روژین د.
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور خانوم روژین داریوش.
ممنونم.
نه مشکلی ایجاد نشد.
مهم نبود خیلی برام، صرفا در حد رفع حاجت درس میخوندم من زیست رو شاید یه کم بیشتر فقط.
ولی شما که وقت دارید الان بخونید خب، چون نهاییا هم برای شما مهمتر از ماست. ولی منظورم اینه که تابستون قبل سوم درس نخونی همچین فاجعه ای هم رخ نمیده " :-بدآموزی
تا قبل عید واسه نهایی کار خاصی نمیکردم. واسه امتحانا و اینا میخوندم فقط، معلمامون بعضی وقتا مجبورمون میکردن مث نهایی بخونیم و کتاب رو حفظ کنیم مثلا. اما کار اضافه میخواستم بکنم تست میزدم، بیشتر زیست اونم، نه بقیه درسا. فروردین و اردیبهشت به بعد دیگه بیشتر تشریحی خوندم و نمونه سوال حل کردم.
25 درصد برای کسایی که تغییر رشته ای نبودن.
روزای تعطیل از 6-7 ساعت شروع کردم آخرای تابستون 8 میخوندم.
نت هم با گوشیم میومدم آخر شبا یه چرخی میزدم. حدود نیم ساعت.
واسه قلمچی هم اِی !
مداوم و پیوسته نه. بعضی آزموناش رو جوگیر میشدم میخوندم
به نقل از Mohammadreza128 :تبریک عرض میکنم
ممنونم.
به نقل از zahra20 :سلام روژین جون !!!
شما گفتی من تابستونی ک میخواستم سوم برم درس خاصی مطالعه نکردم جز 6-7 فصل اول زیست خوب برای من یکی سوال پیش اومد تو سال سوم و پیش شما ک مطالعه ی زیادی نداشتی برات مشکل ایجاد نکرد از لحاظ زمان اینا؟؟؟ خوب بلاخره شما یه تابستونو تقربیا انگار گذاشته بودین کنار هــــــــــــــــــــا
احیانا اون اخرا این شکلی نشده بودی
نه مشکلی ایجاد نشد.
مهم نبود خیلی برام، صرفا در حد رفع حاجت درس میخوندم من زیست رو شاید یه کم بیشتر فقط.
ولی شما که وقت دارید الان بخونید خب، چون نهاییا هم برای شما مهمتر از ماست. ولی منظورم اینه که تابستون قبل سوم درس نخونی همچین فاجعه ای هم رخ نمیده " :-بدآموزی
به نقل از fateme!!! :سلام تبریک میگم گرچه خیلی دیره !!!
شما سال سوم برای امتحان نهایی بیشتر تلاش میکردین یا برای کنکور خوب اخه روش ها باهم متفاوته؟ #-o
تا قبل عید واسه نهایی کار خاصی نمیکردم. واسه امتحانا و اینا میخوندم فقط، معلمامون بعضی وقتا مجبورمون میکردن مث نهایی بخونیم و کتاب رو حفظ کنیم مثلا. اما کار اضافه میخواستم بکنم تست میزدم، بیشتر زیست اونم، نه بقیه درسا. فروردین و اردیبهشت به بعد دیگه بیشتر تشریحی خوندم و نمونه سوال حل کردم.
به نقل از خوشحال :سلام.تبریک.تاثیر نهایی امسال چقدر بود؟حتما تو پستای قبلی گفتین.درس خوندنو از روزی چند ساعت شروع کردین؟
چقدر میومدین تو نت؟چقدر میخوابیدین؟سوم که قلمچی میدادین درسم میخوندین براش؟!
25 درصد برای کسایی که تغییر رشته ای نبودن.
روزای تعطیل از 6-7 ساعت شروع کردم آخرای تابستون 8 میخوندم.
نت هم با گوشیم میومدم آخر شبا یه چرخی میزدم. حدود نیم ساعت.
واسه قلمچی هم اِی !
مداوم و پیوسته نه. بعضی آزموناش رو جوگیر میشدم میخوندم