حاجی یه چند ساعت سیگار نکش بعدش اصن خودم میام باهات اسی بلک ... وینستون ... بهمن ... اسفند ... اصن هر چی تو بگی میکشمبه نقل از Ali pasha 4/20 :سوال جدی سیگار آزاده یا ممنوع؟
حاجی یه چند ساعت سیگار نکش بعدش اصن خودم میام باهات اسی بلک ... وینستون ... بهمن ... اسفند ... اصن هر چی تو بگی میکشم + قبل از اینکه اونجا رفتیم هم میتونی بکشی
اگه میخوای جدای اون روز هم بری میتونی اونروز بپرسی خو ازشون !به نقل از Ali pasha 4/20 :
موضوع سیگار نیست عزیزم!
کافه رفتن یکی از جذابیتاش سیگار کشیدن همراه قهوه و چایی خوردن و صحبت کردن با طرف مقابله!
عقده ی سیگار کشیدن نداریم ولی اگه خواستیم یه وقت جدای اون روز هم بریم باید بدونیم این موضوع رو تا انتخابش کنیم یا نه دیگه.
یه چیز واضحیه که قبل از رفتن کافه ادم از کسایی که میشناسه که اطلاعات دارن سوال میپرسه! نمیره بشینه بعد بگی سیگار ازاده یا نه!به نقل از ســهیل :اگه میخوای جدای اون روز هم بری میتونی اونروز بپرسی خو ازشون !
منم احتمالا میام .
از انقلاب میتونی بری چهارراه ولیعصر ،اونجا بی آر تی های تجریش راه آهن رو سوار شی ، ایستگاه جام جم پیاده شی .(البته فکر میکنم این نزدیک ترین باشه،اگه بعد نیایش و قبل جام جم هم ایستگاه داشت میتونی پیاده شی)به نقل از فهـــیمه :مترو؛ بی آر تی اتوبوس چی میخوره اونجا؟ یکی آدرس بده از انقلاب چجوری میشه رفت؟
برید ببینید اگه ارزونه من از مهر مشتریش میشم
به نقل از فهـــیمه :برید ببینید اگه ارزونه من از مهر مشتریش میشم
متروی میرداماد.به نقل از مری ـم :می آم من م. )
× با مترو چه جوری می شه رفت؟ بهترین مسیر همینی بود که سهیل گفت؟ سرراست تر ندارید؟