به نقل از نسریــــن :اینا مریضن فقط رتبه برترا رو گفتن؟!
دِ خب همه رو باهم بگین دیگه...
شما خودت بگو علی الحساب.به نقل از Lily Delicated :نمیشه یکی از برترهای ریاضی هم پیدا شه درصداشو بگه؟
اون المپياد لامصب يه جا ب درد خورد ديگهبه نقل از مهدی صفری :نه واقعا تو همون شیمی تجربی ای رو تو کنکور دادی که ما هم دادی؟آخه چه جوری 96؟![]()
![]()
خوب شد ؟به نقل از SalehM :غزاله شما حفاظت آزمون هات قرمز نیستا.![]()
بگو حاجی. راضی ام.به نقل از فامیلِ نسبتاً دورِ توکلی :خب تو دیس بده دلت خنک شهمیخوای من بگم؟
![]()
دوستان دقت داشته باشن که آنا : خیلی نا امیدانه ، به فکر 80 بود تازه !به نقل از آنــا :دينى م برق ميزنه اون وسط
زدم ولى يادم رفت ديروز بپرسم اونو چيكار كردم.![]()
چی شده چنین سوالی به ذهنت رسیده؟به نقل از ـفاتـــــ :آناهیتا ی سوال،مطهری بت تبریک گف؟![]()
بله، اینا مریضن.کارنامه هایی رو که حداکثر یه هفته بعد از کنکور آماده است، یه ماه و یه هفته بعد میدن روانیابه نقل از نسریــــن :اینا مریضن فقط رتبه برترا رو گفتن؟!
دِ خب همه رو باهم بگین دیگه...
یه کلمه رو جا انداختید فک کنمبه نقل از SalehM :شما خودت بگو علی الحساب.![]()
میخوام ببینم اگه تبریک میگی برم درس بخونم رتبه تک رقمی شمبه نقل از میم ح میم دال :چی شده چنین سوالی به ذهنت رسیده؟![]()
خب راست میگه. شمام دو رقمی دیگه ایشالابه نقل از Lily Delicated :یه کلمه رو جا انداختید فک کنمگفتم یکی از برترها ...
به نقل از آنــا :دينى م برق ميزنه اون وسط
زدم ولى يادم رفت ديروز بپرسم اونو چيكار كردم.![]()
ادبیات 28به نقل از SalehM :شما خودت بگو علی الحساب.![]()
بابا خب چیکار دارین.میخوام ببینم تبریک گفته یا نهبه نقل از SalehM :مطهری مگه امامزادس؟![]()
پس اونی که تراز 8300-400 میآورد من بودم؟به نقل از Lily Delicated :یه کلمه رو جا انداختید فک کنمگفتم یکی از برترها ...
به نقل از آنــا :اون المپياد لامصب يه جا ب درد خورد ديگه![]()