- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : اعلام نتایج کنکور 93
فامیلیشون چیه؟؟
مگه میشه اخه
بیچاره
فامیلیشون چیه؟؟
مگه میشه اخه
بیچاره

با رتبه هایِ بدتر از من رشته هایِ انتخابیِ منو قبول شدن!به نقل از ـمهـ ـسا :رتبه زیر 20 کشوری انسانی انتخاب اولشو زده روانشناسی قبول نشده ، در جواب اعتراضش تو سازمان سنجش بهش گفتن حقوق که قبول شدی بهتره !
رتبه 1500 تجربی چیزی که یکی دیگه با 6000 قبول شده رو قبول نشده ، تو یه منطقه بودن !
رتبه 1600 تجربی پزشکی قم قبول نشده بعد یکی دیگه با 2000 و خورده ای قبول شده !
و و و
کلی مثال دیگه میتونم بزنم !
واقن هر سال همینطوره ؟؟ هر سال همینجوری گند میزنن به زندگی کلی آدم ؟؟؟

نه هر سال همین طور نیست ، هر سال از سال قبل بدترهبه نقل از ـمهـ ـسا :واقن هر سال همینطوره ؟؟ هر سال همینجوری گند میزنن به زندگی کلی آدم ؟؟؟

خب شاید روانشناسی پر شده قبلش.به نقل از ـمهـ ـسا :رتبه زیر 20 کشوری انسانی انتخاب اولشو زده روانشناسی قبول نشده ، در جواب اعتراضش تو سازمان سنجش بهش گفتن حقوق که قبول شدی بهتره !
رتبه 1500 تجربی چیزی که یکی دیگه با 6000 قبول شده رو قبول نشده ، تو یه منطقه بودن !
رتبه 1600 تجربی پزشکی قم قبول نشده بعد یکی دیگه با 2000 و خورده ای قبول شده !
و و و
![]()
کلی مثال دیگه میتونم بزنم !
واقن هر سال همینطوره ؟؟ هر سال همینجوری گند میزنن به زندگی کلی آدم ؟؟؟

این رتبه 1500 و 1600 که گفتم با هم کلاسی هاشون مقایسه شدن ! :)به نقل از میم ح میم دال :خب شاید روانشناسی پر شده قبلش.
ببین اینجوری نمیتونی مقایسه کنی. باید دو نفر رو مثال بزنی که جنسیتشون یکی بوده باشه و توی یک منطقه باشند و هردوشون یا بومی باشند یا هردو غیربومی. اگر بتونی اینجوری ثابت کنی سنجش اشتباه کرده، اون موقع قطعا میتونی حقتو بگیری. سنجش هم حقتو نداد شکایت کنی دادگاه قطعا حل میشه.

66 منطقه 2 برق، مکانیک و نرم افزار شریف قبول نشده !به نقل از ـمهـ ـسا :کلی مثال دیگه میتونم بزنم !
به نقل از ـمهـ ـسا :این رتبه 1500 و 1600 که گفتم با هم کلاسی هاشون مقایسه شدن ! :)
همین مورد رو شما الان بین چند نفر پخش کردی و اونا بین چند نفر پخش کردن ؟ کی میگه اینا رو قبول نشده ؟66 منطقه 2 برق، مکانیک و نرم افزار شریف قبول نشده !

شما بر اساس سایت دانشگاهتون باید اقدام کنیدبه نقل از The Last Horseman :من الان سایت دانشگاهی رو که قبول شدم چک کردم مثلاً٬ دیدم مهلت ثبت نام رو که سنجش گفته از 22 تا 25 شهریور٬ اینجا نوشته مهندسی آی تی و برق و مکانیک٬ 29 شهریور. حالا موندم چرا سنجش یه چیز میگه٬ سایت دانشگاه یه چیز دیگه ؟!![]()