فک کن مامانت با دمپایی میزنه تو کلت داداش داره گازت میگیرهبه نقل از چاپارهای سنجش :به خانوادهاتون بگید لحظه اعلام نتایج از شما فیلم بگیرن...........صحنه های جالبی ایجاد خواهد شد......
واسه علي جهان هم همين طور شده بود! يادتون نمياد؟به نقل از چاپارهای سنجش :شما الان اسپم خالی هم بدی لایک میخوری........خوشا به حالت.........
به ما نمبخوریبه نقل از آنــا :يه چيز بگم خوشال شين بخنديم دور هم
اينجانب درصد دين و زندگيم ٦٨ بوده.![]()
به نقل از آنــا :فك كنم كانون الان زده باشه
ادبيات ٩٤ عربى ٩٤ دينى رو ك عرض كردمزبان ٨٩
رياضى ٩٥ زيست ٩٧ فيزيك ١٠٠ شيمى ٩٦
خب من ك تصحيح نكرده بودم. ديروز گفتنبه نقل از SalehM :با این درصدا استرس داشتی؟![]()
به نقل از پـــوریـــــا . ک :من به همه ی شما عزیزان ، تضمین میدهم ، با داشتن استرس بیشتر ، رتبه و درصداتون ، بهتر نمیشود !![]()
نه واقعا تو همون شیمی تجربی ای رو تو کنکور دادی که ما هم دادی؟آخه چه جوری 96؟به نقل از آنــا :فك كنم كانون الان زده باشه
فکر کنم باید یکم سطح توقعم رو بیارم پایین. البته فقط یه ذره ها!به نقل از آنــا :فك كنم كانون الان زده باشه
درصد نگرفتن اون جانببه نقل از SalehM :با این درصدا استرس داشتی؟![]()
برخی موارد هم بزن بزن و در سبک و سیاق فیلمهای چکی جانبه نقل از چاپارهای سنجش :به خانوادهاتون بگید لحظه اعلام نتایج از شما فیلم بگیرن...........صحنه های جالبی ایجاد خواهد شد......میشه ازش یک فیلم هندی و در برخی موارد اکشن ساخت
دينى م برق ميزنه اون وسطبه نقل از پـــوریـــــا . ک :آنا ، خیلی پایین زدیا
زمین نزدی ؟ (![]()
خب تو دیس بده دلت خنک شهبه نقل از ـفاتـــــ :الان آنا نقطه بزاره همه خوشحالن بهش لایک میدنبه خدا
میخوای من بگم؟به نقل از SalehM :یکی از ریاضی ها هم درصداشو بگه.![]()