آره،به نقل از سینا :شخصا ماشین ندارم، ولی دوستان که دارن خب
محوطهی مدرسه منظور حیاط و ایناست؟
سوال دوم این که ما هر تعداد چای بخوایم ینی مجانیه؟من مصرفم بالاست خب
![]()

پستتون فقط نقل قول بود بدون هیچ توضیحی.به نقل از Am.mA :الان واسه چی پست من پاک شد ؟
به چه منظوری گذاشته شده اصن ؟
فازشون چیه ؟![]()
بعد از ساعت مدرسه تازه کافه که گویا تو لابی مدرسه هست باز میشه.به نقل از بـهراد :بعد یه سوال دیگه ((:
نوآور باید پسرونه باشه دیگه؟ حالا هرچی. "-: بعد یهسری دختر وسط پاییز هوس کنن برن اونجا، خب بعد چه تمهیداتی اندیشیدهاند؟ "-:
روز اول سرویس چای و دمنوش و کیک رایگانه.به نقل از مرضیـــــه :نوآور دخترونهست :-″
آخه اصا مگه جا قحطه؟انقد فضا دارن خب آزمایشگاه بزرگ بسازن تو دبیرستانشون. واللا
بعد تازه از این دبیرستان خیلی گرونا هستن از اوناست فک کنم چایی بده با قند اندازه پاستا پول بگیره![]()
نه باز نیست، کافه بعد از مدرسه باز میشه. ساعت 3 هر روز، ساعت 12 جمعه ها.به نقل از علیـ :اره خیلی خر مایه هست مدرسه هه گویاالبته عایا بازه قبل از 3 برا خود دانش آموزاشون؟
همون خورشت چمناشم از سرمون زیادیه![]()
))
منم قانع نشدمبه نقل از بـهراد :من قانع نشدم "-: اینقد گردش مالی توی این مدرسه بالاست؟ ((:

یکی اومده یه قسمت مدرسه رو اجاره گرفته، چه ربطی به مدرسه داره؟به نقل از Ali pasha 4/20 :منم قانع نشدم آقا! این همه مدرس سمپاد هست چرا باید توی یه مدرسه غیر انتفاعی بیان از نام سمپاد استفاده کنه؟ مدرس سمپاد هیچ حقی در این زمینه نداره!
ولی خب یه سری مسائل باعث میشه آدم نتونه اعتراض کنه خب![]()

یه کافه داریم به اسم کافه گرافبه نقل از Ali pasha 4/20 :اقا اقا خب چرا یه مدرسه غیر انتفاعی باید اسم سمپاد و اینا رو استفاده کنه؟

گراف چه ربطی به سمپاد داره؟به نقل از مـهدی :یه کافه داریم به اسم کافه گراف
چرا باید یه کافه اسم این مبحث رو استفاده کنه؟![]()
بله دیگه به همون خورشت چمنو کوبیده چوبیبه نقل از علیـ :اره خیلی خر مایه هست مدرسه هه گویاالبته عایا بازه قبل از 3 برا خود دانش آموزاشون؟
همون خورشت چمناشم از سرمون زیادیه![]()
))
قانعیم ک برامون کافه نمیزنن دیگه

کلن این تاپیک مشکوک میزنه!
اینا مارو گول میزنن که بریم اونجا بعد مارو خفت کنن

عالیه پسربه نقل از Ali pasha 4/20 :آقا من میتونم یه چیزی رو هم تامین کنم هرکی پایه بود بگه که خیلی شاد و خوش و خرم بریم مسخره بازی دربیاریم!!![]()
![]()
X-(