• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دعوت به افتتاحیه‌ی کافه سمپاد تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع فاطمه م.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : دعوت به افتتاحیه‌ی کافه سمپاد تهران

به نقل از ســهیل :
اگه میخوای جدای اون روز هم بری میتونی اونروز بپرسی خو ازشون !

منم احتمالا میام .
یه چیز واضحیه که قبل از رفتن کافه ادم از کسایی که میشناسه که اطلاعات دارن سوال میپرسه! نمیره بشینه بعد بگی سیگار ازاده یا نه!
و اینکه اینطور ک من فهمیدم قراره یه کافه بشه که فارغ التحصیل ها هم برن! صرفا دانش اموزی نباشه!!

منم (با اینکه هیچ دوستی تو سمپادیا ندارم و قراره بد بخت و مفلوک و تک و غمزده و ... تو اون جمع یه گوشه کِز کنم طبق معمول ) میام ;;)
- یه خط فاز منفی دادما :-" حال کردین ؟ :-"

چه خوب که منم تهرانم و میتونم بیام.
فقط سمپادی غیر تهرانی راه میدید؟ :د

یه روشنگری منظور تاپیک این بود که کافه سمپاد در تهران نه اینکه کافه ی سمپاده تهران!
جبهه نگیرید اشتباه نوشتاری و خواندنیه فک کنم!

تازه جا افتاد :-"
ولی من تا جایی که یادمه نوآوریا با سمپادیا لجن کلا ! :-? بچه هاشون که خیلی بد میگفتن از فرزانگان ;D
× منم میام ، به شرطی که مدیر فعلیشون ، مدیر 4 سال پیششون نباشه :-"

مترو؛ بی آر تی اتوبوس چی می‌خوره اونجا؟ :-" یکی آدرس بده از انقلاب چجوری می‌شه رفت؟ :-"
برید ببینید اگه ارزونه من از مهر مشتری‌ش می‌شم

به نقل از فهـــیمه :
مترو؛ بی آر تی اتوبوس چی می‌خوره اونجا؟ :-" یکی آدرس بده از انقلاب چجوری می‌شه رفت؟ :-"
از انقلاب میتونی بری چهارراه ولیعصر ،اونجا بی آر تی های تجریش راه آهن رو سوار شی ، ایستگاه جام جم پیاده شی .(البته فکر میکنم این نزدیک ترین باشه،اگه بعد نیایش و قبل جام جم هم ایستگاه داشت میتونی پیاده شی)
یکی از خیابون های دست راست خیابون رو که بن بست نیست باید بری تا برسی به آفریقا .
بعدش بسته به اون خیابون یکم بالا پایین بری بلوار گلشهر رو پیدا میکنی .(باید بپرسی بنظرم اونجا که کدوم طرفه یا نقشه داشته باشی)

به نقل از فهـــیمه :

اولین موردی هستی که در تاریخ بشر از «انقلاب» به سایر نقاط شهر می‌ره دنبال «کافه ارزون» :))

آقا خیلی شلوغ نمی‌شه این جمعه؟
همه جا خبرش رو پخش کردن خب :))

می آم من م. :)))

× با مترو چه جوری می شه رفت؟ بهترین مسیر همینی بود که سهیل گفت؟ سرراست تر ندارید؟ :-"

به نقل از مری ـم :
می آم من م. :)))

× با مترو چه جوری می شه رفت؟ بهترین مسیر همینی بود که سهیل گفت؟ سرراست تر ندارید؟ :-"
متروی میرداماد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا