پیشنهاد میکنم تو وقت آزادت انیمه Attack on Titan رو ببینی، بعد انقدر خوشت میاد منو دعا میکنی تو کنکور احتمال موفقیتم بیشتر میشه 

یا واقعا قصد خارج رفتن رو نداری؟ به نظرت نباید برا پیشرفت، یا حتی فقط یه زندگی راحت، رفت؟

سلام.به نقل از @@sin :سلام
ميشه روش خوندن درسات رو بگي ...!
كه مثلا هر درس رو چه طوري مي خوندي؟!
مخصوصا دروس عومي![]()
![]()

اول يه دور كلى ميخوندم. بعد تست ميزدم از خيلى سبز ك تثبيت شه. چند روز بعد دوباره ميرفتم سراغ همون مبحث تا دوره شه و جزيى تر و دقيق تر ميخوندم. بعد هم فاصله ى بين دوره كردن ها بيشتر ميشد كم كم.به نقل از F@|-|!mEh :زیست رو دقیقا چجوری میخوندی؟!![]()

سلام. ممنون. تو هم همينطور :دىبه نقل از Swallow :سلام تبرک میگم ایشاالله همیشه موفق باشی؟
دقيقا از چه سالی براى کنکور شروع کردی؟ همراه با المپياد کنکور میخوندی؟
زیست و ز مین چطور میخوندی؟
فکر میکنی کنکور به هوش بستگی داره یا خوندن؟ کدوم بیشتر؟
فعلا همین
حق هم نداری بگی مساعده. 
بچه های 92 اسپم میدادن پارسال.
شیرمو حلالت نمیکنما. 
))
١-دوم: ٢٠به نقل از R.sh :
خب؛
1.معدل دومت؟سوم؟پیش؟
2.تخصص چی میگیری؟
3.کلاس،معلم خصوصی؟+چه زمانی از اینا استفاده میکردی :پی .واسه چیش؟درس میدادن یا مشکلاتتو حل میکردن یا نکته مثندلیلش ¿
4.سوم فقط واس نهایی میخوندی یا تست نیز میزدی؟""
5.بعد نهایی چیکا کردی؟
6.جو گیر نمیشدی؟
7.خسته نشدی؟ :/
8.ورزش؟
9.نت؟اینستا؟
10.قبلن به عدد دو حس خاصی نداشتی؟
11.شرو کردی واسه تک شدن¿
12.اول کتاب میخوندی یا جزوه؟((((:
منو ببخش؛*
بمونه خاك بخوره 

جالبه 

متفاوت بود سوالات :د
مثلا براي تقويت حافظه و اينجور چيزا در اين مدت مديد. :دي
وگرنه منم پتانسیل تک رو داشتم ! خواستم بعد کنکور هیجان بمونه دیگه به هر حال
:-کوفت 

ببخشید چندتا سوال برام پیش اومدبه نقل از آنــا :مرسى
١- خب آره و مهمترين دليلشم بالا گفتم. اين ك خودمو با بقيه مقايسه نكردم ك نااميد شم.
٢- كتاب ك مهمترين چيزهجزوه ى معلمام + ادبيات موضوعى الگو، عربى كامل گاج، دينى جامع گاج، زبان شهاب انارى و يه كتاب تمرين ريدينگ، رياضى سوم خيلى سبز پيش گاج طوسى، زيست خيلى سبز (دم دستى بود وگرنه سوالاش خيلى چيز خاصى نيست) و گاج طوسى جامع، فيزيك پايه گاج و پيش هم گاج و خيلى سبز، شيمى مبتكران
با گاج و خ سبز قرارداد بستم انگار
٣- مثلا، وقتى تو زيست اولين بار درسى رو ميخوندم همون موقع تست ميزدم از خ سبز تا تثبيت شه. يا سعى ميكردم كلا تو تست زدنم وقتى ك ب خودم ميدم از وقت استاندارد كمتر باشه.
٤- روزاى مدرسه ٥ ساعت روزاى عادى ٨ تا ١٠
البته مدرسه نميرفتم زياد
تشريف بياريد ؛؛)