robomash
Lily Delicated
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی نرم افزار
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور خانوم نیلوفر ظریف
اگه پارسال سنماتیک و دینامیک در حد همون دوم یاد گرفتی لازم نیس فعلا بخونی. حفظیای شیمی رو باید بخونی و انقد مرور کنه که تو ذهنت بمونه.خوندن ادبیات رو به روش درست از تابستون پیش شروع کردم.
همه درصدامو صفحه اول گفتم. من میرفتم موسسه کیش سابق(پاراکس الان) و نمیدونم منطورت از کالج زبان دقیقا چیه.بری کلاس به مراتب بهتره.
تابستون دوم به سوم فقط رباتیک کار میکردم و کلاس فرانسه میرفتم،همین.
لازم نیس از الان نگران سال پیش باشی.
همه تست ها رو میزدم آخرش یه جا تصحیح میکردم اینطوری سرعت بالا میره.
از الان که لازم نیس زیاد اما از اول سال حسابان رو حتما همراه با معلم بخون و پیش برو،حسابان با همه ریاضی هایی که تا الان خوندی تا حدودی متفاوته و اگه پایه ریاضیت قوی نباشه ممکنه دچار مشکل بشی.تست حسابان هم بزنی بد نیس اما خیلی سبز نزن.تو دیفرانسیل خیلی از مطالب حسابان رو سطح بالاتر و با راه های تستی بهتون یاد میدن واسه همین حسابان تا حدی آسون تر به نظر میرسه و از طرفی هم چون تا قبل مهر حسابان رو (ایشالا) برات آسون تر میشه ولی برای همه صادق نیس،خیلیا سال پیش هم چنان با حسابان مشکل دارن.به نقل از ـفاتـــــ :درود خانوم
من میرم سوم از الان حسابان بخونم؟نخونم؟کدوم کتابو بخونم؟کدوم کتابو نخونم؟معلم بگیرم یا خودم بخونم؟معلم نگیرم و نخونم؟نظرت در مورد حسابان؟میگن تو پیش حسابان برات آسونه چیه قضیَش؟فیزیک 2 فصل سینماتیک و دینامیک تو پیش میخونیم،الان بخونم؟یا الان نخونم؟نظرت در مورد حفضیای شیمی چیه؟الان بخونم یا الان نخونم؟ادبیات خوندنو از کی شروع کردی؟من از الان بخونم یا از الان نخونم؟زبان درس آسونیه؟زبانو چند زدی؟کالج زبان میرفتی؟نری ضعیف محسوب میشی؟زبانت ضعیف باشه از کی باید بخونی؟بخونم؟نخونم؟نظرت در مورد اینکه فیزیک پیشو این تابستون اون دو فصلشو بخونم چیه؟مغز معیوبم میکشه؟ریاضیتو چند زدی؟من فکر میکنم ریاضیمو صد بزنم به نظرت فقط یک رویاس؟چقد رویا پرداز بودی؟بیشتر گذشته نگر بودی یا آینده بین؟اگه خیلی تو رویاهات غرق شی باید چجوری رها شی؟تستاتو چجوری صحیح میکردی؟میزدی همه تستارو بعد تصحیح میکردی یا همزمان هرتستیو که زدی پاسخنامه رو چک میکردی؟زبان فارسی3 رو بخونم از الان؟نخونم از الان؟کی بخونم؟تابستون سال دوم به سوم چیکار میکردی؟نظرت درمورد اینایی که میگن سال سوم فقط نهایی بخون چیه؟نمیشه همزمان باهش تست زد سال سوم؟
نفسم بند اومد # جواب بده باز میام
اگه پارسال سنماتیک و دینامیک در حد همون دوم یاد گرفتی لازم نیس فعلا بخونی. حفظیای شیمی رو باید بخونی و انقد مرور کنه که تو ذهنت بمونه.خوندن ادبیات رو به روش درست از تابستون پیش شروع کردم.
همه درصدامو صفحه اول گفتم. من میرفتم موسسه کیش سابق(پاراکس الان) و نمیدونم منطورت از کالج زبان دقیقا چیه.بری کلاس به مراتب بهتره.
تابستون دوم به سوم فقط رباتیک کار میکردم و کلاس فرانسه میرفتم،همین.
لازم نیس از الان نگران سال پیش باشی.
همه تست ها رو میزدم آخرش یه جا تصحیح میکردم اینطوری سرعت بالا میره.
چرا میای وسط سوال های کنکوری ها پارازیت میدی؟ آدم هنگ میکنه دیگهبه نقل از ~Dr.Shariati~ :عاشقتم نیلوفر ینی
پیشنهاد میکنم یه بارِ دیگه یه مدله دیگه سوالامو بخون!
الان بنظرت چرا من که کنکور دادم ساعت مطالعه اینا بپرسم؟؟؟
بخون بخون یه بار دیگه تا به عمق فاجعه پی ببری
(اصلا منظورم این نبود که نپرسن. قطعا باید بپرسن بالاخره :d)