- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
پاسخ : دعوت به افتتاحیهی کافه سمپاد تهران
من به عنوان یه اصفهانی تمام جسم و روحم الان داره عذاب میکشه خب کافه با سرویس مفتی بعد من اون موقع نیستم تهران
اصن اگه دیگه تا جمعه بتونم بخوابم با آرامش
ایستگاه بی آر تی ـه خود اسمش جام جم نیست البته. ترتیبش بعد از ونک، ظفر- نیایش- پارک ملت - خبرنگاران- امانیه اس
از رو نقشه مثلا ببینید جردن به موازات ولیعصر اون بلوار میشه کجا تقریبا که از اون ایستگاه شروع کنید عمود بر ولیعصر رفتن
من به عنوان یه اصفهانی تمام جسم و روحم الان داره عذاب میکشه خب کافه با سرویس مفتی بعد من اون موقع نیستم تهران
اصن اگه دیگه تا جمعه بتونم بخوابم با آرامش
به نقل از ســهیل :از انقلاب میتونی بری چهارراه ولیعصر ،اونجا بی آر تی های تجریش راه آهن رو سوار شی ، ایستگاه جام جم پیاده شی .(البته فکر میکنم این نزدیک ترین باشه،اگه بعد نیایش و قبل جام جم هم ایستگاه داشت میتونی پیاده شی)
یکی از خیابون های دست راست خیابون رو که بن بست نیست باید بری تا برسی به آفریقا .
بعدش بسته به اون خیابون یکم بالا پایین بری بلوار گلشهر رو پیدا میکنی .(باید بپرسی بنظرم اونجا که کدوم طرفه یا نقشه داشته باشی)
ایستگاه بی آر تی ـه خود اسمش جام جم نیست البته. ترتیبش بعد از ونک، ظفر- نیایش- پارک ملت - خبرنگاران- امانیه اس
از رو نقشه مثلا ببینید جردن به موازات ولیعصر اون بلوار میشه کجا تقریبا که از اون ایستگاه شروع کنید عمود بر ولیعصر رفتن