید۱۲-۱۳-۱۴ م هست، اون همایش دانشگاه تهرانی نیست که هر سال برگزار میشده ها!
این همایش کنکاش هست. یه سری فارغالتحصیلهای دانشگاههای برتر تهران هستند که برگزارش میکنن و مکان برگزاریش دانشکدهی پزشکی دانشگاه تهرانه. اینجا رو ببینید.
همایش خود دانشگاه تهران توسط باشگاه دانشجویان برگزار میشه و الان تاریخش روننوشته هنوز.
اینجا رو ببینید.