• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین مسابقه شعر سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع عطا فرهنگ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام شعر را بیشتر می پسندید؟

• رای‌دهندگان
    49
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : جشنواره شعر سمپادیا

راس میگه ساحره مگه کلا چندتا شاعر داریم تو سایت و چند نفر تو مسابقه شرکت می کنن؟

دسته بندی که مطرح کردم صرفا برای داوری بود چون یه غزل سرا نباید کارش با یه ترانه سرا مقایسه بشه ... اگه قراره نشانی بدیم هم تو هر حوزه بهترین همون حوزه رو انتخاب می کنیم و اینطور نیست که یک نفر در کل اول شه ... هر کی تو حیطه ی کاری خودش ... شاید بعضی حوزه ها هم برنده نداشتن

اون دوستی که اشاره کرد اسم جشنواره مناسب نیست : آفرین =D>
ما هم یه مسابقه ی شعر داشتیم تو داشگاه و با داورامون که صحبت کردیم همشون متفق القول گفتن اسم جشنواره اصلا مناسب نیست چون اصلا جشنی وجود نداره ... از واژه های مسابقه یا مثلا جایزه باید استفاده شه ... البته میشه سخت گیری هم نکرد چون به هر حال کار بیشتر دانش آموزیه و خیلی نمیشه مته به خشخاش گذاشت

در مورد دبیری من اصرار یا میل خاصی ندارم ولی اگر کسی قبول زحمت نمیکنه در خدمتم

در مورد مرحله ای بودن به نظرم چون شرکت کننده ها کم هستن امکانش نیست زیاد

به نظرم یه متن 7 8 خطه رو که شرایط و قوانین مسابقه هستش رو اول روش به توافق برسیم بعد استارت بزنیم :)

به نظرم یه موضوع مشخص نباشه بهتره مثلن یه فیلم کوتاه یه عکس یا حتی یه نثر باشه که هرکس با توجه به برداشت خودش شعر رو بسرایه (:-" )

« لا مشاحـة فی الاصطلاح ... »
اسم رو عوض کنید ؛ من هم همینوجوری گذاشتم بخدا !
ولی به نظر من شعر نو هم باید باشه ؛ تعداد شاعرای نو سرا کمتر از کلاسیک ها نیستن تو فروم .
من هم با این موافقم که شاعرا حداقل برادوره اول کمه ؛ ولی اگه فقط موضوعی باشه ، ارزش عاطفی اشعار میاد پایین و اگه فقط آزاد باشه کار سختیه که فهمید شعر از خودشه یا نه ...
به نظرم این دوره فقط در شاخه های کلاسیک و نو برگزار شه ؛ در دو قسمت آزاد و موضوعی که شرکت کننده ها لزوما باید هم شعر آزاد و هم موضوعی بگن و بعد با مجموع نمرات مراحل برندگان شاخه کلاسیک و نو انتخاب بشن .
داوری هم فعلا فقط رای اعضاست..
در مورد اسم جشنواره هم مثلا جشنواره فیلم صد / جشنواره فیلم ،موسیقی ، هنرهای تجسمی فجر و .... ؛ منظور از جشنواره اینه که صرفا برا مسابقه نیست و فقط برگزیدگان مشخص نمیشن ؛ بلکه یه سری شعر به نمایش در میاد و آخر سر بهترینا برنده میشن .
جایزه ( مثلا جایزه سال آل احمد ) اونجا فقط برگزیدگان انتخاب میشن.
در ضمن کار دانش آموزی هم نباید ایراد داشته باشه...
خوب فکر کنم آیین نامه رو هم مدیر محترم بر اساس نظرات بنویسن دیگه

با جناب فرهنگ موافقم:-؟
به بار دیگه هم برگزار شد یه همچین مسابقه ای.هرچند آرش خیلی اذیت شد سر اون مسابقه:-" ولی خب پیش برید مام.حمایت میکنیم:د

اینجوری که هرکی یه شعر موضوعی یا آزاد بگه فقط خیلی کلیشه ای میشه [-(

کاش همون مرحله ای رو اجرا میکردید 8-^

من با دوست عزیزمون جلاد لاغر بیشتر موافقم
موضوع کلیشس
میشه در باره فیلم عکس رمان یا هر چیز دیگه ای شعر گفت که نگاهای متفاوتی داشته باشیم

خوب وقتی گفته میشه موضوعی منظور همونه که شما گفتید ؛ یعنی یه فیلم ، عکس ، انیمیشن کوتاه ، یا حتی نثر ( مثلا نثر برتری که تو همین مسابقه اخیر فروم برگزیده بشه ) انتخاب میشه و اشعار با اقتباس از اون ها گفته میشه .
میلاد جان ، مرحله ای هم هست عزیزم ؛ مرحله اول موضوعیه و مرحله دوم آزاد ولی واقعا نمیشه مرحله ها رو بیشتر کرد یا بعضیا رو حذف کرد ؛ چون اولین دوره است و شرکتکننده ها زیاد نیستن . انشالله برا دوره های بعدی!
خوب فقط میمونه یه آیین نامه که مدیر محترم باید بنویسن ؛ همه آمادن برا مسابقه... /m\

اگر مثل لیگ برگزار بشه هم جالبه :-?

گفتم این دفعه سخته با تعداد مراحل زیاد اجرا شه ؛ چون شرکت کننده ها کم هستن...
از مدیر محترم فروم خواهش میکنیم بیاد آیین نامه رو بنویسه...

من واقعا دچار یاس فلسفی شدم در حال آلبر کامو!
الان چرا هیچ کاری نمیکنید؟ ~X(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا