خندوانه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع میترا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها اون پسري كه پشت اشكان خطيبي نشسته رو ميشناسين؟همون كه موهاش مجعده يه پيرهن چهارخونه سبز-سرمه اي پوشيده

آخرین ویرایش:
:)):-b=))فقط ابوطالب

:-bاشکان خطیبی ام خودش خیلی باحاله ها

وحید رحیمیان

يه شب با غم و اندوه نشستم پاي تلويزيون بخندم بيشتر گريم گرفت :))
ولي،آيا كسي ايميل يا شماره روابط عمومي اين برنامه رو داره؟
قبل از اينكه نفر دوم بره رو صحنه داشتم به مامان اينا ميگفتم "چه حركت غيرحرفه اي و منفي اي كه نفر دوم قبل از اجرا با نفر اول و فيدبك هاي اجراي اول رو به رو شه،قشنگ تو روحيه طرف تاثير داره و و و"

عجب شبی :) کار رامبد جوان که واقعا غیرحرفه ای بود. از اون بدتر، جلوی دوربین توبیخ کردن آییش بود! تنبیه درسته ولی نه در ملأ عام. در کل رحیمیان باید از پایه در خودش تغییری به وجود بیاره تا انقدر زود احساساتی نشه و تأثير پذیر نباشه. تمرینش هم مشخصا کم بود.
به صورت کلی متن رحیمیان واقعا خنده دار تر بود. بی غم اجراش قوی بود، ولی این واقعا کافی نیست! استندآپ یعنی متن خنده دار، محتوای خوب، و اجرای جذاب! اگر قرار باشه گزینه اول توش نباشه (مثل اجرای بی غم) خب یه نمایش جدی میسازیم، چه کاریه اسمشُ بذاریم کمدی! خصوصا که این دفعه اجرای بی غم، چندان محتوای خاصی هم نداشت.

به صورت کلی هم که فقط ابوطالب:)) متن با محتوا، اجرای پیوسته و روان به انضمام خنده8->

تم آخرش اینسپشن بود رفتم تو این فکر که لئو ناردو دیکاپریو بهتره که چرا همه هی میگن برد پیت؟؟

من ندیدم :(
ولی وحید هم خوب بود (((:
تلافی اجرای قبلی رو در اورد
نه ببین اصلا وحید با ابوطالب قابل قیاس نبود. ابوطالب خیلی قوی تره. روبیکا ببین حتما..خیلی خنده داشت

اره حتما میبینم
+ چرا احساس میکنم رحیمیان رای مردمی رو داره پس بالا میاد؟/
اصلا یه حسی بم میگه تا فینال میره :D
...........................
اصلا اجرای قبلی متن یادش رف ملت واس چی بش رای دادن؟/
مردم احساسی رای میدن

اره حتما میبینم
+ چرا احساس میکنم رحیمیان رای مردمی رو داره پس بالا میاد؟/
اصلا یه حسی بم میگه تا فینال میره :D
...........................
اصلا اجرای قبلی متن یادش رف ملت واس چی بش رای دادن؟/
چون مردم ما از کسی که مظلوم نمایی کنه حتی اگر ضعیف باشه حمایت می کنند.

وحید خوب بود ولی ابوطالب عالی بود ٬ حق آیتو که خوردن :(
حق ابوطالبو نخورن‌:((

آقا اینو فقط من حس کردم یا شما هم حس کردین ؟

من به نظرم یه زیرکی دیگه ی ابوطالب این بود که در آن واحد کار علی صبوری هم خراب کرد ٬
چرا‌؟
چون که یک بخشی از اجرای اون اینبود که ٬ به شوخی های بی مزه ی خودش میخندید ٬ ولی با کاری که امروز ابوطالب کرد و چون قوی تر بود عملا باعث میشه یا فردا غیر جذاب تر باشه یا حتی اصن علی استفاده نکنه

ـ فکت : من که مطمئن نیستم ولی مثیکه امیرحسین قیاثی و ابوطالب دوست صمیمی چند ساله ان و خب تو توییتر و یه مدتی تلگرام با هم همکاری میکردن !

وحید خوب بود ولی ابوطالب عالی بود ٬ حق آیتو که خوردن :(
حق ابوطالبو نخورن‌:((

آقا اینو فقط من حس کردم یا شما هم حس کردین ؟

من به نظرم یه زیرکی دیگه ی ابوطالب این بود که در آن واحد کار علی صبوری هم خراب کرد ٬
چرا‌؟
چون که یک بخشی از اجرای اون اینبود که ٬ به شوخی های بی مزه ی خودش میخندید ٬ ولی با کاری که امروز ابوطالب کرد و چون قوی تر بود عملا باعث میشه یا فردا غیر جذاب تر باشه یا حتی اصن علی استفاده نکنه

ـ فکت : من که مطمئن نیستم ولی مثیکه امیرحسین قیاثی و ابوطالب دوست صمیمی چند ساله ان و خب تو توییتر و یه مدتی تلگرام با هم همکاری میکردن !
این قضیه دوستیشون که خودشونم گفتن تمام طول مدرسه و دانشگاه وسربازی باهم بودن ^__^
همش تو بغل همن تو پشت صحنه .
به نظرم حق آیتم نخوردن مردمی که نه کتاب میخونن نه فیلم میبینن اجرای آیت قطعا براشون جذاب نیست .

ابوطالب اوله قیاثی دوم:)):)):D:D=))

Back
بالا