روزی چندساعت درس میخوندی؟
نحوه برنامه ریزیت چطور بود؟ برای درسای مختلف در هفته چند واحد زمانی اختصاص میدادی؟
چندتا درس در یک روز میخوندی چندتا عمومی چندتا اختصاصی؟
اگر داری میتونی از نمونه برنامه ریزی یک هفته ات عکس بگیری بذاری؟
سوالای اولت رو صفحه های قبل جواب دادم، فقط بگم من به واحد تعیین کردن اعتقادی نداشتم. ![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
تو هفته های مختلف هم یکسان نبود معمولا.
اینکه تو یه روز چند تا درس میخوندم هم متفاوت بود، ولی فک کنم میانگین بگیریم روزای تعطیل بشه سه تا اختصاصی دو تا عمومی. کلا تنوع طلب بودم یک مقدار ![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
زیست رو ولی هرروز میخوندم.
در زیست بیشتر روی خوندن متن کتاب و مرور جزوه ها وقت بذارم یا تست زدن؟
صد در صد متن کتاب !
همه ی کتاب های زیستی که در منابعت نوشتی، کامل خوندی؟ نه !
آبی و همگانان و تستای عمارلو رو کامل زدم.
من مشکل جدی برای تمرکز دارم چه کنم؟ مرتبا یا در رویا فرو میرم یا اتفاقات بد حتی کوچیک بویژه بحث با دوستان یادم می افته و حرص میخورم که چرا اینکارو کردم و فلان کارو نکردم. چه طوری مقابله کنم؟
اول اینکه امسال سعی کنید کلا از حواشی دور باشید. بحث با دوست و رفیق و معلم و دعوا و جنگ روانی و درگیری با خانواده و اینا کلا سمه. ینی به حداقل برسونید اینا درگیریارو.
برای درس خوندن هم میتونی شرط بذاری واسه خودت. مثلا من میگفتم اگه این درس رو تا فلان جا خوندم، حق دارم یه ربع برم نت. یا مثلا یه شیرینی بخورم ![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
چه میدونم، یه چیزی که دوست داشته باشی ! ![Big Grin :دی :دی](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
ولی باید کیفیت هم مد نظر بگیری، سرهم بندی قبول نیست! اگه تا آخر درس رو با کیفیت خوندی - نباید خودمونو گول بزنیم - حق داری جایزه تو بدی به خودت.
یه کار دیگه ام هست، میتونی درستو عوض کنی. مثلا من ریاضی فیزیک می خوندم تمرکزم بیشتر از زیست بود. اگه میدیدم نمیتونم زیست بخونم میرفتم یه ساعت ریاضی میخوندم بعد دوباره میومدم سر زیست.