منو یادته که؟
اگه هست چگونه؟ 
چرت ترین چیزی که تو عمرم دیدم.بنظرم هیچ کس نمیتونه به این خوبی کتاباشو بفروشه.حیف نیس تستای کنکور رو بیخودی بخاطر صرفا تراز هدر بدیم؟به نقل از inspiré :رابطه ات با زرد کانون چطور بود؟به نظرت تو تابستون بزنيمش؟
![]()
میاد پاسخ میده. :}
به نقل از alirezah_1377 :سلام
برنامه ربزي كه ميخام كنم اگه شب قبل مشخص كنم فردا چي بخونم بهتره يا اول هفته برا كل هفته مشخص كنم؟
شما سال دوم كلاس درسي خارج از مدرسه ميرفتين ؟(ميترسم نرفتم عقب باشم)
كلا اعتقادي به كلاس دارين؟
به نقل از @sanjab@ :سلام
تبریک میگم![]()
![]()
اعتیاد به اینترنت یا تلویزیون و اینا نداشتی؟ اگه داشتی کلن گذاشتی کنار؟![]()
گوشی رو چیکار کردی؟
ساعت درست توی سال تحصیلی پیش دانشگاهی و بعد از عید چقد بود؟
ار پستات مشخصه که واقعن پشتکارت خیلی خوبه ولی سوالی که برا من پیش اومد اگه مثلن تو سال تحصیلی یه روز حوصله درس خوندن نداشتی [-( سعی میکردی حتمن بخونی یا میذاشتی کنار میرفتی تفریح؟؟ #-o![]()
ممنون![]()

به نقل از fateme!!! :سلام شما تو سال پیش اون اخرا خسته نمیشدین مثلا بخواین تفریح برین برای خودتون شاد باشین یا اینکه فقط خودتون رو تو اتاق حبس کرده بودین و فقط درس میخوندیـــــــــــــــــــن؟!![]()

به نقل از MissMarvelous :روژینمنو یادته که؟
![]()
به نظرت من که قراره از مهر برم تازه مدرسه، شاید طلا شم و سهمیه نداشته باشم، نهاییامم بالای ۱۹ نیس، امیدی برای پزشکی سه تا دانشگاه تهران قبول شدن دارم؟اگه هست چگونه؟
![]()

به نقل از inspiré :رابطه ات با زرد کانون چطور بود؟به نظرت تو تابستون بزنيمش؟
![]()

به نقل از NEO :خداو وکیل ... خداو وکیل (با لهجه شیرازی غلیظ خونده بشه.)
اگر بهت در ازای یکسال دیگه موندن یک میلیارد تومن بدن و بگن بشرطی بهت این پول رو میدیم که همین رتبه یا بهترش رو بیاری، حاضری بمونی؟![]()
تو خودت همچین حوصله و توانی میبینی؟
:- زخم خوردهی خسته از کنکور

به نقل از NEO :خداو وکیل ... خداو وکیل (با لهجه شیرازی غلیظ خونده بشه.)
اگر بهت در ازای یکسال دیگه موندن یک میلیارد تومن بدن و بگن بشرطی بهت این پول رو میدیم که همین رتبه یا بهترش رو بیاری، حاضری بمونی؟![]()
تو خودت همچین حوصله و توانی میبینی؟

به نقل از inspiré :نظرت درباره تانک زيست شناسي چيه؟نوشته بودي در منابع زيستت آبي؛منظورت آبي کانونه؟، يعني اينقدر خوبه؟
#با عرض پوزش من سوالام به تدريج يادم مياد![]()
پ.ن2:درباره عربي،من عربي عمومي کنکور گاج ويرايش پارسال رو دارم،با عربي کامل فرق ميکنه؟

به نقل از zahra20 :سلام روژین جون تو هندسه رو چطور خوندییی.من هرچقدر میخونمش اصلا نمیفهمم....یه روز یه مساله رو حل میکنم بعد فرداش یادم میره اینو باید چطور حل کرد..........خیلی سخته.....باید خیلی قدر باشی که هندسه رو بالای 70 بزنی....میشه کمکم کنی....بعد برا تست زنی کدوم کتابو بزنم.....نشرالگو من دارم خوبه؟یعنی کافیه واسه تست زنی؟راستی منظورم هندسه1 ها....

سوم تست بزنیم؟ پایه بخونیم ؟ فقط سوم بخونیم ؟ یادمون نمیره ؟ تاثیری داره اصلا ؟ درس خوندن تو سوم چقدر مهمه ؟ باعث نمیشه چهارم خسته بشیم از درس ؟ به طوری کلی چگونه سوم خود را مفید بگذرانیم ؟ 

به نقل از فاطمه م. :سلام روژین![]()
به نظرت از سال سوم چطوری استفاده کنیم که تو سال چهارم پدرمون در نیاد؟سوم تست بزنیم؟ پایه بخونیم ؟ فقط سوم بخونیم ؟ یادمون نمیره ؟ تاثیری داره اصلا ؟ درس خوندن تو سوم چقدر مهمه ؟ باعث نمیشه چهارم خسته بشیم از درس ؟ به طوری کلی چگونه سوم خود را مفید بگذرانیم ؟
![]()

به نقل از mohammadkalani :منابعی که استفادهکردی رو خییلی جزئی میشه بگی 2.بعد قرابتو متنو درک مطلب زبان و عربی ازکی شروع3.مشاورخصوصی داشتی یانه4.عمارلومعلمه ماهستش میگه فقط جزومو بخونید کافیه نظرت چیه