صندلی داغ رتبه های برتر کنکور خانوم نیلوفر ظریف

وضعیت
موضوع بسته شده است.

FaRZANEH15

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگــآن
شهر
tab
دانشگاه
SBMU
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور خانوم نیلوفر ظریف

سلام ... تبریکـ عزیزم

خوندن قرابت هـامون سبطی تا چه اندازه کمک کرد ؟ خیلی کتاب قطوریه ؟ خوندنش چه قدر طول کشیـد ؟

زبـآن رو چطوری صد زدی ؟ عـالیه !!

kimia moghadam

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان١
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

نيلوفر من واقعا تبريك ميگم. تو افتخار مدرسه اي :))
تو اين وضعيتي كه نتايج مدرسه اصن راضي كننده نيس تو فك ميكني چه اشكالاتي وجود داشت كه نتيجه ي بهتري نگرفتن امسالي ها؟ يا تو چه اشكلاتي نداشتي كه متفاوت بودي با بقيه بچه ها؟

يه تصور عمومي وجود داره كه همه بچه ها من جمله خود من فك ميكنيم تابستون شروع پيش و تموم كردن پايه س. در طول سال وقت اصلي رو بايد گذاشت روي پيش و تستاش و تست پايه. عيد به بعد هم فقط جمع بندي و مرور. تو اين مدلي بودي يا شيوه ي كارت كاملا متفاوت بود؟ راستش من حس ميكنم انجام دادن همزمان اين كارا واقعا سخته. نشدني حتي. مثن من مطمئنم پايه رو تا آخر تابستون تموم نميكنم. در مقابل از اين كه از مهر به بعد نميتونم وقت براي پايه بذارم هم مطمئنم. واقعا درگيري ذهني دارم سر اين قضيه!

بطور كلي چقد از وقتتو صرف عموميا ميكردي و چقد براي اختصاصي؟ هر كدومو تو ماه ها ي خاصي ميخوندي يا در طول سال هيچ وقت نبود كه كتابيُ كنار بذاري؟

گفتي خودت برنامه نوشتي. برنامه اي كه نوشتي بلند مدت بود يا در حد كارهاي روتين هفته؟ برنامه ت شامل چه چيزايي ميشد؟ مثن اولين باري كه برنامه نوشتي ميدونسي كه قراره تو اين موقع از سال تا فلان فصل فلان درس رو خونده باشي؟ بعد چجوري تونستي يه برنامه منطقي بنويسي؟ من برنامه مينويسم اصن ماورائي ميشه!

يه جمله باحالي گفتي كه درسُ يجوري ميخوني انگار آخرين باريه كه براش وقت ميذاري. من نقطه ي مقابلم. اينقد وقت كم ميارم و فشار زياد ميشه كه يجوري ميخونم كه نهايتا پاسخگوي امتحان فرداش باشه! چجوري تونستي مديريت كني كه اين اتفاق نيفته؟

جدا˝ خيلي خوشحال شدم وقتي رتبه تو شنيدم. برات آرزوي موفقيت دارم ؛)

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از khashayarfn :
سلام :D
اول از همه که تبریک! :D

احیانا معدلت چند شد سال سوم؟
منابعت واسه کنکور چیا بودن؟ :D
چقدر میخوندی؟ پیشنهادت واسه بقیه چیه؟
عربی رو چطوری اینقد زدی؟ :)) عربی رو کجای دلمون میتونیم بزاریم؟ :D
تست زیاد میزدی یا کم؟
ااا رباتیکی هم که بودی! پیشنهادت واسه یکی که 2-3 سال گذشته هیچی نخونده چیه؟
سلام، ممنون
معدل نهایی 19.70 و معدل کل 19.86
من بعد کنکور که منابعم رو جمع کردم شدن 2 تا کارتن بزرگ!لطفا درس به درس بپرسید الان همه رو یه جا نمی تونم بگم
گفتم که من ساعت مطالعه ام در حد متوسط بود. مثلا رتبه2 ریاضی امثال(نگین یغمایی) گفته که روزای تعطیل 13-14 ساعت میخونده و تو عید روزی 15 ساعت! من وسطای سال ساعا مطالعه ام حدود 50 ساعت بود با توجه به این که فقط جمعه و 3شنبه مدرسه نمی رفتم. اگه ساعت مطالعه تون مثه نگین یغمایی فوق العاده نباشه اشکال نداره،اما همون ساعت متوسطی هم که میخونید خوب بخونید ولی فک نکنید که با ساعت مطالعه خیلی کم اما مطالعه خیلی عمیق تر میشه موفق شد، بالاخره باید یه حداقل ساعت مطالعه ای رو رعایت کنید.
تابستون حتما و حتما عربی رو یه دور بخونید. من تابستون که میرتم کلاس عربی تو مدرسه چیز زیادی از حرفای معلمم نمی فهمیدم!رفتن به کلاس عربی برام مرگ بود!اما تو تابستون با برنامه کانون عربی رو یه بار دور کردم و بعد از اون بود که درهای عربی رو به روی خودم گشوده دیدم :D اون موقع بود که حرفای معلممون رو می فهمیدم و برام مفید بود. قبل عید گاج سبز و کانون آبی رو واسه عربی 2دور خوندم تقریبا بعد رفتم سراغ فوت و فن. تو کنکور هم اشکالم فقط سوال های درک مطلب بود! حتی دبیران هم سر جواب درک مطلب های امسال خیلی اختلاف نظر داشتن.
تست زیاد میزدم اما همیشه مطالعه کامل درس در اولویت بود، تا یه مبحث رو کامل نخونده باشی و درک نکرده باشی سراغ تست نرو.
تابستون رو پایه تمرکز کن و حتما درس هایی از پایه رو که حس میکنی ضعف داری تقویت کن، الان نصف تابستون هم رفته پس باید بیشتر تلاش کنی تا تو همین 1 ماه و نیم مونده به بقیه برسی اما نگران نباش و استرس نداشته باش،می تونی برسی.

asemaneh76

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bor

سلام
تبریک x:
خب برای ریاضی و فیزیک و شیمی و عربی و دینی و ادبیات وزبان چه منابعی داشتی؟؟؟

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از niyayesh :
بله دیگر..رباتیکی جماعت اینطوریه....
یه سوال کلاس دوم تست میزدی؟برای هردرس چه کتابایی؟
کلاس دوم تست نمیزدم کتاب کمک درسی هم فقط برای فیزیک و عربی داشتم. فیزیک خوشخوان که معلممون گفته بود بگیریم و گاج سبز که به درد بخور هست. سال دوم جوری بخون که درس های رو بفهمی و اشکال یا مبحث گنگی برات باقی نمونه،تست زدن زیاد لازم نیس. جوری بخون که سال پیش دانشگاهی مجبور نباشی کلی وقت بذاری تا کم کاری های سال دوم رو جبران کنی و درس هایی که امسال یاد نگرفتی رو بخوای 2 سال دیگه یاد بگیری.

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی

در ازا یه 206 حاضری بری واسه گاج تبلیغ کنی؟

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک

مبارکت باشه : دی
به نقل از سیاوش :
دوم: برق خره نرو :-""""
تایید میشه : " : دی : زخم خورده

این سیاوشم میتونست بره برق اما رفت نرم

بش بگو چرا سیاوش : دی

shaghayegh tarabkhah

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 6
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

سلام واقعا بهت تبریک میگم.....

به نظرت داشتن مشاور خصوصی برای برنامه ریزی لازمه یا آدم خودشم میتونه برنامه ریزی کنه؟؟؟؟؟؟؟
شما چندبار در طی سال مرور کردی درسهارو؟؟هرچند وقت؟؟
توی مرورهات تمام کتاب تست هات رو دوباره میزدی؟؟؟

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از Lady-kindness :
سلام ... تبریکـ عزیزم

خوندن قرابت هـامون سبطی تا چه اندازه کمک کرد ؟ خیلی کتاب قطوریه ؟ خوندنش چه قدر طول کشیـد ؟

زبـآن رو چطوری صد زدی ؟ عـالیه !!
به من خیلی کمک کرد. یاد گرفتم همه بیت ها رو درست بخونم و یاد گرفتم موضوعاتی که تو تست های قرابت معنایی مطرح میشن چیا هستن.تو تابستون روزی نیم ساعت تا 1 ساعت هامون سبطی میخوندم و تا آخر تابستون تموم شد. از اول مهر تست های نشر الگو رو میزدم اما دیگه هفته ای فوقش 1 ساعت رو قرابت وقت میذاشتم چون جواب دادن به تست های قرابت یک مهارته،وقتی که یاد بگیری فقط لازمه هر هفته یه کم تمرین کنی. قرار نیست تک تک موضوعاتی که هامون سبطی اومده دسته بندی کرده حفظ کنی،بلکه مفهومش رو یاد بگیر.قرابت اصلا حفظی نیس که بعضیا میان ابیات هم مفهوم رو حفظ میکنن!
عرضم به حضورتون که من از 6 سالگی در کلاس های برنامه ای زبان شرکت میکردم :D ولی خب برای کنکور هم از همون اول با برنامه کانون زبان رو میخوندم و تست میزدم اما زیاد روش وقت نمیذاشتم. یکی از تفریحاتم در دوران کنکور این بود که مثلا 120-150 تا تست زبان تو نیم ساعت میزدم!انقد ذوق میکردم :)) حس دونده های المپیک بهم دست میداد :D و ریدینگ هم کار میکردم. کتاب endِ ریدینگ خیلی سبز رو خوندم خوب بود. برای زبان کیاسالار و زبان جامع کنکور خیلی سبز رو زدم.

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از K.M.W :
نيلوفر من واقعا تبريك ميگم. تو افتخار مدرسه اي :)) ممنون :)
تو اين وضعيتي كه نتايج مدرسه اصن راضي كننده نيس تو فك ميكني چه اشكالاتي وجود داشت كه نتيجه ي بهتري نگرفتن امسالي ها؟ يا تو چه اشكلاتي نداشتي كه متفاوت بودي با بقيه بچه ها؟ معلم های امسال همش میگفتن که کلاس شما خوبه!شما از پارسالی ها بهترید اما در نهایت دیدیم که نتایج پارسالی ها به مراتب بهتر بود البته پارسال 2 رقمی ریاضی نداشتیم. آدم نباید مثه کبک سرشو بکنه زیر برف و واقعیت ها رو نبینه، این که یه معلم یا حتی چندتا یا اصلا همه شون بگن تو هیچی نمیشی یا تو هیچی حالیت نیس دلیل نمیشه که تو ناامید شی و همچنین حتی اگه همه بگن تو خیلی شاخی دلیل نمیشه که واقعا باور کنی شاخ هستی و به وضعیت واقعیت توجه نکنی.یه مشکل که تو مدرسه ما هست جوّ کلاسه متاسفانه بچه ها به سال آخر که میرسن دوستی و معرفت و اینا همش یادشون میره. فکر می کنن اگه دوستشون رو عقب بندازن خودشون جلو میفتن،فک میکنن فقط خودشون باید بهترین کتاب و بهترین معلم رو داشته باشن و هزارتا دروغ میگن و پنهون کاری میکنن مبادا تو کنکور دوستشون یه تست بیشتر از اونا بزنه. شک نکنید که کسی با دروغ، زیر آب زدن، حسادت، خراب کردن دیگران، نفاق و دورویی و پنهون کاری به جایی نمی رسه. تو خیلی شهرهای دیگه بچه ها اطلاعات و تجربیاتشون رو واقعا صادقانه در اختیار هم دیگه قرار میدن و به دوستاشون به چشم رقیبی که باید پوزشو بزنن نگاه نمی کنن!

يه تصور عمومي وجود داره كه همه بچه ها من جمله خود من فك ميكنيم تابستون شروع پيش و تموم كردن پايه س. در طول سال وقت اصلي رو بايد گذاشت روي پيش و تستاش و تست پايه. عيد به بعد هم فقط جمع بندي و مرور. تو اين مدلي بودي يا شيوه ي كارت كاملا متفاوت بود؟ راستش من حس ميكنم انجام دادن همزمان اين كارا واقعا سخته. نشدني حتي. مثن من مطمئنم پايه رو تا آخر تابستون تموم نميكنم. در مقابل از اين كه از مهر به بعد نميتونم وقت براي پايه بذارم هم مطمئنم. واقعا درگيري ذهني دارم سر اين قضيه!
من از اول با برنامه کانون پیش رفتم و هیچ وقت عقب نموندم. تو تابستون پایه رو تقریبا تموم کردم. اکثرا میخوان که تابستون پایه رو تموم کنن اما اول مهر که میشه می بینن نتونستن! الان باید حداکثر تلاشتو بکنی که پایه رو تا جایی که می تونی تموم کنی اما این به این معنی نیس که طی سال دیگه قرار نیس پایه بخونی. اون موقع هم پایه میخونی،هم پیش. سعی نکن قبل عید درس ها رو تموم کنی. کسی که همه درس ها رو خوب خونده باشه و قبل عید تموم کنه،بعد از عید سرگردون می مونه که:"خب؟حالا چی کار کنم؟حالا چی بخونم؟چرا ساعت مطالعه ام یهو انقد افت کرد؟" و از طرفی هم قبل عید مجبور میشه درس ها رو سمبل کنه که تموم شه. اما هستن کسانی که تواناییشون بالا هست و قبل عید همه درس ها رو با کیفیت بالا میخونن و بعد عید یه بار دیگه تقریبا کامل میتونن مرور کنن اما واقعا انگشت شمار هستن.
بطور كلي چقد از وقتتو صرف عموميا ميكردي و چقد براي اختصاصي؟ هر كدومو تو ماه ها ي خاصي ميخوندي يا در طول سال هيچ وقت نبود كه كتابيُ كنار بذاري؟
من همه درس ها رو طی سال میخوندم و هیچ وقت نشد یه درس رو بذارم کنار حتی برای 2 هفته.من به این توجه میکردم که هر درس با توجه به وضعیت خودم نیاز به چقدر زمان داره. مثلا برای ادبیات اون اوایل تقریبا درحد ریاضی وقت میذاشتم اما از همون اول هفته ای 2-3 ساعت بیشتر زبان نخوندم
گفتي خودت برنامه نوشتي. برنامه اي كه نوشتي بلند مدت بود يا در حد كارهاي روتين هفته؟ برنامه ت شامل چه چيزايي ميشد؟ مثن اولين باري كه برنامه نوشتي ميدونسي كه قراره تو اين موقع از سال تا فلان فصل فلان درس رو خونده باشي؟ بعد چجوري تونستي يه برنامه منطقي بنويسي؟ من برنامه مينويسم اصن ماورائي ميشه!
من با برنامه کانون پیش می رفتم. هر جمعه بعد آزمون منابع و مباحثی که قرار بود واسه آزمون بعدی بخونم رو لیست میکردم بعد هر شب قبل خواب با توجه به این که از اون لیست چی بافی مونده برنامه فردامو می نوشتم.
يه جمله باحالي گفتي كه درسُ يجوري ميخوني انگار آخرين باريه كه براش وقت ميذاري. من نقطه ي مقابلم. اينقد وقت كم ميارم و فشار زياد ميشه كه يجوري ميخونم كه نهايتا پاسخگوي امتحان فرداش باشه! چجوري تونستي مديريت كني كه اين اتفاق نيفته؟
برای وقتی که میذاشتم ارزش قائل بودم و جوری میخوندم که وقتی بعد 1 ساعت از پای کتاب بلند شدم با وجدان راحت بگم:"من واقعا 1 ساعت رو خوندم!" وقتی بخونی همه حواست به درس نباشه و کیفیت نداشته باشه داری وقتتو هدر میدی.
جدا˝ خيلي خوشحال شدم وقتي رتبه تو شنيدم. برات آرزوي موفقيت دارم ؛)

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

نیلوفر گوله شریفو نخوری تا اینجا هس! :))
ینی اینا در کمین نشستن رتبه برترارو اغفال کنن. میدونی که؟

چرا بعضی از سال پایینی ها فکر میکنن که باید از یه سال بالایی این قبیل سوالاتو بپرسن وگرنه موفق نمیشن و باید برن سر به بیابون بذارن؟

. ساعت مطالعه :-"
. تقسیم ساعات عمومی اختصاصی (کی ام نزنیا :-" )
. رتبه های برتر چند سال در کانون فرهنگی آموزش بوده اند؟
. کانون یا گزینه یا فلان؟ :-" (و گزینه ی هیچ کدامی تعریف نشده است)

نیلوفر نامردی اگه فک کنی من رتبم خیلی ضایس که نگفتم :))

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از asemaneh76 :
سلام
تبریک x:
خب برای ریاضی و فیزیک و شیمی و عربی و دینی و ادبیات وزبان چه منابعی داشتی؟؟؟
حسابان و دیفرانسیل:در سطوح اولیه کانون آبی و گاج خوبه و در سطوح بالاتر اندیشه فائق و نشر الگو و تخته سیاه
من برای هر مبحث بعد اینکه کامل جزوه هامو میخوندم میرفتم سراغ کانون آبی که سوالاش آسون تره، بعد اندیشه فائق و تخته سیاه یا نشر الگو.
دیف1 نشرالگو داشتم،دیف2 تخته سیاه جفتش خوبه.
فیزیک فقط گاج نقره ای داشتم و البته معلممون تست و جزوه زیاد میداد.
دینی گاج نقره ای
ادبیات برای قرابت هامون سبطی و نشرالگو، برای زبان فارسی هامون سبطی و 5بحث نشرالگو، برای آرایه نشرالگو و کتاب همایش هامون سبطی هم خوب بود. ادبیات موضوعی گاج هم پارسال تازه منتشر شد و ازش تعریف میکردن اما من نداشتم.
زبان کیاسالار و زبان جامع کنکور خیلی سبز

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از امــیـــررضـــا :
در ازا یه 206 حاضری بری واسه گاج تبلیغ کنی؟
اگه گاج باشه آره :D چون تا حالا کتاب بد از گاج ندیدم،شاید در همه درس ها کتاباش برای کنکوری ها بهترین نباشه اما هیچ کدوم بد نیس. اما بعضی از انتشاراتی ها کتاباشون واقعا مسخره است،حتی گاهی از نظر علمی مطالب اشتباهی داره و بیشتر باعث گمراهی دانش آموز میشه!

@sanjab@

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

برا دینی چیکار کردی؟؟
منبعت چی بود؟؟
واو به واو کتاب و آیاتو حفظ بودی؟؟

راستی شما با فرهاد ظریف(لیبرو تیم ملی) نسبتی نداری؟؟؟ :-"

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از ali jahangiri :
مبارکت باشه : دیتایید میشه : " : دی : زخم خورده

این سیاوشم میتونست بره برق اما رفت نرم

بش بگو چرا سیاوش : دی
ممنون
آره لطفا بگن چرا نرم افزار رو به برق ترجیح دادن

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از shaghy :
سلام واقعا بهت تبریک میگم.....

به نظرت داشتن مشاور خصوصی برای برنامه ریزی لازمه یا آدم خودشم میتونه برنامه ریزی کنه؟؟؟؟؟؟؟
شما چندبار در طی سال مرور کردی درسهارو؟؟هرچند وقت؟؟
توی مرورهات تمام کتاب تست هات رو دوباره میزدی؟؟؟
من مشاور نداشتم و به نظرم داشتن مشاور لازم نیس اما بستگی به فرد داره. یکی هس که تو کل عمرش صرفا شب امتحان و اونم در حد 16-17 درس خونده و علاقه ای به درس نداره،بعیده این فرد بتونه خود بخ خود سال آخر درس خون شه پس مشاور می تونه بهش کمک کنه. بعضیا هم هستن که نه تنها در درس خوندن بلکه در زندگی عادت ندارن خودشون برای خودشون برنامه ریزی کنن و تصمیم بگیرن یا وسواس دارن که مبادا هر قدم که برمیدارن اشتباه باشه،برای اینا هم مشاور خوبه. اما کسی که بتونه خودش برنامه ریزی کنه و به خودش اعتماد کافی رو داشته باشه نیاز به مشاور نداره.
چند بار مرور که خب برای هر درس فرق داره مثلا دیف2 رو فقط یه بار خوندم اما دیف1 رو تقریبا 3 بار خوندم البته البته زیاد تست تکراری نزدم،تو مرور بیشتر تست جدید میزدم.همه تست هایی که میزدم رو مارک دار کرده بودم اگه میخواستم تست تکراری بزنم تو مرورها از مارک دارها میزدم.

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از ~Dr.Shariati~ :
نیلوفر گوله شریفو نخوری تا اینجا هس! :))
ینی اینا در کمین نشستن رتبه برترارو اغفال کنن. میدونی که؟ آره نامردا بهم اس ام اس هم دادن که پا شو بیا همایش،میخوان منو به زور ببرن اونجا
چرا بعضی از سال پایینی ها فکر میکنن که باید از یه سال بالایی این قبیل سوالاتو بپرسن وگرنه موفق نمیشن و باید برن سر به بیابون بذارن؟ اینجوری نیس که اگه نپرسن موفق نشن اما آدم هر راهی رو که بخواد شروع کنه بهتره از اونایی که قبلا اون راه رو طی کردن یه سری اطلاعات بگیره.
. ساعت مطالعه :-" تابستون 30 ساعت،آخراش زور زدم که برسسه به حدودا 40. طی سال تحصیلی بیشتر شد تا به حدود 50 رسید. بعد عید که مدرسه نرفتن 60 بود حدودا
. تقسیم ساعات عمومی اختصاصی (کی ام نزنیا :-" ) برای من چیزی که اهمیت داشت سطح خودم تو هر درس بود،اگه تو درسی ضعیف بودم وقت بیشتری براش میذاشتم حالا چه عمومی بود،چه اختصاصی
. رتبه های برتر چند سال در کانون فرهنگی آموزش بوده اند؟ از بدو تولد!
. کانون یا گزینه یا فلان؟ :-" (و گزینه ی هیچ کدامی تعریف نشده است)
کانون
نیلوفر نامردی اگه فک کنی من رتبم خیلی ضایس که نگفتم :))

فات

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد نظری

درود خانوم :-"
من میرم سوم از الان حسابان بخونم؟نخونم؟کدوم کتابو بخونم؟کدوم کتابو نخونم؟معلم بگیرم یا خودم بخونم؟معلم نگیرم و نخونم؟نظرت در مورد حسابان؟میگن تو پیش حسابان برات آسونه چیه قضیَش؟فیزیک 2 فصل سینماتیک و دینامیک تو پیش میخونیم،الان بخونم؟یا الان نخونم؟نظرت در مورد حفضیای شیمی چیه؟الان بخونم یا الان نخونم؟ادبیات خوندنو از کی شروع کردی؟من از الان بخونم یا از الان نخونم؟زبان درس آسونیه؟زبانو چند زدی؟کالج زبان میرفتی؟نری ضعیف محسوب میشی؟زبانت ضعیف باشه از کی باید بخونی؟بخونم؟نخونم؟نظرت در مورد اینکه فیزیک پیشو این تابستون اون دو فصلشو بخونم چیه؟مغز معیوبم میکشه؟ریاضیتو چند زدی؟من فکر میکنم ریاضیمو صد بزنم به نظرت فقط یک رویاس؟چقد رویا پرداز بودی؟بیشتر گذشته نگر بودی یا آینده بین؟اگه خیلی تو رویاهات غرق شی باید چجوری رها شی؟تستاتو چجوری صحیح میکردی؟میزدی همه تستارو بعد تصحیح میکردی یا همزمان هرتستیو که زدی پاسخنامه رو چک میکردی؟زبان فارسی3 رو بخونم از الان؟نخونم از الان؟کی بخونم؟تابستون سال دوم به سوم چیکار میکردی؟نظرت درمورد اینایی که میگن سال سوم فقط نهایی بخون چیه؟نمیشه همزمان باهش تست زد سال سوم؟

نفسم بند اومد #S-: جواب بده باز میام >:D<

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

عاشقتم نیلوفر ینی :))
پیشنهاد میکنم یه بارِ دیگه یه مدله دیگه سوالامو بخون! :-"
الان بنظرت چرا من که کنکور دادم ساعت مطالعه اینا بپرسم؟؟؟ :-"
بخون بخون یه بار دیگه تا به عمق فاجعه پی ببری :-"
(اصلا منظورم این نبود که نپرسن. قطعا باید بپرسن بالاخره :d)

90951598371096055924.png

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از @sanjab@ :
برا دینی چیکار کردی؟؟
منبعت چی بود؟؟
واو به واو کتاب و آیاتو حفظ بودی؟؟

راستی شما با فرهاد ظریف(لیبرو تیم ملی) نسبتی نداری؟؟؟ :-"
دینی خوندن برای امتحان تشریحی با دینی خوندن برای کنکور کاملا متفاوته. وقتی بخواید امتحان تشریحی بدید باید تا حدی جملات کتاب رو حفظ کنید اما برای تست زدن باید جملات کتاب رو درک کنید! و البته به یه سری کلید واژه ها که تو درس هس و توی تست های بسیار تکرار میشه دقت کنید. هر درس رو باید یه دور بخونید تا اینجا 50% یادگیری صورت گرفته، بعد از اینکه تست های اون درس رو بزنید 50% دیگه یادگیری صورت میگیره چون باید با تیپ سوال های مطرح شده از هر درس آشنا شید و بفهمید کدوم قسمت ها تو تست ها تاکید بیشتری روش هست. به مرور و با دیدن سبک تست های دینی دستتون میاد که چطور دینی بخونید. من هیچی رو واو به واو حفط نکردم اما برای دینی مرور چند باره خیلی مهم هست. گاج نقره ای خوبه.
نه،نسبتی نداریم :D اون فرهاد ظریف آهنگران هست اما من پسوند ندارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا