پاسخ : اعلام نتایج کنکور 93
سارا جان دخترم، اخبار گفت یکشنبه ساعت 2 میاد. اخبار رادیو جوان.
سارا جان دخترم، اخبار گفت یکشنبه ساعت 2 میاد. اخبار رادیو جوان.
راس میگه باو.بچه می ترسونن که یه وقت نریم دانشگاشون؟؟!! [-(به نقل از نیمِـــــا :این دانشگاه ها چرا خوابگاه ندارن؟
بله بله. من دنبال این یکی همایش میگشتم که پیدا نکردم اطلاعیهش رو. مرسی. پستم رو ویرایش میکنم این رو بهش اضافه میکنم.به نقل از sepehr_a :اونی که توسط باشگاه برگزار میشه رو نمیدونم ولی همایش معرفی رشته های مهندسی دانشکده فنی دانشگاه تهران یکشنبه 19 مرداد برگزار میشه ، اطلاعیه اش تا یکی دو روز دیگه میاد روی سایت stueng.ut.ac.ir
معرفی رشته ها هم توسط استاد های هر رشته است مثلا کامپیوتر با دکتر خسرویه
به نقل از SalehM :سارا جان دخترم، اخبار گفت یکشنبه ساعت 2 میاد. اخبار رادیو جوان.
نمخواد بخونی منم نخوندم !به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :میگم یه چیزی
من گشادیم میاد این PDF ها رو بخونم
میشه بدون خوندن اینا انتخاب رشته کرد؟
به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :میگم یه چیزی
من گشادیم میاد این PDF ها رو بخونم
میشه بدون خوندن اینا انتخاب رشته کرد؟
نمیدونم چرا یهو همه رفتنبه نقل از Ministry of Science :چی شد یهو؟؟
الللللللللللللااااااااااااااااااااااااااااف کردی ما روبه نقل از CrazyBõY :تکبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــر !
به نقل از SaranaZ :
تجربی
انسانی
یه مقداری که میترسونن. اما حتما از یکی که رفته این دانشگاهو شرایط خوابگاه رو بپرسید.به نقل از Ministry of Science :راس میگه باو.بچه می ترسونن که یه وقت نریم دانشگاشون؟؟!! [-(
از کجا؟ دانشگاه لب مرزی زده به تکرقمی ها #به نقل از Niloof@r :یه مقداری که میترسونن. اما حتما از یکی که رفته این دانشگاهو شرایط خوابگاه رو بپرسید.
واقعا چرا نمیاد؟نکنه عمه ی توکلی رو زیاد یاد نکردیم؟به نقل از F@temeh :چرا نمیاد؟ حوصله م سررفت.
اين چيه؟به نقل از نیمِـــــا :