• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دعوت به افتتاحیه‌ی کافه سمپاد تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع فاطمه م.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : دعوت به افتتاحیه‌ی کافه سمپاد تهران

من یه چیزی بگم؟ اون اول که تاپیک رو دیدم و پست آخرش مال مطهری بود، گفتم عه این مطهری چه خفنه :‌)) می‌خواد کافه سمپاد بزنه :‌))

می‌شه بیاین قشنگ توضیح‌بدین یعنی چی خب؟ عکسی چیزی ندارید ازش ما ببینیم قضیه چیه؟ :‌-"

بنده حاضرم عملیات انتحاری انجام بدم و کافه ی سمپاد در یک مدرسه غیر انتفاعی که بمانند مسجد ضرار منافقین است را منفجر کنم

• لایک
امتیازات: s!na

نوآور دخترونه‌ست :-″
آخه اصا مگه جا قحطه؟ :)) انقد فضا دارن خب آزمایشگاه بزرگ بسازن تو دبیرستانشون. واللا :))
بعد تازه از این دبیرستان خیلی گرونا هستن از اوناست فک کنم چایی بده با قند اندازه پاستا پول بگیره :))

اقا دخترونست؟ پول دارن؟ من نمیرم انتحار خب بیاید بریم مذاکره کنیم باهاشون! رییس تیم مذاکراتم من اول گفتم

کافه؟؟ :|
دانشگاه ما یه سلف درست حسابی واسه خورشت چمناش نداره
بعد اینا کافه دارن؟؟؟ :|

گویا یکی از مدرسین سمپاد اونجا رو اجاره کرده و کافه راه انداخته، واسه همین اسمشو گذاشته سمپاد

به نقل از آرش هاشــــــــمی :
کافه؟؟ :|
دانشگاه ما یه سلف درست حسابی واسه خورشت چمناش نداره
بعد اینا کافه دارن؟؟؟ :|
اره خیلی خر مایه هست مدرسه هه گویا :-" البته عایا بازه قبل از 3 برا خود دانش آموزاشون؟ :-"
همون خورشت چمناشم از سرمون زیادیه :| :))))

گویا یکی از مدرسین سمپاد اونجا رو اجاره کرده و کافه راه انداخته، واسه همین اسمشو گذاشته سمپاد

من قانع نشدم "-: اینقد گردش مالی توی این مدرسه بالاست؟ ((:

منم قانع نشدم آقا! این همه مدرس سمپاد هست چرا باید توی یه مدرسه غیر انتفاعی بیان از نام سمپاد استفاده کنه؟‌ مدرس سمپاد هیچ حقی در این زمینه نداره!
ولی خب یه سری مسائل باعث میشه آدم نتونه اعتراض کنه خب‌ :-"

این همه مدرس سمپاد هست چرا باید توی یه مدرسه غیر انتفاعی بیان از نام سمپاد استفاده کنه؟‌
مدرسه ما مثلا. به این خوبی. ؛؛)
این دبیرستانی‌های ما رو ندیدید هر روز عکس می‌زارن از اکیپ‌هاشون، کافه فلان، کافه بهمان. تو مدرسه ما می‌زدن سود خوبی گیرشون می‌اومد حتما. :-‌"""

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا